Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fotografija0286.jpg

Vrednica ....:klap:

dezinformacija !!!!!! ništa joj ne verujte,čista voda u čaši,joj provokatorko jedna.....dobro jutro,ustala sad i pijem kafu i ajd da vidim šta ima,kad ono...lelele....zaspala sam u 9,ja,koja blejim do jutra na igricama,ko malo dete...ne sećam se da sam skoro imala tako prijatan dan,hvala još jednom....HEPALPAN.....mackaj danas kad god se setiš,neće ti škodi,bar malo i nosi ga sa sobom i mackaj kad god nemaš braunilu u ruci ili oko nje,celu ruku,do ramena,bar dva puta dnevno

ajde molim te,šta ti bi....nesmo deca....
bar neki od nas,jel te.....neki su još u jaslicama....
sami priznali,niko vukao za jezik....:zcepanje:
i nisi jedina kojoj se spava,oči same padaju,a moram u poslove...:sad2:
ma noga se odmorila,baksuz jedan,nije to naviklo da hoda,pa se okuražila na pobunu
ima da je olupam o terasu,pa će da bude dobra.. :zcepanje:
e ne bih ja sad radila,pa da mi i platu daju...:p

ajde molim te,šta ti bi....nesmo deca....
bar neki od nas,jel te.....neki su još u jaslicama....
sami priznali,niko vukao za jezik....:zcepanje:
i nisi jedina kojoj se spava,oči same padaju,a moram u poslove...:sad2:
ma noga se odmorila,baksuz jedan,nije to naviklo da hoda,pa se okuražila na pobunu
ima da je olupam o terasu,pa će da bude dobra.. :zcepanje:
e ne bih ja sad radila,pa da mi i platu daju...:p
Lazes,radila bi i pitala jel ima jos!
Kasno sam legla,kad sam juce dosla od Lili cekala me sestrina deca da ih cuvam,spremala punjene paprike za danas
posle sela za ovo sokocalo do pola jedan,a u pola sest ustala za posao,a posla imam ne pitaj...gledam u papire oni gledaju u mene....
Odmaraj bas te briga,moze ti se:mrgreen:

Dobar dan!! Slike su vam fenomenalne!! Malo društvo al odabrano-sve moj do mojega :hahaha: Slatki ste, nema šale!! :mrgreen: Vidim Lili doređala drva :zcepanje:
Ostali kako ste? Snovak, lete li zmajevi :zper: ? Boba, kako je mama? Držim palčeve za dobre rezultate na skeneru danas!!!!
Kod mene bilo noćas žestoko nevreme! Pucali gromovi ko bombe! Baš je bilo jezivo... Slabo se spavalo noćas.. A kasnije moram kod lekara, počelo baš mnogo da mi zviždi po plućima :sad2: i onaj zmajevski kašalj nikako da prestane, još fali samo da počnem vatru da bljujem i da budem komplet! :hahaha:

Dobar dan!! Slike su vam fenomenalne!! Malo društvo al odabrano-sve moj do mojega :hahaha: Slatki ste, nema šale!! :mrgreen: Vidim Lili doređala drva :zcepanje:
Ostali kako ste? Snovak, lete li zmajevi :zper: ? Boba, kako je mama? Držim palčeve za dobre rezultate na skeneru danas!!!!
Kod mene bilo noćas žestoko nevreme! Pucali gromovi ko bombe! Baš je bilo jezivo... Slabo se spavalo noćas.. A kasnije moram kod lekara, počelo baš mnogo da mi zviždi po plućima :sad2: i onaj zmajevski kašalj nikako da prestane, još fali samo da počnem vatru da bljujem i da budem komplet! :hahaha:

Ha zmaju !!!
Drz se Likita !!!

Ćao drugari!!!
Evo me bolesna kao nikad...........sad došla od dr sa inhalacije i dobila sam jaaaakiiiiiii antibiotik,šmrc,šmrc,šmrc :sad2:............grlo mi je reš pečeno,a i bole me pluća i grlo,slušala me i ima malo bronhitisa(ništa novo).............ma samo se bojim plućima,da neki belaj ne na vučem i na njih :besna:
Na svadbi mi je bilo extra :super: za ne povjerovati,iako sam bila šmrktava cijeli dan!!!!
ljubim vas :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back