- Poruka
- 6.981
alergija,Petre
Dobro me podseti,imam i to u novembru zakazan alergo test i spirometriju .. u kbc dragisa misovic

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
alergija,Petre

ne volim zubare,pa da je ne znam koja riba,Idi kod ženskog čika zubei nemoj da ujedaš da je ne uplašiš mnogo pa da te i drugi zub zaboli
Nema na čemu za fb prijatelje!
Dobro me podseti,imam i to u novembru zakazan alergo test i spirometriju .. u kbc dragisa misovictada ce se vidi na koga sam alergican,tj na sta
![]()
![]()

ovde si izgleda prosao test,kapiram teDobro me podseti,imam i to u novembru zakazan alergo test i spirometriju .. u kbc dragisa misovictada ce se vidi na koga sam alergican,tj na sta
![]()
![]()
ne volim zubare,pa da je ne znam koja riba,
ne smem sam
da se brže ošamutiš, pa nećeš ništa da osetiš 

Evo i mene. Citam vas, bese veselo sinoc, ali nisam bila u mogucnosti da vam se pridruzim.
Nervira me sto stalno nesto kukam, ali....
Bila mi cerka sa mojim pilencetom ceo dan, pocistila mi stan, popodne dosli iz Kucnog lecenja da me obidju, iako ih nisam zvala. Takva je procedura kad dobijes ove opijate. Ne moze izabrani lekar da ti napise recept bez njih.
Sve u svemu jedan naporan dan za mene.
Iako sam bila cvrsto resena da ove morfijume ne koristim do kraja terapije (srede), sinoc nisam mogla da zaspim od bolova - pa uzeh jedan oramorph i zaspah.
Jutros, opet bolovi i ja opet popih to. Jurnisu jos nisam pocela...odlazem.
Dovoljno me ovo osamuti, tako da nemam snage da stojim, samo lezim i sedim. A da nesto uradim - nema sanse.
Ovo sve je mozda normalno i ocekivano, ali za mene je sok - sve je nekako prebrzo krenulo nagore. Ova poslednja terapija, ne da nema efekta - nego me upropasti skroz....
A Konzilijum tek 25. avgusta...![]()
Dobro me podseti,imam i to u novembru zakazan alergo test i spirometriju .. u kbc dragisa misovictada ce se vidi na koga sam alergican,tj na sta
![]()
![]()

ne smem sam[/QUOTE
Sacekaj malo,sad ce Obelix da ti se vrati,ko ti sta moze kad je ona s tobom!
ne smem sam[/QUOTE
ubiće te za ovone ginu ti bubci u nedelju
![]()
tamo oci same lete..samo da ima jaku ruku,A niko ih ne voli... Ti biraj po poprsjuda se brže ošamutiš, pa nećeš ništa da osetiš
I povedi psa sa sobom![]()
Evo i mene. Citam vas, bese veselo sinoc, ali nisam bila u mogucnosti da vam se pridruzim.
Bila mi cerka sa mojim pilencetom ceo dan, pocistila mi stan, popodne dosli iz Kucnog lecenja da me obidju, iako ih nisam zvala. Takva je procedura kad dobijes ove opijate. Ne moze izabrani lekar da ti napise recept bez njih.
Iako sam bila cvrsto resena da ove morfijume ne koristim do kraja terapije (srede), sinoc nisam mogla da zaspim od bolova - pa uzeh jedan oramorph i zaspah.
Dovoljno me ovo osamuti, tako da nemam snage da stojim, samo lezim i sedim. A da nesto uradim - nema sanse.
Ovo sve je mozda normalno i ocekivano, ali za mene je sok - sve je nekako prebrzo krenulo nagore. Ova poslednja terapija, ne da nema efekta - nego me upropasti skroz....

tamo oci same lete..samo da ima jaku ruku,
vodim zenu..
ubiće te za ovone ginu ti bubci u nedelju
![]()
.....suseni pa mleveni...
joj
![]()
moras i ti,kumo,samo poneses napitakne volim zubare,pa da je ne znam koja riba,
ne smem sam[/QUOTE
Uh.... baš bezveze... Ali moraćeš da pomeriš konzilijum, ili bar traži od onkologa da te pošalje na MR ili skener.
Ijao sad mogu da delim reputacije,samo h sibam![]()

ma jok,al se dobro sluzi oklagijomJel ti zena ima jaku ruku,kovacku??
To su one opne?.....suseni pa mleveni...
joj
![]()
![]()
moras i ti,kumo,samo poneses napitak
Cekaj da smuckam nov,potrosilo se...bilo dosta borbi sa sandzamama od kad nisi bio sa nama..
Ja jos ne mogu,dva dana mi ne dozvoljava
a sta je ovo,znas da ne mogu da otvorim nista !!!!
ne daj se,snovak,budi jaka,Evo i mene. Citam vas, bese veselo sinoc, ali nisam bila u mogucnosti da vam se pridruzim.
ma jok,al se dobro sluzi oklagijom