Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro na došla lilice draga!!!!Kod kuće je najbolje,mislim sve se lakše podnosi i muka i malaksalost..........................a kosa................ništa mi ne pričaj,ali preživi se!Ja sam uvijek sebi govorila,proći će,bićeš ljepše nego prije i tako se sad i osjećam a to mi i dr. govore,mada sam ja našla sebi i periku koja mi je uspjela nadomjestiti moju kosu!
Baš mi je drago da si sa nama opet :zag: ljubim teeeeeeeeeee
:heart::heart::heart:
pa jel mi ozdravi napokon ti , bice bolje , i vi ste meni puno falili , bas puno

551042_394552520600264_967021316_n.jpg

al me sinoc pivo roknulo ali ne bi mogla bez da se sisa,m

Pivo leci sve :worth:
Mene sestra kad je osisala na nulu,izadjem ja iz kupatila,svi sede u kuhinji i cekaju da vide cudo
prirode,pocese da se odusevljavaju,a komsija,moj skolski drug sto je odrastao sa mnom,gleda sa terase,ja mu mahnem
kroz prozor,on pobegne u kucu i zove me na mob.pita ko ti je to u gostima sto mi se javlja,heheheh...
kad sam pocela da se smejem,ladno me nije prepoznao,kreten,al mi doneo dobar kacket iz Belgije,koji mi
sestra otela cim sam skinula sa glave...
Ma nije to nikakav problem,videces.....kissic tebi.

Pivo leci sve :worth:
Mene sestra kad je osisala na nulu,izadjem ja iz kupatila,svi sede u kuhinji i cekaju da vide cudo
prirode,pocese da se odusevljavaju,a komsija,moj skolski drug sto je odrastao sa mnom,gleda sa terase,ja mu mahnem
kroz prozor,on pobegne u kucu i zove me na mob.pita ko ti je to u gostima sto mi se javlja,heheheh...
kad sam pocela da se smejem,ladno me nije prepoznao,kreten,al mi doneo dobar kacket iz Belgije,koji mi
sestra otela cim sam skinula sa glave...
Ma nije to nikakav problem,videces.....kissic tebi.
imam ja neki seseir i kacket i marame pa tako sta cu:hahaha:

imam ja neki seseir i kacket i marame pa tako sta cu:hahaha:

Dacu ti jedan roze NIKE i imam dve marame,teget belu i bordo belu sa onim saricama znas,kao listici...
imam i jednu za izlaske,fensi,sa ljubicastim i roze kockama i srebrnim nekim koncem kroz sve to,
ma skockacu te,a trazicu od ove moje kumine rodjake periku sto sam joj dala nikad je nije nosila,samo da je nije sjebala,
satirana i stepenasta ...videcu ovih dana sve da prikupim i donosim ti,kisss..

Dacu ti jedan roze NIKE i imam dve marame,teget belu i bordo belu sa onim saricama znas,kao listici...
imam i jednu za izlaske,fensi,sa ljubicastim i roze kockama i srebrnim nekim koncem kroz sve to,
ma skockacu te,a trazicu od ove moje kumine rodjake periku sto sam joj dala nikad je nije nosila,samo da je nije sjebala,
satirana i stepenasta ...videcu ovih dana sve da prikupim i donosim ti,kisss..
ljubav moja :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back