Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Изузетно,Лили нам баш ужива,и нека,заслужила је! Додуше ја имам приступ ширем спектру ексклузивних фотки са мора,на фејсу! ;) Прелепе су ,Лили!

Nego citam ovde u vezi samostalne kupovine citosa i sta Dr.-i misle o tome. Vi me ispravite, ako gresim.
Moj tata prima ht u bolnici i bez problema mu daju ove nase, kupovne.
Btw, on prima ht na klinici u Nis.
(nadam se da je meni kao gastarbajteru dozvoljeno da se frljam sa padezi ;))

Poslednja izmena:
Nema nikog? Svi spavaju...
Ovde, kod mene u gradu tek sad nepodnosljiva vrucina! Kad pocne beton da ispusta svu vrelinu sto je akumulirao tokom dana - to je ko u rerni -opet nema spavanja.
E pa onda, laku noc svima, lepo spavajte i jos lepse sanjajte!

Nego citam ovde u vezi samostalne kupovine citosa i sta Dr.-i misle o tome. Vi me ispravite, ako gresim.
Moj tata prima ht u bolnici i bez problema mu daju ove nase, kupovne.
Btw, on prima ht na klinici u Nis.
(nadam se da je meni kao gastarbajteru dozvoljeno da se frljam sa padezi ;))

I moj muz je bez problema primao. Narucimo u apoteci, platimo, odnesemo u bolnicu i oni mu daju.

spavalice moje
dobro vam jutro

images

JUTAR!
Snovak i ostali,znate li dal ona boca sa kiseonikom moze olaksati ista ovo stanje kod mog muzica?
Ja citam da je jako koristan,znam da se daje kad bas pacijent ne moze samostalno da dise,moj muz moze,ali se nekad ruzno nakaslje,izgubi dah i onda se bas izmuci,sve ga zaboli i sav se preznoji
Ako mu muze pomoci da par puta udahne i da mu olaksa da ga nabavim?
Sta vi mislite,znate li tacno njegovu funkciju?
Inace ni jutros jos nista ne znaju za terapije,nisu jos stigle,a navodno su porucene,ali je med. sestra rekla muzu ono sto vec znamo,da vec kasni sa terapijom,2 nedelje,tako da ne znam sta sada,sve ocito propada...

JUTAR!
Snovak i ostali,znate li dal ona boca sa kiseonikom moze olaksati ista ovo stanje kod mog muzica?
Ja citam da je jako koristan,znam da se daje kad bas pacijent ne moze samostalno da dise,moj muz moze,ali se nekad ruzno nakaslje,izgubi dah i onda se bas izmuci,sve ga zaboli i sav se preznoji
Ako mu muze pomoci da par puta udahne i da mu olaksa da ga nabavim?
Sta vi mislite,znate li tacno njegovu funkciju?
Inace ni jutros jos nista ne znaju za terapije,nisu jos stigle,a navodno su porucene,ali je med. sestra rekla muzu ono sto vec znamo,da vec kasni sa terapijom,2 nedelje,tako da ne znam sta sada,sve ocito propada...
meni kiseonik nije nista pomogao , a i rane bi mi bile od njega u nosu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back