Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uh, tragedija. Moja cerka je tu negde tvojih godina... Strasno. Sumporce, primi moje najiskrenije saucesce. Neka ti je uteha da tvoju mamu vise nista ne boli, da je na nekom lepsem mestu...
Budi hrabra, drzi se!

Evo me, stigoh na posao malopre.. I sad se spremam da se nadrogiram sa lekovima, jer stomak pocinje da me boli, pa bolje da ga zaustavim na vreme....
Vikend klasika... U subotu išli na vikendicu sa prijateljima, a gore milina ne oseti se ona vrućina, malo obrtali ribe i neko mesce, a juče kući ceo dan...
Ubi me ova vrućina!! Od danas mi skratili radno vreme do 14, nadam se da se sažale još malo, pa da bude bar do 13h...
Nisam još bila kod lekara, čekam da mi prođe, a još nisam ni dobila :hahaha: sve kao danas će, a nema još... Da ne znam, rekla bi da sam trudna, ali nisam

Evo me, stigoh na posao malopre.. I sad se spremam da se nadrogiram sa lekovima, jer stomak pocinje da me boli, pa bolje da ga zaustavim na vreme....
Vikend klasika... U subotu išli na vikendicu sa prijateljima, a gore milina ne oseti se ona vrućina, malo obrtali ribe i neko mesce, a juče kući ceo dan...
Ubi me ova vrućina!! Od danas mi skratili radno vreme do 14, nadam se da se sažale još malo, pa da bude bar do 13h...
Nisam još bila kod lekara, čekam da mi prođe, a još nisam ni dobila :hahaha: sve kao danas će, a nema još... Da ne znam, rekla bi da sam trudna, ali nisam
mozda je beba od vanzemaljca dok si spavala on te malo od pozadi pa sad ubrzano raste da se vrati na maticni brod :zcepanje:

Pa sta ti je?! Nemoj da se zezas...

Dobro jutro,daj boze da sam par sati spavao nocas koliko mi je bilo vruce! Otvorio sam oba krila na prozoru moje sobe+ulazna vrata stana da napravim promaju...i nista! :dash:
Sad se spremam da idem u teretanu,samo ne znam kako cu da izdrzim dok stignem do tamo!

Pozdrav i poljubac svima! :bye::cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back