Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima upalu pluca.Pila je antibiotike,a dr je rekla ako dobije temperaturu da dodje da lezi u bolnici.Trudim se da razmisljam pozitivno ali i da ne vidi moje crvene oci sad kad odem po nju.

Ajde, ajde nemoj odma da plačeš! Pa za nju je bolje da leži u bolnici, nije upala pluća mala stvar! I brže će da se oporavi tamo, jer će joj kroz infuziju davati koktele lekova. Ne brini!

Mene moj zubar slao kod onkologa po potvrdu jeebote....
nisam isla,naravno,privatni rade i ne prave pitanje.
jutros nisam nasao onkologa da ga pitam u vezi zubara,secam se da mi je hirurg posle operacije rekao da ne smem ni da se ogrebem a kamoli isecem,
a ovaj zub izgleda mora kod maksilofacijalnog
biki,privatnika zabole,on radi za novac

jutros nisam nasao onkologa da ga pitam u vezi zubara,secam se da mi je hirurg posle operacije rekao da ne smem ni da se ogrebem a kamoli isecem,
a ovaj zub izgleda mora kod maksilofacijalnog
biki,privatnika zabole,on radi za novac

Pa ti čini mi se nisi baš tako sveže operisan? Koliko je prošlo? To važi za one friške. Ti potraži i maksilofacijalnog pa ga pitaj.

Mene moj zubar slao kod onkologa po potvrdu jeebote....
nisam isla,naravno,privatni rade i ne prave pitanje.

meni privatni zubar nije hteo ni da zaviri u u sta.a jos mi i prijatelj,mojoj sestri vencani kum.kaze idi ti kumo kod oralnog hirurga.niko od privatnika ovde ti nece izvaditi zub.nece ni zbog sebe ni zbog tebe.boje se komplikacija.i ja kod oralnog hirurga u drzavnu bolnicu.srecom proslo bez problema.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back