Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vala,odakle ovolika kisa...Meni dan bio mutav,opet stomak nesto zeza,ja nekako,tuzna,naviru neka secanja...nedostaje mi moja energija,punokrvni zivot-sama sebi nedostajem!

Jel opet proliv? A jesi probala caj od lista gunje ili dunje, svejedno?
Ej, pa ovaj te proliv dobro sredio . Cek, samo da grane sunce ... pa moras nekada i ti malo da
kljoknes. Jesi dobila svasta sa infuzijom ili da saljem pojacanje ?

Vala,odakle ovolika kisa...Meni dan bio mutav,opet stomak nesto zeza,ja nekako,tuzna,naviru neka secanja...nedostaje mi moja energija,punokrvni zivot-sama sebi nedostajem!

ova kisa kod mnogih budi takva osecanja.Ja je nekako volim,ali ne predugo.Svi smo u kuci ,pa mi lepo.Ali posle kise dolazi sunce.Ako mogu reci da vas pomalo poznajem,naci cete nacina da obnovite svoju energiju,a ona je sigurno tu oko vas u ljudima koji vas okruzuju i sigurna sam da vas neizmerno vole.

Ma naravno..i sva ova neaktivnost-nisam ja navikla na to.Malo da ojacam i krenem da susnjarim-opet cu se vratiti sebi!Sutra proveravam krvnu sliku i ako je jos dosta losa primicu jos krvi.Ali-pocinjem Eskozul,ne cekam vise nista!!!

4.jpg

ova kisa kod mnogih budi takva osecanja.Ja je nekako volim,ali ne predugo.Svi smo u kuci ,pa mi lepo.Ali posle kise dolazi sunce.Ako mogu reci da vas pomalo poznajem,naci cete nacina da obnovite svoju energiju,a ona je sigurno tu oko vas u ljudima koji vas okruzuju i sigurna sam da vas neizmerno vole.
i ja sam danas bila tuzna , ova kisa i ovo vreme je bas tuzno

Dobro jutro svima,mene ova kisa smlatila,jedva dodjoh juce kuci,zaspala sam u 8
probudila se u pola deset i celu noc vilenela....
Dok sam to malo spavala neki me kosmari tresli uzas...
Sad u nove radne pobede,a na oci ne vidim.
Vesna,nek je sa srecom pocetak,izacices i ti iz te faze kao sto smo
svi ovde bili i izasli i ko zna koliko jos puta cemo biti ali i to je sve zivot...
Da ne smaram mnogo,odoh da kuvam kafu,kisssssss......

Vesna srećan početak! Bićeš ti nama opet super i u formi i mentalnoj i fizičkoj samo da grane sunce!!
Lili srećo, nemoj da brigaš, ako ne daj bože propadne firma skroz, zaposliću te kod mene na pčelinjaku, pa možda navataš nekog truta :hahaha: :zper:

Zasto bi ti produzili?! Tvoja terapija je 25 i to je to.
Meni su odredili 25 dojka i aksila plus 4 jajnici,kad sam bila na 21. zracenju dojke dodali su i
to sa jajnicima uporedo,tako da sam zavrsila sve zajedno na 25.
I ne obracaj paznju na price iz cekaonice ))))

Zasto bi ti produzili?! Tvoja terapija je 25 i to je to.
Meni su odredili 25 dojka i aksila plus 4 jajnici,kad sam bila na 21. zracenju dojke dodali su i
to sa jajnicima uporedo,tako da sam zavrsila sve zajedno na 25.
I ne obracaj paznju na price iz cekaonice ))))

e to sam htela da te pitam, zasto su ti zracili jajnike -da bi te uveli u menopauzu- jer meni je dr. koji me operisao rekao da necu dobijati dok primam hemio a da cu posle toga normalno dobijati, medjutim prva tri meseca sam dobijala i ako sam primala terapiju, posle trece terapije nisam i sad imam one valunge ma uzas juce sam bas pitala onu sestru na zracenju rekla mi je da pitam onkologa da one nemoze nista da mi kaze, da li sam u menopauzi ili cu dobijati od cega sad to zavisi

Moj tumor je bio nekog hormonskog tipa,ne znam kako se to zove,jako rizicno da kasnije predje na jajnike i matericu
pitali me hocu li radjati jos dece,ako ne planiram vise ovo ili hirursko odstranjivanje jajnika je najbolje resenje.
Dosta njih je kao ti primalo te injekcije na dve godine pa prestankom tih injekcija su normalno imale ciklus i planirale trudnoce.
Meni to nisu preporucili iz razloga sto nemam nameru vise da radjam,to je valjda to.

POCELA!!!Hvala na lepim zeljama,bice tako-dobro i uspesno.Meni se ritam spavanja okrenuo,nocu se muvam,pijem,jedem,pusim,a ujutru zzzz...Moze sad,al kad krene posao?!Vidim da sam od jutros dobra i "iznutra",sinoc sam potrosila trenutnu dozu tuge,muke,besa,samosazaljenja...sad sam vedra!Vecas mi dolazi cerka,sutra sin-bicemo svi na okupu koji dan!Bas lepo!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back