- Poruka
- 6.981
ajde,lepo lalaj nocas,kod mene neki vetar poludeo,valjda ce da razladi malo
pa da spavamo ko ljudi,ljubim te,laku noc![]()
I kod mene! mozda bude neka kisa,da nas malo vrati u zivot
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde,lepo lalaj nocas,kod mene neki vetar poludeo,valjda ce da razladi malo
pa da spavamo ko ljudi,ljubim te,laku noc![]()
Ta ti je dobra
U tom slucaju i ja sa mojih 185 mogu da prestanem da ucim opusteno
![]()

Ta ti je dobra
![]()
Bili bismo ti DUBOKOO zahvalni da nas malo odmenis! Hahahahaha,liliputanac moj![]()

Hvala Liki,sutra zovemo docu da vidimo dal ce biti ista od terapija i ako ne bude koja tacno doza i svePrvo moraš od lekara da tražiš da ti kaže tačnu dozu koju bi suprug trebalo da primi po terapiji, ili sama izračunaj površinu tela u m2, pa na netu pogledaš početnu dozu, pa tek sa tom informacijom može da se traži po apotekama. A na netu nađi listu lekova koji idu preko fonda i tu ćeš videti i cenovnik u maloprodaji i veleprodaji. Drugo, moraš da znaš od kog proizvođača tražiš lek jer iako ih možda ima nekoliko koji ih prave, mogu da se dese alergijske reakcije, što tvom mužu sad nikako ne treba. E tek tada možemo nešto da učinimo i da pogledamo po apotekama.
Još bolje, na netu takođe imaš i adrese i mejlove svih većih apoteka u Srbiji, pa probaj i tako, pošalji svim apotekama cirkularni mejl. Ili kontaktiraj direktno proizvođača, koji sigurno ima generalnog zastupnika i za tvoju zemlju.
Moraš da nam daš tačne podatke da bi ovde znali gde da tražimo. Nijedna apoteka nema citostatike na lageru i zato nam moraš dostaviti sve ove informacije.
D&J
ovo je sa sajta Republickog zavoda za zdrav. osiguranje sa liste C lekova,
0039300 L01CD02 docetaksel TAXOTERE
koncentrat i rastvarač za rastvor za infuziju bočica sa rastvaračem u bočici, 1 po 1,5 ml(20 mg/0,5 ml) Aventis Pharma Ltd. Velika Britanija 12.217,10 - - -
0039301 L01CD02 docetaksel TAXOTERE
koncentrat i rastvarač za rastvor za infuziju bočica sa rastvaračem u bočici, 1 po 6 ml(80 mg/2 ml) Aventis Pharma Ltd. Velika Britanija 44.409,60 - - -
0039304 L01CD02 docetaksel TAXOTERE
koncentrat za rastvor za infuziju bočica staklena, 1po 1 ml (20 mg/1 ml) Aventis Pharma Ltd. Velika Britanija 12.217,10 - - -
0039305 L01CD02 docetaksel TAXOTERE
koncentrat za rastvor za infuziju bočica staklena, 1po 4 ml (80 mg/4 ml) Aventis Pharma Ltd. Velika Britanija 44.409,60 - - -
ne znam da li ce nesto pomoci, ali tu imas doze. proizvodjaca, cene - bar da znas sta da pitas

Ta ti je dobra
![]()
Bili bismo ti DUBOKOO zahvalni da nas malo odmenis! Hahahahaha,liliputanac moj![]()
Sta studiras?

isla sam oko skole,mjesto u skolu sto bi moj tata u sali rekao
i bitno mi je bilo sta da obucem,kako da se sredim,kakvo ucenje kakvi bakraci,tada ni brige ni pameti!O znaci imam koga mogu da pitam nesto,ako mi nije jasno iz hemije!Salim se
I jel tesko? koja si godina?
![]()

Uf hemiju,ja sad ne bi znala osnovne stvari da beknemisla sam oko skole,mjesto u skolu sto bi moj tata u sali rekao
Samo sam momke ganjala,tj. oni menei bitno mi je bilo sta da obucem,kako da se sredim,kakvo ucenje kakvi bakraci,tada ni brige ni pameti!
Zato sam ja visoka,167
Petre ne slusaj mene,ti uci i budi dobar,sto vec i jesi koliko vidim
Samo napred, ne ustrucavaj se. Nista nije tesko kad se voli... Kakav diplomatski odgovor![]()
Hemija i nije tesko,i moze da se voli ,to mi nesto ne stimaSalim se
![]()

Dragana, citam stalno forum na kojem ste se dopisivali sa Vesnom, osecam obavezu da vas obavestim da je nasa draga Vesna preminula juce u 14h. Sahrana je bila danas U 15h. Ona je bila takav borac, da je i nas najblize zavaravala o tezini svoje bolesti. Ja sam se o njenom stvarnom stanju krisom informisala citajuci vas forum. Vidim da ste je svi cenili, ne dozvolite da vas ova tuzna vest obeshrabri. Vesna je znala da uziva do poslednjih trenutaka svog zivota, a time je i svojoj porodici davala snagu i energiju za normalan svakodnevni zivot. Skupite snagu i izborite se sa svojim bolestima, mislim na sve clanove foruma. Ana Maksimovic (Vesnina snaja)
Slazem se Liki ali kad je pomenem odma mi se vise ne smeje
Proci ce to,normalno,ali mislim da je isuvise rano i da
je ovo samo vestacko montiranje osmeha i glupiranja
Ona se ovako sigurno ne bi ponasala,ubedjena sam da bi nas sada kao ti
postrojavala i dizala na noge![]()
Uh nisi jedina... I ja sam se sto puta preznojila nocas i nisam uopste normalno spavala... Ubi me ovo vreme!!
Super! Jel ce vec danas da ti jave?
I proveri kod tebe u fondu, mada mislim da nema nista od toga, al ipak pitaj za svaki slucaj
Ljubac!
Vec pitala,nista...
Videcu kako to ide tamo u HR,koliko je i ako sve bude
po planu,donece nam do 12.jula.