- Poruka
- 6.981
Uh,zar jos jedna tragedija? Sumporce,moje saucesce! Drzi se! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i tebi . bas je vec vruce , ja sad idem do grada i lekara , kako si mi danas , memne celu noc grizli komarciDobro jutro )))
i tebi . bas je vec vruce , ja sad idem do grada i lekara , kako si mi danas , memne celu noc grizli komarci

Dobro jutro )))
e pa to vece jos nekako ovo malo ni ne osetis a vec te bocnulo , kako si tiCuti kad nije nesto vece, nego samo komarci![]()
vredna nema sta , ni ne spava viseDobro jutro vrednice!!!
Dobro jutro vrednice!!!
vredna nema sta , ni ne spava vise
nego jesi li smrsala od tolikog trcanjaHehehehe...niti spava,niti dise....odbija hranu ((((((((
sve kao danas će, a nema još... Da ne znam, rekla bi da sam trudna, ali nisamnego jesi li smrsala od tolikog trcanja
mozda je beba od vanzemaljca dok si spavala on te malo od pozadi pa sad ubrzano raste da se vrati na maticni brodEvo me, stigoh na posao malopre.. I sad se spremam da se nadrogiram sa lekovima, jer stomak pocinje da me boli, pa bolje da ga zaustavim na vreme....
Vikend klasika... U subotu išli na vikendicu sa prijateljima, a gore milina ne oseti se ona vrućina, malo obrtali ribe i neko mesce, a juče kući ceo dan...
Ubi me ova vrućina!! Od danas mi skratili radno vreme do 14, nadam se da se sažale još malo, pa da bude bar do 13h...
Nisam još bila kod lekara, čekam da mi prođe, a još nisam ni dobilasve kao danas će, a nema još... Da ne znam, rekla bi da sam trudna, ali nisam

vaga ima pojmaNemam pojma....

Evo me, stigoh na posao malopre.. I sad se spremam da se nadrogiram sa lekovima, jer stomak pocinje da me boli, pa bolje da ga zaustavim na vreme....
Vikend klasika... U subotu išli na vikendicu sa prijateljima, a gore milina ne oseti se ona vrućina, malo obrtali ribe i neko mesce, a juče kući ceo dan...
Ubi me ova vrućina!! Od danas mi skratili radno vreme do 14, nadam se da se sažale još malo, pa da bude bar do 13h...
Nisam još bila kod lekara, čekam da mi prođe, a još nisam ni dobilasve kao danas će, a nema još... Da ne znam, rekla bi da sam trudna, ali nisam
mozda je beba od vanzemaljca dok si spavala on te malo od pozadi pa sad ubrzano raste da se vrati na maticni brod![]()
vaga ima pojma![]()

mislim da su ipak to oni mali ljudi u glavi sto ziveAu brate,na cemu si ti?!
Kako tvoji vanzemaljci,smirili se?

a komarci , zar nisu ulazili , mene izgrizliDobro jutro,daj boze da sam par sati spavao nocas koliko mi je bilo vruce! Otvorio sam oba krila na prozoru moje sobe+ulazna vrata stana da napravim promaju...i nista!
Sad se spremam da idem u teretanu,samo ne znam kako cu da izdrzim dok stignem do tamo!
Pozdrav i poljubac svima!![]()
ako ne ide sa trcanjem predji na vezbe druge prirodeNe verujem vagama!!!