Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
čime bre????...žilava ja,ima da ostanu veštaci u mesu....nećem da se tetoviram .....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i to sto kazes , da si musko pa da je obrnuto , ono bolje bez zuba kazučime bre????...žilava ja,ima da ostanu veštaci u mesu....nećem da se tetoviram .....![]()

joooj al me izazivaš....hehehe....uzdržana.....![]()

moje mace, bilo ih 6 dok nisam razdelila, sada imam dve

Volim zivotinje,kao mala sam cini mi se voljela jos vise,ali imali smo mali stan,i jako tesko je bilo da ista od njih drzimo,imala sam ribice,zeca na kratko (tata ga krisom od mene odnio na selo,jer ko moze zeca da drzi u stanu.tj. na balkonu,po cijeli dan samo cistis sto upiski i pokaki) i malu macu,koju su mi ubila djeca iz komsiluka
Sada bi uvijek prije imala psa,nego macku,volim ih kad su male,ali kada porastu nekako su mi postale odbojne,pogotovo kad nakaze onako zube,kao male vjestice,nekako me to odbija,ne znam...
Ali mislim da ih je u stanu jako tesko drzati tako puno,kako cistis i to,linjaju se jelda mnogo?
kod mene , sad sam se setila i jabuke treba da se beru , dobice te cider hehe

Samo da Vas pozdravim drustvo, dugo me nije biloProblemima nikad kraja, ispit, svasta nesto se izdesavalo... Budite mi dobro
![]()

hehe , evo slika , vbice sutra sto bikica slikala , a bas smo se lepo provele ,
kako si ti danas , jel ne boli vise?
hehe , evo slika , vbice sutra sto bikica slikala , a bas smo se lepo provele ,

pozdrav draga , drzi seSamo da Vas pozdravim drustvo, dugo me nije biloProblemima nikad kraja, ispit, svasta nesto se izdesavalo... Budite mi dobro
![]()

haha , ma jabuke sve istrulele , sad cu ja od utorka sok od malina da pijem , hehe crvenu hemo , pa cu da budem srecna i pijana , kako si tiMa cu ti donesem ja jednu flasu cidra, ali original iz Normandije, a i ovde gde zivim ( Frankfurt) pije se to jabukovo vino da ne kazem sirce
Pravili su ljudi vino do onoga sta su imali, pa u Aziji postoji i nekakvo vino do palme, nego to je samo za urodjenike.
Ja i dalje pijem samo vino do grozdja![]()
da neda 52Bas ste super curke,ko vam je treca jel Neda
Lepo, lepoZiveli!