Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da sam baš ovde pročitala da normalan proces tuge zbog smrti drage osobe traje 6 meseci.. Kod mene je trajalo skoro 8. Kod moje prijateljice, godinu dana..
U početku jeste teško. Mnogo teško. Naročito kad dođu rođendani, slave itd. Sve to moraš da prođeš svaki od tih dana i tek onda će ti biti malo lakše.. Nemoj da se opterećuješ time da vreme leči, a tebi je teško. Sve je to mnogo sveže i boleće te sigurno još izvesno vreme. Trudi se da se okupiraš nečim, i videla sam da ti je bratu rođendan. Bez obzira što nemaš volju, ti si sada ženska glava u kući, i ti si zauzela mesto svoje mame i ja verujem da bi ona bila veoma srećna da vidi vas kako idete dalje i kako ste lepo proslavili rođendan bez nje. Sve je to normalno, i koliko god surovo zvučalo - život ide dalje.
Posebno mi je drago što vidim da se trudiš :) I posebno mi se sviđa tvoj avatar :) samo nastavi tako i videćeš, zaista ćeš videti da vremenom postaje lakše.
I na jesen te ponovo očekujem u Nišu :zper: sa nadom da se i vidimo tada. :zag:

Poslusala sam savet, od jutros smogla snage, sredila kucu, pripremila rucak i posluzenje za goste veceras. Necemo da pravimo nikakvo slavlje, nije nam do toga ali cemo sa najblizima da obelezimo ovaj dan. Ceo dan u grlu stoji knedla ali resila sam da cu danas da izdrzim i suzu necu da pustim a veceras kad svi odu da spavaju mogu da placem kolko mi volja... Moja pauza je zavrsena, idem da pripreme privodim kraju, i kod mame moram da idem... :(
stvarno bi bilo fino da se vidimo uskoro, ja javljam kad cu za Nis pa cemo nekako vec da se dogovorimo. :cao:

Poslusala sam savet, od jutros smogla snage, sredila kucu, pripremila rucak i posluzenje za goste veceras. Necemo da pravimo nikakvo slavlje, nije nam do toga ali cemo sa najblizima da obelezimo ovaj dan. Ceo dan u grlu stoji knedla ali resila sam da cu danas da izdrzim i suzu necu da pustim a veceras kad svi odu da spavaju mogu da placem kolko mi volja... Moja pauza je zavrsena, idem da pripreme privodim kraju, i kod mame moram da idem... :(
stvarno bi bilo fino da se vidimo uskoro, ja javljam kad cu za Nis pa cemo nekako vec da se dogovorimo. :cao:

Jel to pao neki predlog za druzenje,ponovo?
Pa ja nisam u toku a svidja mi se ideja,Nis!!!!
Moze,moze :)

Ne možeš ni da zamisliš koliko si me obradovala ovim rečima!! Samo tako curo!!! Bravo! :heart:

Bre ova Lili, navikla noge u vis ovih dana, pa nikako da se seti da se javi ovde :zcepanje:

I ja sam danas dizala noge u vis,da dignem pritisak,tako mi rekli....:rumenko:
Legla na dve fotelje,zakljucala kanc i noge uz zid,tek sad mi je malo bolje.
ujutru idem kod interniste i u laboratoriju,mama mi zakazala
jer ovo traje preko deset dana vec....a mrzi meeeeee....
Moram da dignem taj pritisak dok Lili zavrsi terapije i eto nas kod vas,u Nis!!

I ja sam danas dizala noge u vis,da dignem pritisak,tako mi rekli....:rumenko:
Legla na dve fotelje,zakljucala kanc i noge uz zid,tek sad mi je malo bolje.
ujutru idem kod interniste i u laboratoriju,mama mi zakazala
jer ovo traje preko deset dana vec....a mrzi meeeeee....
Moram da dignem taj pritisak dok Lili zavrsi terapije i eto nas kod vas,u Nis!!

Probaj da spavas sa dva jastuka , a i ujutru da se tusiras naizmenicno hladnom i toplom vodom ( ako mozes, ja to ne mogu).
Kazu da pomaze. I naravno sport,sport,sport ( to jos manje zelim:)))

Sumporce,mama bi sigurno bas to zelela.

alo ljudi evo mene , celi dan po nesto , prvo tek izasla u pola dva , onda na bezaniju pa nema plate , pa trazila od firme , oni uplatili oko 4 , onda u ideu po klopu i evo sad se naruckosmo slaninice paprike i luka i pivo naravno , i eto mene , ostao zivvvvvvvvvvvvv

nije bilo tako strasno , samo gledati sve te bolesne ljude puno ubija , puno smrsti i beznadja , naravno i moj los skener nije doprineo neko raspolozenju ali kucica svoja leci najbolje , puno hvala na brizi i porukama i zvanju , to mi mnogo znacilo , i odrzalo u onom sivilu , nada postoji , istina ne drzi me bas ko pre ali kad krene krastavac komsijin bice bolje , vidim svi ste mi dobro , dobre i lose vesti uvek ali to je sve zivot i sto je najvaznije svi smo na broju

nije bilo tako strasno , samo gledati sve te bolesne ljude puno ubija , puno smrsti i beznadja , naravno i moj los skener nije doprineo neko raspolozenju ali kucica svoja leci najbolje , puno hvala na brizi i porukama i zvanju , to mi mnogo znacilo , i odrzalo u onom sivilu , nada postoji , istina ne drzi me bas ko pre ali kad krene krastavac komsijin bice bolje , vidim svi ste mi dobro , dobre i lose vesti uvek ali to je sve zivot i sto je najvaznije svi smo na broju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back