Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e bas me dugo nije bilo.nije nikakvo opravdanje al hiljadu i jedan razlog postoji sto me nije bilo.prvo sam radila sve te gluposti od rezultata....pa onda dve uzastopne kontrole u Kamenici za 15 dana.iiiiiiiii sve odlicnooo.grudni hirurg mi rtekao sad kad sam bila kod njega da mi on vise nece zakazivati kontrole nego samo ako onkolog bude trazio misljenje.onkolog mi zakazao za 24 septembar sledecu kontrolu.svi rezultati su dobri.ne postoje udaljene metastaze.krvna slika odlicna.ultra zvuk bez ikakvih promena na bilo kom organu.snimak pluca odlican.ma sta da vam kazem ja pucam od zdravlja.hahahahah.samo da se ne ureknem.neko me pita odakle sam.ja sab sapcanka ili civijasica.svima vama zelim rezultate kao sto su moji.

e bas me dugo nije bilo.nije nikakvo opravdanje al hiljadu i jedan razlog postoji sto me nije bilo.prvo sam radila sve te gluposti od rezultata....pa onda dve uzastopne kontrole u Kamenici za 15 dana.iiiiiiiii sve odlicnooo.grudni hirurg mi rtekao sad kad sam bila kod njega da mi on vise nece zakazivati kontrole nego samo ako onkolog bude trazio misljenje.onkolog mi zakazao za 24 septembar sledecu kontrolu.svi rezultati su dobri.ne postoje udaljene metastaze.krvna slika odlicna.ultra zvuk bez ikakvih promena na bilo kom organu.snimak pluca odlican.ma sta da vam kazem ja pucam od zdravlja.hahahahah.samo da se ne ureknem.neko me pita odakle sam.ja sab sapcanka ili civijasica.svima vama zelim rezultate kao sto su moji.
Bravo:super: Bas mi je drago sto su odlicni rezultati:heart:

Jelice,drago mi je da su rezultati dobri.To me uvek raduje i daje snagu da istrajemo/

nego sta cemo nego da istrajemo.nismo mi jos otpisani.snage imamo,volja ne nedostaje.imamo zasto da zivimo.ma tek smo poceli da zivimo.mislim tek poceli kao penzioneri.stiglo resenje za penziju.cele 23 hiljade.jos samo da je dugo primam i sve ce biti u redu.nekako ce se preziveti sa time.lesicu muza,njegova penzija je veca.hahahahaha.ima da zivim kao parazit.ma dosta sam i radila.

super bas , nek tak i ostane:D

nego sta cemo nego da istrajemo.nismo mi jos otpisani.snage imamo,volja ne nedostaje.imamo zasto da zivimo.ma tek smo poceli da zivimo.mislim tek poceli kao penzioneri.stiglo resenje za penziju.cele 23 hiljade.jos samo da je dugo primam i sve ce biti u redu.nekako ce se preziveti sa time.lesicu muza,njegova penzija je veca.hahahahaha.ima da zivim kao parazit.ma dosta sam i radila.

Bas tako!:ok:

483083_343322519077568_1893372003_n.jpg

Iskreno, taj njegov doktor nije normalan. Za ubiti je. Znam da govore istinu, ali ipak , treba coveku dati neku nadu. Eto , i pored tih prognoza on je ziv . Moras mu pronaci neku odgovarajucu
terapiju za bol, danas je to moguce, nemam pojma kako, ali nadji . Mislim da u Beogradu , a i u Banja Luci , doktori mogu prepisati odgovarajucu terapiju. Ako ova nije dobra, ima neka druga.
Bol svakako mogu da kontrolisu. Jel mozes nazvati njegovog doktora u Kamenici da ga konsultujes.
Mojoj su drugarici rekli da sa teraouhin i bez terapije ima 6 meseci, najvise. Odbila je terapiju i zivela normalno 3 godine.
Probaj ti njega malo jacati sa domacom slaninom i lukom pa koliko moze, to je dobro za pluca. Mogu pretpostaviti kako vam je svima, ja sam samo kratko to dozivela, ali bez bola....
I ja sam bila u sličnoj situaciji s nenormalnim doktorima koji vam saspu sve u lice,naravno,treba biti iskren prema pacijentu,ali treba uzeti u obzir da smo svi samo ljudi od krvi i mesa i da čoveku treba dati i nadu i ohrabriti ga i kad je najcrnje.

mima jesi li se upisala i mi smo , sa mora obkjasnjavala koji bus gde ide , upisao kompjutersko dizajniranje 3d tehnologije i to , on to obozava , i bas mi svaki dan onog petog bio dug dok nisu izasli rezultati , ajoj kad vidoh da je uspeo , :ok:

i mi smo se upisali
upao je u Koncar ja odma nasla vezu da ga prebacim u sportsku
a on kaze cekaj da razmislim
mozda ostanem i u ovoj skoli
nije losa a ako nista drugo ispred nosa mu je
pa sad ima fore do septembra da odluci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back