- Poruka
- 6.981
Изузетно,Лили нам баш ужива,и нека,заслужила је! Додуше ја имам приступ ширем спектру ексклузивних фотки са мора,на фејсу!
Прелепе су ,Лили!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nego citam ovde u vezi samostalne kupovine citosa i sta Dr.-i misle o tome. Vi me ispravite, ako gresim.
Moj tata prima ht u bolnici i bez problema mu daju ove nase, kupovne.
Btw, on prima ht na klinici u Nis.
(nadam se da je meni kao gastarbajteru dozvoljeno da se frljam sa padezi)
ti ranom zorom hehe kako si mi tispavalice moje
dobro vam jutro
![]()
kako ste mi danas svi moji dragi drugari , evo sad cu na more da se kupam za vas , teska obaveza ali neko i to mora , zelim vam lep dan
spavalice moje
dobro vam jutro
![]()
klopu je moja seka spremila zelena testenina i meso hehea bar je loli lopCoctail bar, dobra klopa i more = bezuslovna predaja
(nisam htela onaj smajli sa brusom kao zastavom predaje)
mnogo nesto radis zadnjih dana samo je pitanje staJoooooooooj...razbicu te !!!!!
Ja se udavih u poslu,radim 12 sati dnevno,glavu ne dizem od racunara.....
Al je nekome zivot majka a nekome maceha...sta cu.
mnogo nesto radis zadnjih dana samo je pitanje sta

meni kiseonik nije nista pomogao , a i rane bi mi bile od njega u nosuJUTAR!
Snovak i ostali,znate li dal ona boca sa kiseonikom moze olaksati ista ovo stanje kod mog muzica?
Ja citam da je jako koristan,znam da se daje kad bas pacijent ne moze samostalno da dise,moj muz moze,ali se nekad ruzno nakaslje,izgubi dah i onda se bas izmuci,sve ga zaboli i sav se preznoji
Ako mu muze pomoci da par puta udahne i da mu olaksa da ga nabavim?
Sta vi mislite,znate li tacno njegovu funkciju?
Inace ni jutros jos nista ne znaju za terapije,nisu jos stigle,a navodno su porucene,ali je med. sestra rekla muzu ono sto vec znamo,da vec kasni sa terapijom,2 nedelje,tako da ne znam sta sada,sve ocito propada...
pet dana prosle operacije , uopste uvek posle operacije mi daju , ne znam sto.al mi nije prijaloLili kad si ga ti koristila i zasto?Mozda zato sto nisi plucni bolesnik,sta znam...
Ja iscitala sve pozitivno,ali to mozda samo marketing,da ga prodaju,sta znam...
pet dana prosle operacije , uopste uvek posle operacije mi daju , ne znam sto.al mi nije prijalo
ali hladnoDa su ti dali pivo,prijalo bi ti,a?
ali hladno
e sad i crnac , sto je mnogo mnogo je