Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vitamini ti sigurno nece skoditi,
a za ostalo ne znam i ne mogu bas nicega da se setim...
Zet se bas dobro oporavio,:klap:

Zet se oporavio, ponasa se ko da nije nista bilo. Ne pridrzava se niceg u vezi ishrane, voli da krka - pa nek ide zivot. Ko i svi mladi.
Ko da smo mi vodiliu racuna o zdravlju, pogotovo u tim godinama.

Zet se oporavio, ponasa se ko da nije nista bilo. Ne pridrzava se niceg u vezi ishrane, voli da krka - pa nek ide zivot. Ko i svi mladi.
Ko da smo mi vodiliu racuna o zdravlju, pogotovo u tim godinama.

Ma hvala Bogu,sta mu fali.
To sto je bio problem resio je
sad normalno nastavlja sa zivotom,tako i treba:super:
Pozdravljam te,idem opet pod tus,toliko mi je lose
da mislim da ce me tus vratiti u zivot:mrgreen:

Jao,snovak,draga,citam sad Vase postove,cestitaj unucici rodjendan sa zakasnjenjem...obozavam malu decu i bebe....:) Polako,procice to,bez nervoze! U,sad je lepo napolju,do sad sam bio u gradu :) sveze,lepo,nije ni sparno :D Ma milina! A sto se Lili tice :per: Ma verovatno uziva....jos koji dan ostaje tamo...ja volim nocu u moru da se brckam :D

O tom kiseoniku ne znam bas nista. Moj muz ga nije koristio, ali pumpice jeste.
Jesi li nabavila tu pumpicu? Ona moze trenutno da olaksa situaciju sa disanjem, a kolko shvatam to njemu i treba.
Ima li sta novo u vezi terapije?

Nisam,rekla sam muzu za nju,on nista,pa cu vidjeti dal da je uzmem
Terapija jos nema,kazu da svaki dan ocekuju da stignu,ali ne vjerujem da ce to bas biti uskoro,evo prodje i ova nedelja i nista,a kad je zvao i med.sestra mu je rekla da vec kasni sa terapijom,prevelik razmak je vec,tako da mislim da to vise i ne vrijedi,ali ne znam sta ce dalje,dal opet ispocetka kad dodju ili neku drugu ili ce dici ruke od njega,nemam pojma
I moj muz bezveze ovih dana,bas ga sve boli,kako god da sjedne pritisce pluca i boli i kaslje,samo broji,kaze da ne moze vise da lezi,da ne zna sta ce...psiha je jako slaba,a onda i mi svi oko njega samo sto ne ujedamo,ja sam jutros koliko sam bila lose i psihicki i fizicki popila njegovu tabletu za smirenje,ali nije me smirila vec ukomirala-uspavala,jedva mi dan prodje...

Lilihip mi je nesto sumljiva. Sta li radi uvece kad je nema da nas pozdravi?:flert:
a slika se hehe

Fotografija0107.jpg

Jao,snovak,draga,citam sad Vase postove,cestitaj unucici rodjendan sa zakasnjenjem...obozavam malu decu i bebe....:) Polako,procice to,bez nervoze! U,sad je lepo napolju,do sad sam bio u gradu :) sveze,lepo,nije ni sparno :D Ma milina! A sto se Lili tice :per: Ma verovatno uziva....jos koji dan ostaje tamo...ja volim nocu u moru da se brckam :D

Hvala, Petre.
O pa to je najlepse - mislim brckanje u moru nocu, jos kad si mlad:super: Nadam se da se i Lili koji put brcnula;)

Htjedo napisati Lili,a ne Liki,kad ste sve neke Lili,Liki,Biki pa sve pobrkam:zcepanje:

Ja jednom htedoh promeniti ime, Sofija nam se nesto zbunjivala, ali vidim, sada se dobro snalazi;)

Naucices i ti , ima vremena....

Bikilix, dan je bio grozan, vreme stalo i svi smo komirani,

a kod mene svaku noc nestaje voda, evo vec je nema, sledi kupanje iz lavora...

Poslednja izmena:
Snovak, divna ti je unucica!! Prelepa je!!! Neka ti je ziva i zdrava i jos mnogo mnogo godina da slavite rodjendane u zdravlju i veselju!!!
Nadam se da ce i tebi prestati ti bolovi..
Biki, pored ove vrucine od koje smo svi slogirani, ti radis 12h dnevno sto je daleko od normalnog..
Mima, zelim ti brzo ozdravljenje!!!
Lili, prelepe su ti slike!!! A i ti na njima naravno!!! Uzivaj!!
Mene nema, jer me opet navatao neki virus ili bakterija ili neka treca gamad, pa kasljem kao zmaj. Jedino jos temperaturu nemam... A i pojavili mi se neki jaki bolovi u stomaku, uglavnom popodne... Kao porodjajni bolovi iznenada dodju i dok prodju ja crknuta skroz :sad2: I tako.... Ludo se zabavljam!

Niste jedini kojima je lose ja sam se takodje prepala glava me dva dana boli
racunam da je od ovog ludog vremena i sva sam malakala
a tek nervozna nemogu nikog pored sebe da trpim, :rtfm:

drage moje necu vam se javljati par dana spremam sinu punoletstvo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back