BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Sto se tice da prima sam nema sanse,puno ih je dole,stara zgrada,ma katastrofa,mozda se i jednom potrefilo da je bio sam ili jos jedan-dva sa njim,obicno je guzvara,kamo srece da ima manje bolesnika
Nisam bas sve iscitala,koliko sam stigla,na to nisam naletila,ali on jednostavno ne moze nista vise od toga,evo sad sam mu spomenula,samo odmahuje glavom,ja kazem znam,znam svega ti je preko glave...tebi hvala,ali kada bi ja pocela da pisem dje smo mi sve isli,sta je sve uzimao i jeo,pio,ne bi mogla dogodine da ispisem,ne bi vjerovali,i sad kad je vidio da nije nista od toga pomoglo,pa kad nije ni ta Kuba koja nije bila jeftina,sve ladje su mu potonule!
Sam danas kaze necu vise da budem pokusni kunic i da bacam pare,pa dok zivim neka zivim!
Hvala na podrsci ljubac
Razumem ga potpuno.
Pomislim kakva bih ja bila u njegovoj situaciji
mislim mnogo bih bila gora i nedisciplinovanija...
Ne treba ga smarati i terati nista na silu.

znam da moze dosta,ali sam mislila da im mijenjaju,a ne iste,a eto i to sad znam da moze
Moj predlog je da ponekad budes ostra,i da mu ne dozvolis da se preda,to su moji pogresili kod mog dede,njemu cim su rekli da Ht i zracenje ne dolazi u obzir,on je rekao da nikakva alternativa ne dolazi u obzir...nego bas to,zivim koliko zivim i ziveo je godinu i 14dana posle operacije! Ne dajte se ! poljubac ! :*