- Poruka
- 6.981
Skener mi zakazan za 16. avgust...
pa i nije sto je guzva,sad svi idu na more,mojoj mami zakazali ultrazvuk abdomena tek za 17 avgust -.- strasno Bice bolje ,drz' se :d

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skener mi zakazan za 16. avgust...

A da,ja mamicu im ... -.-. pa stavio pesmu od Bon Jovi-livin' on a prayer![]()
ne daj se,snovak,budi jaka,
koliko god da je noc duga,uvek dolazi zora

aha,otud unapredjenjeCekaj da smuckam nov,potrosilo se...bilo dosta borbi sa sandzamama od kad nisi bio sa nama..
Joj,pa to je pesma iz 80.tih...kad je meni bilo mnogo leeeepo,bila mladaaaa....
ooooooooooo....living on a prayer....

Nisi ni sad za staro gvozdje!![]()

Nemoj trpeti,moras da popijes cim pocne da boli...sad si malo osamucena jer pijes to sto pijes,bice bolje.
Ne znas jos kako ce delovati terapija,ne ocajavaj molim te,tek si pocela...
A da je tesko nema dileme,niko ne voli da ga nesto boli,samo hrabro,budi jaka i guraj napred.
Bice bolje,videces![]()

Najveca mi je frka sto se navuces na to, pa sve i da bude bolje od hemio, posle moras da lecis apstinencijalnu krizu![]()
Snovak, drž se ti nas, biće ti bolje!!
Znaš kako je uvek...danas si na dnu, sutra na vrhu! Ne daj se![]()

Ma koje gvožđe, bre! Pa ona tek piletina postala! Još koju godinu pa će u kokoši da pređe![]()
....e svaka ti cast...

Ma koje gvožđe, bre! Pa ona tek piletina postala! Još koju godinu pa će u kokoši da pređe![]()
Najveca mi je frka sto se navuces na to, pa sve i da bude bolje od hemio, posle moras da lecis apstinencijalnu krizu![]()
kad ti je tad sve lepo i ružičasto 
....e svaka ti cast...
Presla ja u kokoske odavno,da mi vidis kokosinjac....duplex lux![]()

joooj bre snovak,baš mi ne daš da kuvam i čitam u ilegali....nema šanse da se navučeš na bilo šta od toga,nema šanse....pij i ne trpi bolove bez potrebe...veruj mi,imala iskustva sa svim vrstama morfina,ne stvaraju naviku,objasnila mi to šefica ambulante za bol na onkologiji...
joooj bre snovak,baš mi ne daš da kuvam i čitam u ilegali....nema šanse da se navučeš na bilo šta od toga,nema šanse....pij i ne trpi bolove bez potrebe...veruj mi,imala iskustva sa svim vrstama morfina,ne stvaraju naviku,objasnila mi to šefica ambulante za bol na onkologiji...
A što bi lečilakad ti je tad sve lepo i ružičasto
![]()
zna ona to,pisala sam joj sta kazu za to trpljenje bola,bas iz te ambulante za bol..U pravu je nada snovak.... Telo bol pamti, a dok ti trpiš bol, kao proći će, stradaju ti organi.