Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
128417dyh6auioqq-1.jpg

Zelim nam svima lep dan ))))

Sigurno ne misle nista,znajuci kako bi onaj moj kreten reagovao
verujem da ni drugi nisu nista bolji...
A kako bi ona primala taj lek?

Kroz infuziju u toku 24h na svake 3 nedelje. Preporucuje se plasiranje centralnog venskog katetra..
po onome sto citam, registrovan je marta u Hrvatskoj, ali je veoeeeoma skup i daje se tek kad terapija antraciklinima i fosfamidima nije dala uspeha... Sto znaci da njoj onda ni ovde ne bi verovatno odobrili, posto tek treba da pocne sa antraciklinima...

Kroz infuziju u toku 24h na svake 3 nedelje. Preporucuje se plasiranje centralnog venskog katetra..
po onome sto citam, registrovan je marta u Hrvatskoj, ali je veoeeeoma skup i daje se tek kad terapija antraciklinima i fosfamidima nije dala uspeha... Sto znaci da njoj onda ni ovde ne bi verovatno odobrili, posto tek treba da pocne sa antraciklinima...

Pa kad zavrsi sa ovim ovde mogla bi da proba,ne znam samo kako to ide,mislim
fizicko lice da kupi lek,trebaju li im neki njeni papiri,predlozi njenih lekara i slicno..
Pitace ovi moji svakako tamo...

JUTRO DRUGARI!
Samo da vam javim da smo uspjeli saznati da u H.R. ima da se naruci Taxotera,dodje za dan-dva,a takodje i ciko koji drzi apoteke kod nas misli da nam moze nabaviti,sad zovemo Dr. da vidimo dal ce stici u bolnice,ako ne koja nam doza treba i sve,ali se kreten po obicaju ne javlja!:evil:

JUTRO DRUGARI!
Samo da vam javim da smo uspjeli saznati da u H.R. ima da se naruci Taxotera,dodje za dan-dva,a takodje i ciko koji drzi apoteke kod nas misli da nam moze nabaviti,sad zovemo Dr. da vidimo dal ce stici u bolnice,ako ne koja nam doza treba i sve,ali se kreten po obicaju ne javlja!:evil:

Odlicno,ovde je inace nema,pitala sam jutros,sve najbolje...

Original postavio snovak
D&J
ovo je sa sajta Republickog zavoda za zdrav. osiguranje sa liste C lekova,

0039300 L01CD02 docetaksel TAXOTERE
koncentrat i rastvarač za rastvor za infuziju bočica sa rastvaračem u bočici, 1 po 1,5 ml(20 mg/0,5 ml) Aventis Pharma Ltd. Velika Britanija 12.217,10 - - -
0039301 L01CD02 docetaksel TAXOTERE
koncentrat i rastvarač za rastvor za infuziju bočica sa rastvaračem u bočici, 1 po 6 ml(80 mg/2 ml) Aventis Pharma Ltd. Velika Britanija 44.409,60 - - -
0039304 L01CD02 docetaksel TAXOTERE
koncentrat za rastvor za infuziju bočica staklena, 1po 1 ml (20 mg/1 ml) Aventis Pharma Ltd. Velika Britanija 12.217,10 - - -
0039305 L01CD02 docetaksel TAXOTERE
koncentrat za rastvor za infuziju bočica staklena, 1po 4 ml (80 mg/4 ml) Aventis Pharma Ltd. Velika Britanija 44.409,60 - - -

Drugari Dr. nam je rekao da bi trebalo za dan-dva da dodju terapije,ali nije 100% sigurno,a da nama treba 150 miligrama,jel to po ovoj listi oko 1 000e?
On cini mi se muzu rekao oko 1 500e:eek: Strasno

Pahulju, kada saljes pp uvek moras napisati nesto gde pise "naziv " ja to uglavnom promasim, mozda si i ti ...
Pozz

I moras ici na misem na poslednju recenicu, pa onda novi red, pa tek tada pises poruku.... toliko sam skontala....
moras vezbati :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back