Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
534328_377563435632506_1908053144_n.jpg

A ja sam vaš tajni obožavalac :zper: :zag: :whistling:

Blago nama ))))
Drugarice,samo opusteno,nemoj misliti nista lose,samo
pozitivno kao i do sad,bice super. A sutra kad udjes u ono cudo
zamisljaj da si sa mnom i sa Lili na moru,uzivas na plazi,talasi ti kvase noge...
ima da prodje za cas )) I ja cu tako u petak,pre anestezije.
Ljubim te,odoh da spavam,pozz...

Blago nama ))))
zamisljaj da si sa mnom i sa Lili na moru,uzivas na plazi,talasi ti kvase noge...

Dogovoreno!!!!!I ja tebi držim fige za petak!!!!

E Snovak,odusevljavas me,ko neka devojcica,igras se sa ovim smajlicima,bravo:klap:
Kako je proslo danas,jel si danas isla na hemo?

Sta cu, navukla se na smajlice.A tvoje i Liline aplikacije - smejem se ko lud na brasno!:rotf:

Bila sam na HT, proslo OK - jedino sto sam po ovoj vrucini tamo provela od 8,25 do 13.30 h. Ja se, ljudi moji, toliko umorim cekajuci po raznim ordinacijama, da mi se cini da bi mi lakse bilo da mi daju da okrecim, recimo neku prostoriju. Od sutra pijem neki citostatik u kapsulama LASTET, sest dana dva x dnevno. Jel neko to koristio?:think:

A malopre sam tako ogladnela, a u kuci nista zanimljivo ( sve se trudim koliko mogu da jedem zdravije), pa poslah sina da mi kupi gurmansku pljeskavicu kod "Lokija". Mmm
Inace nisam neki ljubitelj takve hrane, ali mi je legla ko "kec na jedanaest". Iovako , moze da se desi da sutra-prekosutra ne mogu da zinem - pa nek ide zivot. Bar da se najedem kad mogu pa nek ide zivot...

Blago nama ))))

Gago,
ovo ti je najbolji savet! Svaku rec potpisujem i samo sto opustenije:whistling: Sve ce to biti :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back