Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Likita zapalila na Vlasinu sa dragim,nema net i uziva )))
Cuje se i Likilee sa Vesnom,nema ni nje nesto danima....
Sad su ljudi na odmorima pa i ne stizu na ovo ko mi zaludjeni,hehehe..
Kako si ti,spremas li se za sutra,psihicki? Kako je zet?

Uff, Bikilix, evo bas si pogodila, sva sam u spremanju za odmor. Nisam promasila nista
sto ste napisale, vas dve na slici ....
Vesnu nisam zvala , sutra je nazovem, sve mislim , deca joj dolaze u posetu, ali
sutra je zovnem . I nemam pojama zasto, ali nesto sam ovih dana sva nikakva ,
do podne mrzim sebe, a od podne ceo svet....... al procice i ta faza .

Lilihip, nista pametnije nisi mogla smisliti , pali na more ....a bojni otrovi neka sacekaju.

izasla sam malo da prosetam i jedvah se vratih do kuce stvarno nemam kondicije ubilo me ovo lezanje
inace snovak imas perika kod kineza oko 2000 din ali kako je krenula ova vrucina ja sam uzela neki sesiric nemogu da je podnesem upali mi se glava i jos nesto da vam svima kazem juros kad sam bila na kontroli kod dr. sedi jedna bakica ali namontirana operisala je prvo dojku pre 25 godina, pa onda metastaze na jetri i plucima pre 10 god pa ht i zracenje sada metastaze na kicmi ja u soku ona me gleda pa kaze sta vi mislite pa jaca sam ja od njega cim osetim malo me kvarcnu i reisim se skota otrovnija sam ja od njega joj boze a da ste je videli sva baakica namuljenan, suknjica, nakit,sminka ( a ja ko kreten izgledala)nosi periku i ako ima njenu kosu ali ovo joj je lakse kaze uvek ima frizuri trebali ste to da vidite, ja udjem posle nje kod dr i on mi kaye da se stvarno ona leci 25 godina i da su je svi otpisali medjutim i ona gura napred samo tako,i uvek ful sredjena, morala sam ovo da vam napisem jer sam ostala bez teksta

Tako devojke moje napred nemoye nas nista pobediti i preguracete sve prepreke sigurna sam :super:
Kondicija je losa svima koji se zrace,a super bakica me odusevila,tako cemo i mi devojke,jel da ?!

Uff, Bikilix, evo bas si pogodila, sva sam u spremanju za odmor. Nisam promasila nista
sto ste napisale, vas dve na slici ....
Vesnu nisam zvala , sutra je nazovem, sve mislim , deca joj dolaze u posetu, ali
sutra je zovnem . I nemam pojama zasto, ali nesto sam ovih dana sva nikakva ,
do podne mrzim sebe, a od podne ceo svet....... al procice i ta faza .

Lilihip, nista pametnije nisi mogla smisliti , pali na more ....a bojni otrovi neka sacekaju.

Hehehee...bojni otrovi )))
Ma svima nam dodje ta minus faza,ali kako dodje tako i prodje ))))
Mene da ne boli ova noga ovoliko,bila bi ko zmaj,ali me ubi!!!
Krene da kida uvece,pa jedva zaspim,pa kad ustanem jos gore,jedva dodjem do firme,
u toku dana popusti,pa prodje skroz i kad sednem uvece da odmorim opet Jovo nanovo (((((

ni meni od moje kosa nije opala ali nije bilo ni valjde , tumori rasli ko iz vode hehe , sad i meni ova nova bice ko zna kakva , ali biki ja u cetvrtak samo po nalaz magnetne ali kako vidim ako nadjem karte odoh ja u petak na moreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeea konzilijum ko .......nece meni jos jedno leto propasti , kad nisu godinu i po mogli da poveruju da je maligno sta je dbve nedelje a ja cu da uzivam do mile volje:zcepanje:

Braaavooooooooooooooooooo .....!!!!!!:klap:
Joj kako ti zavidim :dash: hocu i jaaaaaa..:besna:
Lepo mi se tamo provedi,nauzivaj se i opusti se,napuni baterije
i za mene:heart: Ljubim tebe ja:zag:

Braaavooooooooooooooooooo .....!!!!!!:klap:
Joj kako ti zavidim :dash: hocu i jaaaaaa..:besna:
Lepo mi se tamo provedi,nauzivaj se i opusti se,napuni baterije
i za mene:heart: Ljubim tebe ja:zag:
sve za tebe , ali sestra udarila pravila kad se sme na sunce i ostalo i kaze nema maaaaa , kako me zna , posle kad se vratim znam sta me ceka.e zamisli mi ko bakice jedemo giros bez zuba hehe:zcepanje:

izasla sam malo da prosetam i jedvah se vratih do kuce stvarno nemam kondicije ubilo me ovo lezanje
inace snovak imas perika kod kineza oko 2000 din ali kako je krenula ova vrucina ja sam uzela neki sesiric nemogu da je podnesem upali mi se glava i jos nesto da vam svima kazem juros kad sam bila na kontroli kod dr. sedi jedna bakica ali namontirana operisala je prvo dojku pre 25 godina, pa onda metastaze na jetri i plucima pre 10 god pa ht i zracenje sada metastaze na kicmi ja u soku ona me gleda pa kaze sta vi mislite pa jaca sam ja od njega cim osetim malo me kvarcnu i reisim se skota otrovnija sam ja od njega joj boze a da ste je videli sva baakica namuljenan, suknjica, nakit,sminka ( a ja ko kreten izgledala)nosi periku i ako ima njenu kosu ali ovo joj je lakse kaze uvek ima frizuri trebali ste to da vidite, ja udjem posle nje kod dr i on mi kaye da se stvarno ona leci 25 godina i da su je svi otpisali medjutim i ona gura napred samo tako,i uvek ful sredjena, morala sam ovo da vam napisem jer sam ostala bez teksta

Tako devojke moje napred nemoye nas nista pobediti i preguracete sve prepreke sigurna sam :super:

Takvi i zive 100 godina.Ko hoce taj i moze.Drago mi je da ste se lepo proveli u subotu.Napred u nove pobede!

ni meni od moje kosa nije opala ali nije bilo ni valjde , tumori rasli ko iz vode hehe , sad i meni ova nova bice ko zna kakva , ali biki ja u cetvrtak samo po nalaz magnetne ali kako vidim ako nadjem karte odoh ja u petak na moreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeea konzilijum ko .......nece meni jos jedno leto propasti , kad nisu godinu i po mogli da poveruju da je maligno sta je dbve nedelje a ja cu da uzivam do mile volje:zcepanje:

Super lili što ideš na more!!!
Jašta,samo ti napuni baterije...............more,slana voda,mirisi,opušteno,sestra.................ma to je bolje od terapije vjeruj mi!!!
Ljubim teeeeeeee

Ma babac je pametan,svaka čast na optimizmu i borbenosti!!!!
Mada i ja sam sebi rekla,mlada si i nema predaje,svoje godine ne dam nikome,a kamoli ovome skotu............namjerio se na pogrešnu bome!!!!Možda me uhvatio nespremnu ali sada nema predaje,to je najlakše............i šta je čovijek sa time napravio-ništa!
Tako da curke moje planirajte sastanak za x god.opet kod konja,na kaficu.............i zube u čaše :zcepanje: :rotf:

Ma babac je pametan,svaka čast na optimizmu i borbenosti!!!!
Mada i ja sam sebi rekla,mlada si i nema predaje,svoje godine ne dam nikome,a kamoli ovome skotu............namjerio se na pogrešnu bome!!!!Možda me uhvatio nespremnu ali sada nema predaje,to je najlakše............i šta je čovijek sa time napravio-ništa!
Tako da curke moje planirajte sastanak za x god.opet kod konja,na kaficu.............i zube u čaše :zcepanje: :rotf:
Svaka svoju casu da ponese,i da napise na njoj ime,ali onda i naocare za citanje da ponese da ne pomesa case...
Dogovoreno ))
Sutra ides?
Javi cim zavrsis,znas kako to ide )))

Ej, imate pozdrave od Vesna - sada sam je zvala. Jos je u bolnici, u Krusevcu je kod svojih,
svaki dan je sve bolje , pa se uskoro i ona odazove.
Drago mi je da je bolje,ipak u bolnici ima strucni lica koji paze na nju.Ona i sama je dobar lekar,ali kad je covek bolestan ne moze sam pravilno da proceni svoje stanje.Vesna falis nam ovde.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back