BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Sta radis,kumo
Opet grmi zeza me net,moram da se iskljucim,pozz

Opet grmi zeza me net,moram da se iskljucim,pozz

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ala se ispadalo , cela basta pod vodom , ovo nije normalno , sad vise ne grmi , ja kuvam supicu pa da lucamSta radis,kumo
Opet grmi zeza me net,moram da se iskljucim,pozz![]()

ala se ispadalo , cela basta pod vodom , ovo nije normalno , sad vise ne grmi , ja kuvam supicu pa da lucam![]()
padalo sat vremenaPa to brzo stiglo i do vas. Samo grunulo iz vedra neba.........
Vala,odakle ovolika kisa...Meni dan bio mutav,opet stomak nesto zeza,ja nekako,tuzna,naviru neka secanja...nedostaje mi moja energija,punokrvni zivot-sama sebi nedostajem!
Vala,odakle ovolika kisa...Meni dan bio mutav,opet stomak nesto zeza,ja nekako,tuzna,naviru neka secanja...nedostaje mi moja energija,punokrvni zivot-sama sebi nedostajem!
i ja sam danas bila tuzna , ova kisa i ovo vreme je bas tuznoova kisa kod mnogih budi takva osecanja.Ja je nekako volim,ali ne predugo.Svi smo u kuci ,pa mi lepo.Ali posle kise dolazi sunce.Ako mogu reci da vas pomalo poznajem,naci cete nacina da obnovite svoju energiju,a ona je sigurno tu oko vas u ljudima koji vas okruzuju i sigurna sam da vas neizmerno vole.
srecnoMa naravno..i sva ova neaktivnost-nisam ja navikla na to.Malo da ojacam i krenem da susnjarim-opet cu se vratiti sebi!Sutra proveravam krvnu sliku i ako je jos dosta losa primicu jos krvi.Ali-pocinjem Eskozul,ne cekam vise nista!!!

Ma naravno..i sva ova neaktivnost-nisam ja navikla na to.Malo da ojacam i krenem da susnjarim-opet cu se vratiti sebi!Sutra proveravam krvnu sliku i ako je jos dosta losa primicu jos krvi.Ali-pocinjem Eskozul,ne cekam vise nista!!!

Ma naravno..i sva ova neaktivnost-nisam ja navikla na to.Malo da ojacam i krenem da susnjarim-opet cu se vratiti sebi!Sutra proveravam krvnu sliku i ako je jos dosta losa primicu jos krvi.Ali-pocinjem Eskozul,ne cekam vise nista!!!

Dobro jutro svima, ja sam juce prespavala i kisu i grad,jutros jedva ustala za posao evo sad pijem kaficu i kuckam
Dobro jutro,i ja sam prespavala u etapama i ako ne idem na zracenje,sad jedva nabadam po tastaturi....
Ti danas vec treci put,otaljavas polako,odlicno!
Jel imas 25 zracenja?
Zasto bi ti produzili?! Tvoja terapija je 25 i to je to.
Meni su odredili 25 dojka i aksila plus 4 jajnici,kad sam bila na 21. zracenju dojke dodali su i
to sa jajnicima uporedo,tako da sam zavrsila sve zajedno na 25.
I ne obracaj paznju na price iz cekaonice ))))