pahulja69
Domaćin
- Poruka
- 3.383
O pa nek je sa srecom punoletstvo ))))
Hvala ti ljubavi moja,

ti znaš da te obožavam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O pa nek je sa srecom punoletstvo ))))

Znam,znam...Hvala ti ljubavi moja,
ti znaš da te obožavam
slatkis mali
nek joj je srecan rodjendan sa malim zakasnjenjem

Snovak, divna ti je unucica!! Prelepa je!!! Neka ti je ziva i zdrava i jos mnogo mnogo godina da slavite rodjendane u zdravlju i veselju!!!
Nadam se da ce i tebi prestati ti bolovi..
Biki, pored ove vrucine od koje smo svi slogirani, ti radis 12h dnevno sto je daleko od normalnog..
Mima, zelim ti brzo ozdravljenje!!!
Lili, prelepe su ti slike!!! A i ti na njima naravno!!! Uzivaj!!
Mene nema, jer me opet navatao neki virus ili bakterija ili neka treca gamad, pa kasljem kao zmaj. Jedino jos temperaturu nemam... A i pojavili mi se neki jaki bolovi u stomaku, uglavnom popodne... Kao porodjajni bolovi iznenada dodju i dok prodju ja crknuta skrozI tako.... Ludo se zabavljam!
Tek sada sam videla poruku,sta je sad s tobom?!Snovak, divna ti je unucica!! Prelepa je!!! Neka ti je ziva i zdrava i jos mnogo mnogo godina da slavite rodjendane u zdravlju i veselju!!!
Biki, pored ove vrucine od koje smo svi slogirani, ti radis 12h dnevno sto je daleko od normalnog..
Mene nema, jer me opet navatao neki virus ili bakterija ili neka treca gamad, pa kasljem kao zmaj. Jedino jos temperaturu nemam... A i pojavili mi se neki jaki bolovi u stomaku, uglavnom popodne... Kao porodjajni bolovi iznenada dodju i dok prodju ja crknuta skrozI tako.... Ludo se zabavljam!
Bas nije fer,nema vas nigde po ceo dan...
Sad idem i ja kuci,
sutra cu kasniti na posao,idem na kontrolu kod
ginekologa sa onim rezultatima hp...
Pozdravcic svima )))
Ejjj, ja sam tu, do sada sam citala.... ima da crknes od
vrucine do kuce....
Znam,zato mi prekovremeni ne pada tako tesko,dodjem u 7 ujutru izadjem u 7,pola 8 uvece,najjace vrucine prodju dok sam u kanci,a u kancelariji 20 stepeni
da se smrznes,pa kad izadjem strefice me slog!!
Sta ti radis? Bas mi nedostajete ovde,nesto vas nema,svi hvatate negde nekakvu hladovinu )))
Znam,zato mi prekovremeni ne pada tako tesko,dodjem u 7 ujutru izadjem u 7,pola 8 uvece,najjace vrucine prodju dok sam u kanci,a u kancelariji 20 stepeni
da se smrznes,pa kad izadjem strefice me slog!!
Sta ti radis? Bas mi nedostajete ovde,nesto vas nema,svi hvatate negde nekakvu hladovinu )))
Bas nije fer,nema vas nigde po ceo dan...
Sad idem i ja kuci,
Pozdravcic svima )))
Snovak, divna ti je unucica!! Prelepa je!!! Neka ti je ziva i zdrava i jos mnogo mnogo godina da slavite rodjendane u zdravlju i veselju!!!
Научила Софија ко је Бики, Лики, Лили ...Ja jednom htedoh promeniti ime, Sofija nam se nesto zbunjivala, ali vidim, sada se dobro snalazi
Naucices i ti , ima vremena....
Bikilix, dan je bio grozan, vreme stalo i svi smo komirani,
a kod mene svaku noc nestaje voda, evo vec je nema, sledi kupanje iz lavora...

Какво луче мало!

Ја на новом послу немам комп.Bas nije fer,nema vas nigde po ceo dan...
Sad idem i ja kuci,
Pozdravcic svima )))
А данас до 11 сати није било посла...могу само с телефона, а то ме невиђено смара јер је све ситно.
Hvala ))))Научила Софија ко је Бики, Лики, Лили ...
Стварно је у једном моменту било збуњујуће.
Какво луче мало!
Преслатка сам.
Ја на новом послу немам комп.А данас до 11 сати није било посла...могу само с телефона, а то ме невиђено смара јер је све ситно.
Никако да ти кажем, баш ти добро стоји тај аватар.![]()

Sve ima svoje prednosti i mane...
puno posla oko bastice,dvorista...trava stalno mora da se kosi,
sve mora da se zaliva,da se reze,da se cisti...pa opet u krug.
Jeste lepo kad izadjes i sednes uvece,al tad navale komarci
pa opet bezis u kucu na 40 stepeni)
Dodji kod mene u zelenilo ako zelis,pozz...

Научила Софија ко је Бики, Лики, Лили ...
Стварно је у једном моменту било збуњујуће.
Какво луче мало!
Преслатка сам.
Ја на новом послу немам комп.А данас до 11 сати није било посла...могу само с телефона, а то ме невиђено смара јер је све ситно.
Никако да ти кажем, баш ти добро стоји тај аватар.![]()