BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
srbin je cudo,cim je malo bolje,udri,a onda otice ruka,
jel mi mozemo normalno kod zubara?
Mene moj zubar slao kod onkologa po potvrdu jeebote....
nisam isla,naravno,privatni rade i ne prave pitanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
srbin je cudo,cim je malo bolje,udri,a onda otice ruka,
jel mi mozemo normalno kod zubara?
malo sam se vise zaigrao,crna ovca
Moja majka dobila temperaturu i sad je vozim u bolnicu>najverovatnije da ce ostati,a imamo zakazan skener za ponedeljak.

Gde je Lili sad da rokne nešto onako prepoznatljivo, u njenom stilu![]()
Otisla na komisiju zbog bolovanja,a bas nedostaje u ovom trenutku,lujka...
Ima upalu pluca.Pila je antibiotike,a dr je rekla ako dobije temperaturu da dodje da lezi u bolnici.Trudim se da razmisljam pozitivno ali i da ne vidi moje crvene oci sad kad odem po nju.Ne brini, ne mora da znači da je nešto lošejavi svakako šta se dešava
Ima upalu pluca.Pila je antibiotike,a dr je rekla ako dobije temperaturu da dodje da lezi u bolnici.Trudim se da razmisljam pozitivno ali i da ne vidi moje crvene oci sad kad odem po nju.
Javicu se kas se vratim .Hvala ti punoAjde, ajde nemoj odma da plačeš! Pa za nju je bolje da leži u bolnici, nije upala pluća mala stvar! I brže će da se oporavi tamo, jer će joj kroz infuziju davati koktele lekova. Ne brini!
jutros nisam nasao onkologa da ga pitam u vezi zubara,secam se da mi je hirurg posle operacije rekao da ne smem ni da se ogrebem a kamoli isecem,Mene moj zubar slao kod onkologa po potvrdu jeebote....
alergija,Petrepozz svima i laku noc ,odoh vec mi skace TA
jutros nisam nasao onkologa da ga pitam u vezi zubara,secam se da mi je hirurg posle operacije rekao da ne smem ni da se ogrebem a kamoli isecem,
a ovaj zub izgleda mora kod maksilofacijalnog
biki,privatnika zabole,on radi za novac
ma kao da je juce bilo,25 jula prosle godinePa ti čini mi se nisi baš tako sveže operisan? Koliko je prošlo? To važi za one friške. Ti potraži i maksilofacijalnog pa ga pitaj.
moram neko vreme da bidnem finiEeeee...to je zavist i ljubomora,zabole te bas![]()
ma kao da je juce bilo,25 jula prosle godine
Mene moj zubar slao kod onkologa po potvrdu jeebote....
bez ista,prijatelje,Beše bez hemo i zračenja?
Možeš da ideš. Ne bi trebalo da prave probleme, mada... nikad se ne zna..
alergija,Petre
bez ista,prijatelje,
moracu da idem,ispio palitrex,splasnuo otok,opet boli,dodje mi da ujedam
i nemoj da ujedaš da je ne uplašiš mnogo pa da te i drugi zub zaboli 
samo pretpostavljam,mada je indikativno,znam da je dete apsolutno zdravoHehehehe...na koga?