BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
ne,a što???opet sam nešto propustila...ja samo videh da piše od čega je pivo,pa ko velim da se pofalim da znam...![]()
pametnica nasa ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne,a što???opet sam nešto propustila...ja samo videh da piše od čega je pivo,pa ko velim da se pofalim da znam...![]()
pametnica nasa ...
ja cu njoj smuckati posebno pivo , posebnone,a što???opet sam nešto propustila...ja samo videh da piše od čega je pivo,pa ko velim da se pofalim da znam...![]()
zuraja,bice opako,bolje nego Gagi na svadbi,
hebes pritvor,dolazim
ne znam ti ja te spratove ja sam prosta zena![]()
zuraja,bice opako,bolje nego Gagi na svadbi,
hebes pritvor,dolazim
ja cu njoj smuckati posebno pivo , posebno

ma eto i mene,svakako mi ovamo široki auditorijum neće odg.,a tu je društvo malo ali odabrano
ja cu njoj smuckati posebno pivo , posebno
i mislio sam da si sampion,samo da lili ima kolicine na lageruma eto i mene,svakako mi ovamo široki auditorijum neće odg.,a tu je društvo malo ali odabrano
da gago bas bi bilo lepo , eto i neda da dodje i likili , i jelicica pahulja pa zurka super meni dok vi radite heheBilo bi fenomenalno![]()
lilice imaj milosti makar prema meni.........pošto sam se pozvala na žuraju

hvala moderatoreAha,al ako mi dodje kum,a on je izuzetan poznavalac piva,pusticu prvo njega da proba![]()
da gago bas bi bilo lepo , eto i neda da dodje i likili , i jelicica pahulja pa zurka super meni dok vi radite hehe
samo da nas domacin organizujeda gago bas bi bilo lepo , eto i neda da dodje i likili , i jelicica pahulja pa zurka super meni dok vi radite hehe
naravno , sve je za moju bikicu ,Ne brini,ona to samo za mene![]()

mozes da mi pljunes pod prozor ako ga nadjes heheEksploatacija,a?
A da te tuzimo malo mi za mobing,sta mislis o tome?

da gago bas bi bilo lepo , eto i neda da dodje i likili , i jelicica pahulja pa zurka super meni dok vi radite hehe
naravno , sve je za moju bikicu ,![]()

Jel,sve ono nenormalno?! Hocu najobicnije pice iz najobicnije flase,nista domace pravljeno i sa ljubavlju muckano!!!

Jel,sve ono nenormalno?! Hocu najobicnije pice iz najobicnije flase,nista domace pravljeno i sa ljubavlju muckano!!!

kod mene , sad sam se setila i jabuke treba da se beru , dobice te cider hehegde da dođem?
Ljudi,odo ja da spavam.
Ljubim sve i laka vam noc![]()
laku noc i lepo sanjaj , kako se buc buc u bazenu heheLjudi,odo ja da spavam.
Ljubim sve i laka vam noc![]()