snovak
Zainteresovan član
- Poruka
- 425
Ako,ako,samo se igrajte![]()
Dok nam ne dosadi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako,ako,samo se igrajte![]()
Bas takoDok nam ne dosadi...
Zovem danima, ali odgovora nema. Nadam se da ce Likita zvati ....

Svaki dan, svaki put kad se ukljucim na forum pomislim na nju. A da li joj telefon zvoni ili nije dostupna![]()

Gde ste drugari....
Malo da bacim pogled ovde,pa odoh na trcanje.
To sto se Vesna ne javlja bas je zabrinjavajuce,
verujem da je dobro,mozda ima nekih problema sa
telefonom.
Nema ni Pahulje dugo,Mima se javila ne stize od
landranja i od prijemnog...
Ja vas pozdravljam sve![]()
mozda... A Lilihip, ni ona se vise ne odaziva, a to moze svasta da znacimozda...
e, to bi bila lepa vest , a ne mali kompjuter, pa zeza .....

To i ja kazem!![]()
Pa bilo bi dobro i tebi da se desi
ili se mozda i desilo jer ne komentarises.

Pa bilo bi dobro i tebi da se desi
ili se mozda i desilo jer ne komentarises.
Desilo se meni![]()
U pravu si....a sto sam leeeeepo spavala,mmmmmm....E, nista lepse nije moglo da ti se desi .... leptirici![]()
Lepo spavaj i sanjaj ....

Dobro jutro drustvance, evo i mene nisam se javljala jer muku mucim sa opekotinama od zracenja, cela dojka mi je upaljena a i deo ispod pazuha
mazala sam i biafine nesto mi nije pomoglo a ni pantenol i jomelop i na kraju juce provedem ceo dan na onkologiji doktor mi da sinoderm gel, tako da mi je od jutros dosta bolje
da znate da ste mi svi nedostajali![]()
Nedostajes i ti nama,meni mislim najvise (((((((au al se ovde svi zaljubili lele , ja nisam samo ne stizem na red za laptop
ja se kupam suncam odmaram i to mi dosta , ali ovi zaljubljeni pa lepo bas , super bar spavaju haha , pahuljo proci ce i opekotone samo je bolno ali mora se samo nek se zavrsi sve na tome
likili jesi li mi dobro , puno pozdrava svima , mima u guzvi joj , snovak bar ne povraca , sumporce pozdrav petre moje mezimce , sad odmara , likita jos na vlasini , ma svi mi puno nedostajate ljubim vas i veliki pozdrav za kuma hehe![]()
Desilo se meni![]()
Pa, podeli to s nama - svaka lepa vest je dobrodosla.
i njegovim skoticima - udarila zesce. 
au al se ovde svi zaljubili lele , ja nisam samo ne stizem na red za laptop
ja se kupam suncam odmaram i to mi dosta , ali ovi zaljubljeni pa lepo bas , super bar spavaju haha , pahuljo proci ce i opekotone samo je bolno ali mora se samo nek se zavrsi sve na tome
likili jesi li mi dobro , puno pozdrava svima , mima u guzvi joj , snovak bar ne povraca , sumporce pozdrav petre moje mezimce , sad odmara , likita jos na vlasini , ma svi mi puno nedostajate ljubim vas i veliki pozdrav za kuma hehe![]()

Rekla sam ti da ce biti gadno,a sta da radis....moras da istrpis,prodje sve pa i to,meni je bas dugo bilo
tako lose,pa proslo,ali i dan danas je upaljena i crvena i tvrda i otecena....vec sam se pomirila s tim i navikla da je tako kako je,sta cu.
Pozz tebi )))

............samo ti uživaj Dobro jutro drustvance, evo i mene nisam se javljala jer muku mucim sa opekotinama od zracenja, cela dojka mi je upaljena a i deo ispod pazuha
mazala sam i biafine nesto mi nije pomoglo a ni pantenol i jomelop i na kraju juce provedem ceo dan na onkologiji doktor mi da sinoderm gel, tako da mi je od jutros dosta bolje
da znate da ste mi svi nedostajali![]()