snovak
Zainteresovan član
- Poruka
- 425
Da li je Lili stigla kuci - pitam se
VALJDA CE SE VECERAS OGLASITI OVDE.LlILI, OCEKUJEMO TE!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad mi javili,umro mi je rodjak,brat,imao non hodzkins,lecio se tri godine,bese mu malo
bolje prosle godine,ali.....45 godina.
Laku noc,odoh
Jos jedan mlad zivot je zavrsen...
Biki, moje saucesce...
Mislim da sam baš ovde pročitala da normalan proces tuge zbog smrti drage osobe traje 6 meseci.. Kod mene je trajalo skoro 8. Kod moje prijateljice, godinu dana..
U početku jeste teško. Mnogo teško. Naročito kad dođu rođendani, slave itd. Sve to moraš da prođeš svaki od tih dana i tek onda će ti biti malo lakše.. Nemoj da se opterećuješ time da vreme leči, a tebi je teško. Sve je to mnogo sveže i boleće te sigurno još izvesno vreme. Trudi se da se okupiraš nečim, i videla sam da ti je bratu rođendan. Bez obzira što nemaš volju, ti si sada ženska glava u kući, i ti si zauzela mesto svoje mame i ja verujem da bi ona bila veoma srećna da vidi vas kako idete dalje i kako ste lepo proslavili rođendan bez nje. Sve je to normalno, i koliko god surovo zvučalo - život ide dalje.
Posebno mi je drago što vidim da se trudišI posebno mi se sviđa tvoj avatar
samo nastavi tako i videćeš, zaista ćeš videti da vremenom postaje lakše.
I na jesen te ponovo očekujem u Nišusa nadom da se i vidimo tada.
![]()
Poslusala sam savet, od jutros smogla snage, sredila kucu, pripremila rucak i posluzenje za goste veceras. Necemo da pravimo nikakvo slavlje, nije nam do toga ali cemo sa najblizima da obelezimo ovaj dan. Ceo dan u grlu stoji knedla ali resila sam da cu danas da izdrzim i suzu necu da pustim a veceras kad svi odu da spavaju mogu da placem kolko mi volja... Moja pauza je zavrsena, idem da pripreme privodim kraju, i kod mame moram da idem...
stvarno bi bilo fino da se vidimo uskoro, ja javljam kad cu za Nis pa cemo nekako vec da se dogovorimo.![]()
Poslusala sam savet, od jutros smogla snage, sredila kucu, pripremila rucak i posluzenje za goste veceras. Necemo da pravimo nikakvo slavlje, nije nam do toga ali cemo sa najblizima da obelezimo ovaj dan. Ceo dan u grlu stoji knedla ali resila sam da cu danas da izdrzim i suzu necu da pustim a veceras kad svi odu da spavaju mogu da placem kolko mi volja... Moja pauza je zavrsena, idem da pripreme privodim kraju, i kod mame moram da idem...
stvarno bi bilo fino da se vidimo uskoro, ja javljam kad cu za Nis pa cemo nekako vec da se dogovorimo.![]()
Jel to pao neki predlog za druzenje,ponovo?
Pa ja nisam u toku a svidja mi se ideja,Nis!!!!
Moze,moze![]()
Bre ova Lili, navikla noge u vis ovih dana, pa nikako da se seti da se javi ovde![]()
I ja sam danas dizala noge u vis,da dignem pritisak,tako mi rekli....
Legla na dve fotelje,zakljucala kanc i noge uz zid,tek sad mi je malo bolje.
ujutru idem kod interniste i u laboratoriju,mama mi zakazala
jer ovo traje preko deset dana vec....a mrzi meeeeee....
Moram da dignem taj pritisak dok Lili zavrsi terapije i eto nas kod vas,u Nis!!
Ćao Petre, jel se lepo provodiš? Ima li neka dobra drugarica tamo kod bake, a ?Biki,moje saucesce,bolest uopste ne bira godine,sve ide do djavola...bas bez veze!
Lili sad uerovatno odmara..
Ja dosao ponovo u Majdanpek iz sela,:-) pozz svima
Probaj da spavas sa dva jastuka , a i ujutru da se tusiras naizmenicno hladnom i toplom vodom ( ako mozes, ja to ne mogu).
Kazu da pomaze. I naravno sport,sport,sport ( to jos manje zelim))
Sumporce,mama bi sigurno bas to zelela.Poslusala sam savet, od jutros smogla snage, sredila kucu, pripremila rucak i posluzenje za goste veceras. Necemo da pravimo nikakvo slavlje, nije nam do toga ali cemo sa najblizima da obelezimo ovaj dan. Ceo dan u grlu stoji knedla ali resila sam da cu danas da izdrzim i suzu necu da pustim a veceras kad svi odu da spavaju mogu da placem kolko mi volja... Moja pauza je zavrsena, idem da pripreme privodim kraju, i kod mame moram da idem...
nije bilo tako strasno , samo gledati sve te bolesne ljude puno ubija , puno smrsti i beznadja , naravno i moj los skener nije doprineo neko raspolozenju ali kucica svoja leci najbolje , puno hvala na brizi i porukama i zvanju , to mi mnogo znacilo , i odrzalo u onom sivilu , nada postoji , istina ne drzi me bas ko pre ali kad krene krastavac komsijin bice bolje , vidim svi ste mi dobro , dobre i lose vesti uvek ali to je sve zivot i sto je najvaznije svi smo na broju
zeza me net malo , kako si snovak , jesu li prosli bolovi , tamo ti daju kapi morfijuma samo lebdis ako te boli , svega ima samo kazes , nista se ne stedi ,