Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lili dobro nam dosla.Ja po ceo dan tamo vamo i nikako da stgnem ovde.Hocu reci potrc sedi potrc lezi.Nesto sam se sva umrtvila.Smorilo me ovo vreme.Ma nisam nikakva.A pozelela sam decu pa me sve to baca u neku depresiju i apatiju.Tako da sam ti ja resila da uzjasem konja i za Minhen.hocu reci u avttobus i za Bec.Ovih dana sigurno.A ti blago meni sad par dana da se smiris i da se ne naprezes.Treba snagu povratiti.Licno mislim da nisi trebala dirati kosu al ok.To je tvoj izbor.I meni je opadala kosa al nije opala sva.Samo se proredila i otanjila.AL AKO TI TAKO BOLJE ODGOVARA ONDA SI UCINILA PRAVU STVAR.Za pocetak se sklanjaj od ogledala da se ne traumiras.da bi ti bilo lakse prvo ti moras prihvatiti sama sebe.za druge bas te briga.

Prekovremeni rad, 8 sati nedeljno preko radnog vremena.
zbog godisnjih odmora a posla ima nenormalno....naravno placa se
inace me ne bi videli tamo:cool:

Ma to oni rade vise da bi zaradili za ona putesestvija po belom svetu ;)

Dragana, dobijes onu maramu sa listicima , bolje da si se odmah olindracila
na 1 ., sada nebi imala taj los osecaj, ali naraste lepa, kustrava , a i tako neces
u neku veliku skitnju , bolje i bez kose nego ono povracanje . Popij sad pivo i u spavanje ,
Ja sve radim samo se jos nisam spakovala , sva se nesto sludila, jedno stavljam pa vadim,
koji mi je to ocin trebalo . Dodjete kod mene kada se vratim , u berbu :lol:

Ma to oni rade vise da bi zaradili za ona putesestvija po belom svetu ;)

Dragana, dobijes onu maramu sa listicima , bolje da si se odmah olindracila
na 1 ., sada nebi imala taj los osecaj, ali naraste lepa, kustrava , a i tako neces
u neku veliku skitnju , bolje i bez kose nego ono povracanje . Popij sad pivo i u spavanje ,
Ja sve radim samo se jos nisam spakovala , sva se nesto sludila, jedno stavljam pa vadim,
koji mi je to ocin trebalo . Dodjete kod mene kada se vratim , u berbu :lol:

Da,da,kako Liki sve zna,mora i skitnja po belom svetu da se plati....obozavam tvoje komentare:super:
Dolazimo obavezno.

Dobro na došla lilice draga!!!!Kod kuće je najbolje,mislim sve se lakše podnosi i muka i malaksalost..........................a kosa................ništa mi ne pričaj,ali preživi se!Ja sam uvijek sebi govorila,proći će,bićeš ljepše nego prije i tako se sad i osjećam a to mi i dr. govore,mada sam ja našla sebi i periku koja mi je uspjela nadomjestiti moju kosu!
Baš mi je drago da si sa nama opet :zag: ljubim teeeeeeeeeee

Em radis prekovremeno, pa se zakljucas u kancelariju , pa dizes noge pa ti razmuti tamo neki supicu ..........
jel ima jos nesto da sam propustila . Toliko o prekovremenom radu ;)

:zcepanje:...NASMEJA ME KONACNO DANAS
Nista nisi propustila,kao i obicno:klap:
Prekovremeni rad jeste i tako se zove,a sta se radi
u to vreme,e to je drzavna tajna:cool:
Noge dizem iskljucivo iz zdravstvenih razloga,kolega
kuva supicu iz istih razloga,i pomaze mi da popijem jer sam malaksala
a vrata moram da zakljucam da ne bi neka stranka,tako neka znatizeljna kao recimo ti,
usla i pomislila svasta,a nije tako kako izgleda...uopste:whistling:

:zcepanje:...NASMEJA ME KONACNO DANAS
Nista nisi propustila,kao i obicno:klap:
Prekovremeni rad jeste i tako se zove,a sta se radi
u to vreme,e to je drzavna tajna:cool:
Noge dizem iskljucivo iz zdravstvenih razloga,kolega
kuva supicu iz istih razloga,i pomaze mi da popijem jer sam malaksala
a vrata moram da zakljucam da ne bi neka stranka,tako neka znatizeljna kao recimo ti,
usla i pomislila svasta,a nije tako kako izgleda...uopste:whistling:

:aha: ma sve ti verujem :zcepanje:

Baš sam brinula za tebe.. Zanimalo me da li će ti pomoći nešto oko bolova, tipa MR, skener, da se ispita uzrok, a ono cvrc! Napuniše te lekovima! Ali dobro, bar će ti pomoći oko bolova, a i primila si hemo, pa će sigurno biti pomaka na bolje. Kako si sad? Mučnine i ostalo nadam se da te ne muče..

Bogami bilo i muke i povracanja. U utorak zavrsila sa hT, u cetvrtak gronica znojenje, slabost, malaksalost, hladnoca na 36 stepeni Skroz neprijatno!

Poslednja izmena:
Dobro jutro!!!
Lili, sreco dobrodosla ti nama ovde!!!! Bas si nam falila!!
Za skener ne brini, vec smo pricale o tome, i videces bice sve to dobro na kraju!
A i za frizuru ne brini. Pocece brzo da raste nova, pa ko zna, mozda sad budes plavusa sa kovrdzama :zper:
:heart: :heart: :heart:

Dobro jutro!!!
Lili, sreco dobrodosla ti nama ovde!!!! Bas si nam falila!!
Za skener ne brini, vec smo pricale o tome, i videces bice sve to dobro na kraju!
A i za frizuru ne brini. Pocece brzo da raste nova, pa ko zna, mozda sad budes plavusa sa kovrdzama :zper:
:heart: :heart: :heart:
dobro jutro i svima vama , eto liki ode na more posle beremo vutru , lekovitu naravno , snovak sve znam za muke ali ja jos nisam imala , jelice cistacica da se nisam osisala ubila bi me , jer cela soba od moje kose bile a likita pa znam za skener sve i dalje samo se covek razocara , onolika operacija muke i bol i nista , bikice prekovremeni rad , leleeeeeeeeeeeeeeee:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back