Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Snovak, divna ti je unucica!! Prelepa je!!! Neka ti je ziva i zdrava i jos mnogo mnogo godina da slavite rodjendane u zdravlju i veselju!!!
Nadam se da ce i tebi prestati ti bolovi..
Biki, pored ove vrucine od koje smo svi slogirani, ti radis 12h dnevno sto je daleko od normalnog..
Mima, zelim ti brzo ozdravljenje!!!
Lili, prelepe su ti slike!!! A i ti na njima naravno!!! Uzivaj!!
Mene nema, jer me opet navatao neki virus ili bakterija ili neka treca gamad, pa kasljem kao zmaj. Jedino jos temperaturu nemam... A i pojavili mi se neki jaki bolovi u stomaku, uglavnom popodne... Kao porodjajni bolovi iznenada dodju i dok prodju ja crknuta skroz :sad2: I tako.... Ludo se zabavljam!

Hvala na komplimentima!
Sta je ovo, pa svi smo nesto kilavi - valjda je delimicno i zbog vremena, ovo nije niormalno!
Zelim ti da ti te tegobe sto pre prodju!

Snovak, divna ti je unucica!! Prelepa je!!! Neka ti je ziva i zdrava i jos mnogo mnogo godina da slavite rodjendane u zdravlju i veselju!!!
Biki, pored ove vrucine od koje smo svi slogirani, ti radis 12h dnevno sto je daleko od normalnog..
Mene nema, jer me opet navatao neki virus ili bakterija ili neka treca gamad, pa kasljem kao zmaj. Jedino jos temperaturu nemam... A i pojavili mi se neki jaki bolovi u stomaku, uglavnom popodne... Kao porodjajni bolovi iznenada dodju i dok prodju ja crknuta skroz :sad2: I tako.... Ludo se zabavljam!
Tek sada sam videla poruku,sta je sad s tobom?!
Welcome to the club,hehehee...svi smo kljakavi ovih dana,strasno!
Ajd,Likitice,na noge lagane,nemoj i ti da zabusavas )))

Ejjj, ja sam tu, do sada sam citala.... ima da crknes od
vrucine do kuce....

Znam,zato mi prekovremeni ne pada tako tesko,dodjem u 7 ujutru izadjem u 7,pola 8 uvece,najjace vrucine prodju dok sam u kanci,a u kancelariji 20 stepeni
da se smrznes,pa kad izadjem strefice me slog!!
Sta ti radis? Bas mi nedostajete ovde,nesto vas nema,svi hvatate negde nekakvu hladovinu )))

Znam,zato mi prekovremeni ne pada tako tesko,dodjem u 7 ujutru izadjem u 7,pola 8 uvece,najjace vrucine prodju dok sam u kanci,a u kancelariji 20 stepeni
Sta ti radis? Bas mi nedostajete ovde,nesto vas nema,svi hvatate negde nekakvu hladovinu )))

Pa ovi tvoji nisu normalni, sto tako smanjise temperaturu. 6-7 C manje nego je napolju.

Tu sam stalno, ali nesto jos , kako ukljucim kompjuter, prva mi pomisao Vesna...
ajde idi i ladi se ...
Pozz

Sad ti je trenutno 36 stepeni (bar tako pise na TV) - pripremi se bogami...

Likita, odradi , makar privatno ultrazvuk. Ja sam takve bolove imala kod vanmatericne.... i kocila me desna noga.

Necu da slutim, ali bolje je tu varijantu eliminisati. Nije to bilo svaki dan, ali u jednoj nedelji tri puta , a boli za izludeti i kako dodje tako i prodje.
Srecom, kod mene nije prslo...

Poslednja izmena:
Ja jednom htedoh promeniti ime, Sofija nam se nesto zbunjivala, ali vidim, sada se dobro snalazi;)

Naucices i ti , ima vremena....

Bikilix, dan je bio grozan, vreme stalo i svi smo komirani,

a kod mene svaku noc nestaje voda, evo vec je nema, sledi kupanje iz lavora...
Научила Софија ко је Бики, Лики, Лили ...:lol:
Стварно је у једном моменту било збуњујуће. ;)

Какво луче мало! :heart:
Преслатка сам. :D

Bas nije fer,nema vas nigde po ceo dan...
Sad idem i ja kuci,
sutra cu kasniti na posao,idem na kontrolu kod
ginekologa sa onim rezultatima hp...
Pozdravcic svima )))
Ја на новом послу немам комп.:sad2: А данас до 11 сати није било посла...могу само с телефона, а то ме невиђено смара јер је све ситно.
Никако да ти кажем, баш ти добро стоји тај аватар. :lol:

Ја на новом послу немам комп.:sad2: А данас до 11 сати није било посла...могу само с телефона, а то ме невиђено смара јер је све ситно.
Hvala ))))
I mene na telefonu smara a i ne mogu da odgovorim,napisem sve i
jednostavno se ne pojavi tekst....samo citam sta se radi kad nemam
pri ruci komp..

Ljudi,jedva dodjoh kuci:eek:
Ne pamtim ovakvu vrelinu,sad sam i spavala
sto mi se bas,bas retko kad desi popodne:eek:
nocas nisam spavala kao i prethodne tri noci
ubi me neka vrucina,mucnina,nesanica,nocas i
neka muzika ne znam odakle ali kao da mi je
bend u sobi svirao:mrgreen:
Sad sam se hladila sa mojim kucicima,malo
prskala njih,malo cvece,malo sebe...sad lakse disem:whistling:
Pozz svima:bye:

Joj, sto je vrucina! Ne mogu ni klimu da trpim non-stop, odmah mi prorade sinusi, procuri nos, zaboli glava...
Najavili veceras neku kisicu, al izgleda omasili.
Kako je vama sto morate na posao - ne mogu ni da zamislim

Joj, sto je vrucina! Ne mogu ni klimu da trpim non-stop, odmah mi prorade sinusi, procuri nos, zaboli glava...
Najavili veceras neku kisicu, al izgleda omasili.
Kako je vama sto morate na posao - ne mogu ni da zamislim

Grozno,uvukla se vrelina u kucu,sad je napolju divno
a u kuci uzas...
Ne trpim ni ja klimu,nista od kise koliko vidim,mucicu se i nocas:mrgreen:

Blago vama koji imate neku basticu, ja nemam ni terasu

Sve ima svoje prednosti i mane...
puno posla oko bastice,dvorista...trava stalno mora da se kosi,
sve mora da se zaliva,da se reze,da se cisti...pa opet u krug.
Jeste lepo kad izadjes i sednes uvece,al tad navale komarci
pa opet bezis u kucu na 40 stepeni)
Dodji kod mene u zelenilo ako zelis,pozz...

Sve ima svoje prednosti i mane...
puno posla oko bastice,dvorista...trava stalno mora da se kosi,
sve mora da se zaliva,da se reze,da se cisti...pa opet u krug.
Jeste lepo kad izadjes i sednes uvece,al tad navale komarci
pa opet bezis u kucu na 40 stepeni)
Dodji kod mene u zelenilo ako zelis,pozz...

Hvala, hvala na pozivu!
Ma ja to onako za bastu, ko bi to sve radio, ja nemam snage ni ovaj stan da odrzavam. Zivim sa majkom pd 80 god.i sinom od 28 - pa mozess misliti kako je to - poluludnica

Dobro da nemas puno posla, ali moraju da ti omoguce da se u to vreme bavis - drustveno korisnim radom.;) Pa jel tako?
Jesi li to avanzovala? Ili si ostala kod ....:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back