Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moje mace, bilo ih 6 dok nisam razdelila, sada imam dve

Volim zivotinje,kao mala sam cini mi se voljela jos vise,ali imali smo mali stan,i jako tesko je bilo da ista od njih drzimo,imala sam ribice,zeca na kratko (tata ga krisom od mene odnio na selo,jer ko moze zeca da drzi u stanu.tj. na balkonu,po cijeli dan samo cistis sto upiski i pokaki) i malu macu,koju su mi ubila djeca iz komsiluka:(
Sada bi uvijek prije imala psa,nego macku,volim ih kad su male,ali kada porastu nekako su mi postale odbojne,pogotovo kad nakaze onako zube,kao male vjestice,nekako me to odbija,ne znam...
Ali mislim da ih je u stanu jako tesko drzati tako puno,kako cistis i to,linjaju se jelda mnogo?

Volim zivotinje,kao mala sam cini mi se voljela jos vise,ali imali smo mali stan,i jako tesko je bilo da ista od njih drzimo,imala sam ribice,zeca na kratko (tata ga krisom od mene odnio na selo,jer ko moze zeca da drzi u stanu.tj. na balkonu,po cijeli dan samo cistis sto upiski i pokaki) i malu macu,koju su mi ubila djeca iz komsiluka:(
Sada bi uvijek prije imala psa,nego macku,volim ih kad su male,ali kada porastu nekako su mi postale odbojne,pogotovo kad nakaze onako zube,kao male vjestice,nekako me to odbija,ne znam...
Ali mislim da ih je u stanu jako tesko drzati tako puno,kako cistis i to,linjaju se jelda mnogo?

Bilo bi mi lakse da ih nemam (sada imam 2) ali ne bih imala srca da ih se odreknem- volim ih, sta cu.
A posla oko njih nema toliko sem tog linjanja, dlake svuda, sto njihove, sto moje.
Inace, ove moje su mnogo pitome i dobre. Mozes da im radis sta hoces - nikada te ne bi ogrebale namerno. Samo bi da se maze, sto meni ponekad, narocito sada kad mi nisu sve koze na broju, ide na zivce...

Poslednja izmena:
kod mene , sad sam se setila i jabuke treba da se beru , dobice te cider hehe

Ma cu ti donesem ja jednu flasu cidra, ali original iz Normandije, a i ovde gde zivim ( Frankfurt) pije se to jabukovo vino da ne kazem sirce;)

Pravili su ljudi vino do onoga sta su imali, pa u Aziji postoji i nekakvo vino do palme, nego to je samo za urodjenike.

Ja i dalje pijem samo vino do grozdja:D

IMG0142A.jpg
IMG0140A.jpg

Ma cu ti donesem ja jednu flasu cidra, ali original iz Normandije, a i ovde gde zivim ( Frankfurt) pije se to jabukovo vino da ne kazem sirce;)

Pravili su ljudi vino do onoga sta su imali, pa u Aziji postoji i nekakvo vino do palme, nego to je samo za urodjenike.

Ja i dalje pijem samo vino do grozdja:D
haha , ma jabuke sve istrulele , sad cu ja od utorka sok od malina da pijem , hehe crvenu hemo , pa cu da budem srecna i pijana , kako si ti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back