Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj ljudi,ne izlazite napolje ako bas ne morate..
Jedva dodjoh kuci,imam jos trista obaveza nekih,ali nema teorije
da izadjem vise napolje danas,ko drogirana sam....
Bravo Pahulj,brzo ces ti to da otaljas,kako ti opekotine,jel pocelo
da crni?

da crni?

Znaci,prokuvao sam u ovom mom seljobusu,narod se ne kupa,smrde sacuvaj me boze,htedoh da umrem -.- jedva sam dosao sebi :)

Sto li nam nema Likite
Volela bih da nam javi kako je Vesna, kad izlazi - jedino je Likita, koliko znam, u kontaktu sa njom.
Likita zapalila na Vlasinu sa dragim,nema net i uziva )))
Cuje se i Likilee sa Vesnom,nema ni nje nesto danima....
Sad su ljudi na odmorima pa i ne stizu na ovo ko mi zaludjeni,hehehe..
Kako si ti,spremas li se za sutra,psihicki? Kako je zet?

Likita zapalila na Vlasinu sa dragim,nema net i uziva )))
Cuje se i Likilee sa Vesnom,nema ni nje nesto danima....
Sad su ljudi na odmorima pa i ne stizu na ovo ko mi zaludjeni,hehehe..
Kako si ti,spremas li se za sutra,psihicki? Kako je zet?

Ma, pokusavam da ne razmisljam...Nije da nemam frke - jer je ovo opet neka nova terapija. Od prethodne dve nikakave vajde, nije mi ni kosa opala . Inace doktorka mi je najavila to opadanje kose - tu sam psihicki pripremljena - samo da kupim neku periku, maramu... Ali kako ce delovati na ovog skota i njegove satelite - skotice... videcemo

A zet je super - vec danas je SAM otisao na prvo previjanje (a izasao u nedelju-preko veze). Mlado - ludo

Poslednja izmena:
ni meni od moje kosa nije opala ali nije bilo ni valjde , tumori rasli ko iz vode hehe , sad i meni ova nova bice ko zna kakva , ali biki ja u cetvrtak samo po nalaz magnetne ali kako vidim ako nadjem karte odoh ja u petak na moreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeea konzilijum ko .......nece meni jos jedno leto propasti , kad nisu godinu i po mogli da poveruju da je maligno sta je dbve nedelje a ja cu da uzivam do mile volje:zcepanje:

ni meni od moje kosa nije opala ali nije bilo ni valjde , tumori rasli ko iz vode hehe , sad i meni ova nova bice ko zna kakva , ali biki ja u cetvrtak samo po nalaz magnetne ali kako vidim ako nadjem karte odoh ja u petak na moreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeea konzilijum ko .......nece meni jos jedno leto propasti , kad nisu godinu i po mogli da poveruju da je maligno sta je dbve nedelje a ja cu da uzivam do mile volje:zcepanje:

Jao, moreeeee! Blago tebi, uzivaj . Za dve nedelje nista znacajno ne moze da se promeni

Tebi u cetvrtak treba da kazu kad startujes sa hemo?
Gaga u cetvrtak takodje ima dan ,,D,,
Ja u petak biopsiju...
Fino drustvance se okupilo ovde,nema sta:mrgreen:

izasla sam malo da prosetam i jedvah se vratih do kuce stvarno nemam kondicije ubilo me ovo lezanje
inace snovak imas perika kod kineza oko 2000 din ali kako je krenula ova vrucina ja sam uzela neki sesiric nemogu da je podnesem upali mi se glava i jos nesto da vam svima kazem juros kad sam bila na kontroli kod dr. sedi jedna bakica ali namontirana operisala je prvo dojku pre 25 godina, pa onda metastaze na jetri i plucima pre 10 god pa ht i zracenje sada metastaze na kicmi ja u soku ona me gleda pa kaze sta vi mislite pa jaca sam ja od njega cim osetim malo me kvarcnu i reisim se skota otrovnija sam ja od njega joj boze a da ste je videli sva baakica namuljenan, suknjica, nakit,sminka ( a ja ko kreten izgledala)nosi periku i ako ima njenu kosu ali ovo joj je lakse kaze uvek ima frizuri trebali ste to da vidite, ja udjem posle nje kod dr i on mi kaye da se stvarno ona leci 25 godina i da su je svi otpisali medjutim i ona gura napred samo tako,i uvek ful sredjena, morala sam ovo da vam napisem jer sam ostala bez teksta

Tako devojke moje napred nemoye nas nista pobediti i preguracete sve prepreke sigurna sam :super:

Tom ti je pametno obavezno more pa se onda naoruzaj snagom, strpljenjem , imunitetom pa u napad i sjebi to cudo

da crni?

Sada je sve ok nije vise onako upaljena i neboli toliko
valjda sam je odmorila par dana, ali je tamna je kao osuncana :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back