Cao drugari!
GAGA bili smo danas u bolnici,konacno su stigle terapije,iako je vec kasnio primio je i primace dok god je ziv i dok ne bukne bolest totalno
On se sav stuzio,vagao se,znao je da ima malo kg,vidi,ali mu teso palo kad su mu rekli da ima samo 53kg

Jos kako je bio u sobi slusao je razgovor drugih bolesnika (koji su naravno uvijek mnogo stariji od njega,pa ga i to pogadja) koji su neznajuci odakle je on i da je on upravo taj momak o kome pricaju,jer je bio covjek iz naseg grada,pa je pricao o momku koji je isao na Kubu i primio vakcine,pa mu nista nisu pomogle,sve je losije i losije,shvatio je da pricaju o njemu,ali je cutao
Pritisak mu bio oko 50-i nesto sa oko 80,jako nizak,pa nemam pojma sta ce za to,nije dobio otpusnu listu jos,slikali mu i pluca rengenom,ni to nista ne znamo...
Jos na svu muku kako sam ja vozila naisli smo na kamen,kolona velika,stijene,kanjon,i moja procjena je bila da mogu preci preko njega-samo da ga zaobidjem da gumom ne naletim,jer nije bio bas nesto veliki,i uspjela sam ali je odozdo zakacio auto,onda je on poceo da broji,galami,kako nemam pojma,kako cu pored svih muka da mu jos trosak od 1 000e da mu nabijem ja se rasplakala od silne galame i tako,malo se oboje izgalamili i opet propricali,uf sve tesko i pretesko,psiha nam je svima u kuci na ivici a njemu najgore...