Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj trpeti,moras da popijes cim pocne da boli...sad si malo osamucena jer pijes to sto pijes,bice bolje.
Ne znas jos kako ce delovati terapija,ne ocajavaj molim te,tek si pocela...
A da je tesko nema dileme,niko ne voli da ga nesto boli,samo hrabro,budi jaka i guraj napred.
Bice bolje,videces:zag:

Najveca mi je frka sto se navuces na to, pa sve i da bude bolje od hemio, posle moras da lecis apstinencijalnu krizu:sad2:

Najveca mi je frka sto se navuces na to, pa sve i da bude bolje od hemio, posle moras da lecis apstinencijalnu krizu:sad2:

joooj bre snovak,baš mi ne daš da kuvam i čitam u ilegali....nema šanse da se navučeš na bilo šta od toga,nema šanse....pij i ne trpi bolove bez potrebe...veruj mi,imala iskustva sa svim vrstama morfina,ne stvaraju naviku,objasnila mi to šefica ambulante za bol na onkologiji...

joooj bre snovak,baš mi ne daš da kuvam i čitam u ilegali....nema šanse da se navučeš na bilo šta od toga,nema šanse....pij i ne trpi bolove bez potrebe...veruj mi,imala iskustva sa svim vrstama morfina,ne stvaraju naviku,objasnila mi to šefica ambulante za bol na onkologiji...

U pravu je nada snovak.... Telo bol pamti, a dok ti trpiš bol, kao proći će, stradaju ti organi.

Dobro me potseti,Snovak,jesi lio pitala za tu ambulantu u KC?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back