snovak
Zainteresovan član
- Poruka
- 425
Ja stavih neki , proizvodi ga Sinefarm, kupljen u Zdravoj hrani - mislim da to nije bitno na tu kolicinu (mislim na alkohol). A stavila sam pola bocice (jer sam pravila pola mere).

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja planiram da idem na brzo hodanje(ne volim trcanje),ali nikako da prokinem.Cini mi se kad bih samo jednom otisla,da bi mi prijalo i da bi posle bilo lakse.
Sigurno bi ti bilo lakse,ja nekad samo brzo hodanje,nekad trcanje,malo spravice....osecam se super posle.
Propolis bi trebalo da bude bez alkohola,mislim da su u apotekama svi sa alkoholom,zato kupujem od medara sa tezge
gde kupujem i med...mada ne verujem da ce bitno skoditi i taj iz apoteke,ne znam.

srce nesto mi je promaklo to tvoje za imunitet nisam uspela da ga pronadjem, med sam nabavila i sta jos treba
!1 kg meda
250gr.oraha,250gr.lesnika,250gr.badema<sameljes masinom za orahe.
100gr.semenki suncokreta,100gr.semenki bundeve,100gr.susama,100gr.lana( Lan sameljes u elektricnom mlinu za kafu)
Pola litre soka od limuna(od oko kilograma limuna dobije se pola l. soka),1 kesica cimeta,30ml.propolisa(ima ga ko onih pcelara sto prodaju med po tezgama,jedna ona mala flasica plasticna)
Sve to sjediniti i sipati u tegle(dobije se 3 velike i 1 mala tegla)i mora da stoje u frizideru. Uzima se 1,2 kasike dnevno.
Prijatno!

Joj,ne znam napamet, a ne bih da ti preskocim nesto,pisace ti devojke koje su u toku,snovak ili vec neko,izvini....

Da se pohvalim,histopatoloski nalazi DOBRI,nema malignih promena....
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee................![]()

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee................![]()
bravoooooooooooooooooooooooooooo
svaka cast draga
Hvala puno,joj sto je leeeeepo!!!
Bikilix, samo je to vazno, a sve ostalo se da srediti. I tvoji ce se obradovati i odahnuti....

bikice ovo sam se samo zbog tebe mucila
a i snovak me svaki put raspameti sa tim smajlicima

Bikilix, samo je to vazno, a sve ostalo se da srediti. I tvoji ce se obradovati i odahnuti....