Lili,dobro dosla!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala , kako si tiLili,dobro dosla!![]()
Hvala malena,tuzno je sve ovo,znam kako je tebi
njegove devojcice su tvoje vrsnjakinje...mnogo je tuzno i tesko
non stop mi je u glavi,a u subotu razmisljam i da ne idem na sahranu
dosta mi je sahrana,svaka me ubije jos malo....
Biki,moje saucesce,bolest uopste ne bira godine,sve ide do djavola...bas bez veze!
Lili sad uerovatno odmara..
Ja dosao ponovo u Majdanpek iz sela,:-) pozz svima
Dosla meni moja drugaricanije bilo tako strasno , samo gledati sve te bolesne ljude puno ubija , puno smrsti i beznadja , naravno i moj los skener nije doprineo neko raspolozenju ali kucica svoja leci najbolje , puno hvala na brizi i porukama i zvanju , to mi mnogo znacilo , i odrzalo u onom sivilu , nada postoji , istina ne drzi me bas ko pre ali kad krene krastavac komsijin bice bolje , vidim svi ste mi dobro , dobre i lose vesti uvek ali to je sve zivot i sto je najvaznije svi smo na broju
Biki, dize li ti se? Popi, ako imas casu crnog vina, to je![]()
Nije lose,Cekamo rezultate skenera.Bas se oteglo.hvala , kako si ti
Kakvo je to radno vreme od 12 sati?Digo mi se,kad sam stigla kuci veceras,posle 12 sati posla i zatekla sudove
ko svadba da je bila....
Pila bi ja vino,al ne znam da se zadrzim na jednoj casi,radim sutra....
Zezam se,namam ni jedno otvoreno,a mogla bih da nacnem neko...
Jesi li mi ti dobro?
Kakvo je to radno vreme od 12 sati?
eh hvala ,Lilihip, svako dobro. Ne daj se curo...![]()
ja sam ovdeLaku noc,pobegoste svi,odoh i ja![]()
drugarica upravo obrijana do glaveDosla meni moja drugarica![]()
Dobro je kad placaju.Laku noc!Prekovremeni rad, 8 sati nedeljno preko radnog vremena.
zbog godisnjih odmora a posla ima nenormalno....naravno placa se
inace me ne bi videli tamo![]()
drugarica upravo obrijana do glave![]()
sad upravo , uzas mi kosa opadala , evo upravo sada gotovo , ma ima marama ali je osecaj malo tuzanE JESI LI TO SAD URADILA?
Nemoj se predavati takvom osecaju.Zavezi maramu i ne razmisljaj o tome.sad upravo , uzas mi kosa opadala , evo upravo sada gotovo , ma ima marama ali je osecaj malo tuzan
sad upravo , uzas mi kosa opadala , evo upravo sada gotovo , ma ima marama ali je osecaj malo tuzan
Bikilix spava,a jednim okom cita
Hahaha..posla sam pa me Lili vratila,sad cu ,evo,evo....
Mirno spavaj,bice Liki dobro!![]()