BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
ne,a što???opet sam nešto propustila...ja samo videh da piše od čega je pivo,pa ko velim da se pofalim da znam...
 pametnica nasa ...
 pametnica nasa ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne,a što???opet sam nešto propustila...ja samo videh da piše od čega je pivo,pa ko velim da se pofalim da znam...
 pametnica nasa ...
 pametnica nasa ...
ja cu njoj smuckati posebno pivo , posebnone,a što???opet sam nešto propustila...ja samo videh da piše od čega je pivo,pa ko velim da se pofalim da znam...
zuraja,bice opako,bolje nego Gagi na svadbi,
hebes pritvor,dolazim
ne znam ti ja te spratove ja sam prosta zena
zuraja,bice opako,bolje nego Gagi na svadbi,
hebes pritvor,dolazim
ja cu njoj smuckati posebno pivo , posebno

ma eto i mene,svakako mi ovamo široki auditorijum neće odg.,a tu je društvo malo ali odabrano

ja cu njoj smuckati posebno pivo , posebno
i mislio sam da si sampion,samo da lili ima kolicine na lageruma eto i mene,svakako mi ovamo široki auditorijum neće odg.,a tu je društvo malo ali odabrano
da gago bas bi bilo lepo , eto i neda da dodje i likili , i jelicica pahulja pa zurka super meni dok vi radite heheBilo bi fenomenalno
lilice imaj milosti makar prema meni.........pošto sam se pozvala na žuraju

hvala moderatoreAha,al ako mi dodje kum,a on je izuzetan poznavalac piva,pusticu prvo njega da proba
da gago bas bi bilo lepo , eto i neda da dodje i likili , i jelicica pahulja pa zurka super meni dok vi radite hehe
samo da nas domacin organizujeda gago bas bi bilo lepo , eto i neda da dodje i likili , i jelicica pahulja pa zurka super meni dok vi radite hehe
naravno , sve je za moju bikicu ,Ne brini,ona to samo za mene

mozes da mi pljunes pod prozor ako ga nadjes heheEksploatacija,a?
A da te tuzimo malo mi za mobing,sta mislis o tome?

da gago bas bi bilo lepo , eto i neda da dodje i likili , i jelicica pahulja pa zurka super meni dok vi radite hehe
naravno , sve je za moju bikicu ,

Jel,sve ono nenormalno?! Hocu najobicnije pice iz najobicnije flase,nista domace pravljeno i sa ljubavlju muckano!!!

Jel,sve ono nenormalno?! Hocu najobicnije pice iz najobicnije flase,nista domace pravljeno i sa ljubavlju muckano!!!

kod mene , sad sam se setila i jabuke treba da se beru , dobice te cider hehegde da dođem?
Ljudi,odo ja da spavam.
Ljubim sve i laka vam noc
laku noc i lepo sanjaj , kako se buc buc u bazenu heheLjudi,odo ja da spavam.
Ljubim sve i laka vam noc