Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao drugarice moje!!!
Konačno sjedoh za komp.,ovih dana je ludilo od obaveza,a naveče budem smorena!
Lilihip draga SRETNO danas,držim palčeve da sve bude u najboljem redu i da PH nalaz bude dobar!!!

Cao drustvance moje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dodjoh vam i ja iy belog sveta)))))))))))))
Puno ste mi nedostajali,cak sam jednu noc i sanjala kako se dopisujemo,hehehehe....
Citala sam malo da vidim sta je s vama,Lili jesi li mi se spremila za sutra?
Drzim ti palceve da sve bude dobro,a bice!!
Slike cu vam postaviti sutra s posla,nemam ovde onaj kablic za fotoaparat..
Odusevljena sam Pragom,grad je prelep,fascinirana sam,ali ljudi su ni prici nama,nikakvi!
Sva sreca pa je pun turista,njih jedva nesto malo ima
Pozzz

Eeeeeeeeeeeee bikice drugarice,dobra nam došla na druženje!!!!
Nedostajala si nam...............a mogu misliti kako ti je bilo :zper:,malo sam pogledala slikice,super su!!!:cmok2:

Eeeeeeeeeeeee bikice drugarice,dobra nam došla na druženje!!!!
Nedostajala si nam...............a mogu misliti kako ti je bilo :zper:,malo sam pogledala slikice,super su!!!:cmok2:

Hvala draga,ma bilo super covece,jos sam sasava od puta a radim..al kad se setim kako je lepo,odma mi lakse..
Spremaj ti slavicu domacice,pa posle slavice da dodjes u BG da idemo na taj Kalis!
Kiss

bikilix-e,bas si nam se namucila:zper:Super slike!Sad da drzimo palceve nasoj lilihip iz sve snage!
Ja se spremam,mada sam juce potrosila ceo dan na spavanje-primam neke antibiotike,pa juce dobih alergiju,onda sinopen u venu i ceo dan ko pijana kokoska.Danas sam zavrsila kupovinu poklona za cerkice od tipa na Havani koji ce me voziti,znam da tamo malo sta imaju pa zelim da obradujem decu bluzicama i igrackama.Ponecu i slatikise za njih i decu koju budem usput sretala.
Sledi pakovanje i u subotu-za Beograd!

bikilix-e,bas si nam se namucila:zper:Super slike!Sad da drzimo palceve nasoj lilihip iz sve snage!
Ja se spremam,mada sam juce potrosila ceo dan na spavanje-primam neke antibiotike,pa juce dobih alergiju,onda sinopen u venu i ceo dan ko pijana kokoska.Danas sam zavrsila kupovinu poklona za cerkice od tipa na Havani koji ce me voziti,znam da tamo malo sta imaju pa zelim da obradujem decu bluzicama i igrackama.Ponecu i slatikise za njih i decu koju budem usput sretala.
Svi smo uz Lili i tebe!!!!
Kad budes imala vremena,ako hoces,posalji mi na pp koliko te kosta lek,put i sve oko toga,zamolila me prijateljica koja je operisana kad i ja ali joj se trista cudesa iskomplikovalo od tada.
Kiss tebi i samo napred,drzim fige iz sve snage!!!

GEDC3612.jpg
[/IMG]
Astroloski sat koji me fascinirao,jedva upamtih kakva se cudesa pokazuje,jedini na svetu :super:

Драги моји,
најпре да вам се свима извиним на мало подужем посту. Једноставно желим да дам одушка себи, да се мало изјадам. Ако неко од вас не жели да чита - не мора и не замерам.
Оперисан је у септембру прошле године, канцер дебелог црева, и кренуо је да се сасвим лепо опоравља. Сви налази су му били добри, тумор маркери ок. Заиста смо веровали да је све то иза нас. Кад су долазили код нас, био је почео лепо да једе, чак би после шетње тражио да му направим сендвич. Уживао је са своје две унуке. И онда је одједном почео да се поново жали да га стомак надима, да не може да једе, да не може да се празни. Али, сви налази и даље добри, само су на скенеру пронашли неке "израслине" у цревима. Кад су долазили овде, на консултације око хемотерапије, речено им је да се јави хирургу који га је оперисао. 1. априла су били код нас, изиграо се са унукицама, иако ни тад није био добро (за тих неколико дана код нас, појео је само једно парче пите!) Сутрадан отишли у болницу, те ноћи га пребацили у шок-собу, и још увек је тамо.
Стање му је из дана у дан све горе. Кад су му пре десетак дана поново урадили скенер, да би видели да ли да га шаљу на дијализу (јер је кератин, нешто повезано са бубрезима, повећано) саопштили су да је све метастазирало!
Сад за празнике смо били код њих, да и мами мало улепшамо дане, да се и она изигра са унукицама, али и ја да га видим. Ја сам била шокирана кад сам га видела. Он жут (и билирубин је повећан, и то дупло од горње границе!). Два дана је био "добро", лепо је причао, свестан себе и окружења. Али, јуче... Он није знао за себе. Навалио да устане, па чак и почео да устаје, открио се, потпуно заборављајући да је го. Кад смо полазиле он је рекао "ви сад идете, ја остајем потпуно сам, они ће ме закључати у собу".
Доктор који је шеф шок-собе нам је рекао да се спремимо на најгоре. Значи - лекари су га већ отписали. Мама се сад не усуђује ни да позове болницу, а мени је најтеже што је она остала сама (и она је, како ми се чини, изгубила наду)!
Шта рећи?!?
Жалосно је што сад, кад би требало да уживају у пензијици, у унукицама, снашло их је то што их је снашло, а ја сам апсолутно немоћна!

Драги моји,
најпре да вам се свима извиним на мало подужем посту. Једноставно желим да дам одушка себи, да се мало изјадам. Ако неко од вас не жели да чита - не мора и не замерам.
Оперисан је у септембру прошле године, канцер дебелог црева, и кренуо је да се сасвим лепо опоравља. Сви налази су му били добри, тумор маркери ок. Заиста смо веровали да је све то иза нас. Кад су долазили код нас, био је почео лепо да једе, чак би после шетње тражио да му направим сендвич. Уживао је са своје две унуке. И онда је одједном почео да се поново жали да га стомак надима, да не може да једе, да не може да се празни. Али, сви налази и даље добри, само су на скенеру пронашли неке "израслине" у цревима. Кад су долазили овде, на консултације око хемотерапије, речено им је да се јави хирургу који га је оперисао. 1. априла су били код нас, изиграо се са унукицама, иако ни тад није био добро (за тих неколико дана код нас, појео је само једно парче пите!) Сутрадан отишли у болницу, те ноћи га пребацили у шок-собу, и још увек је тамо.
Стање му је из дана у дан све горе. Кад су му пре десетак дана поново урадили скенер, да би видели да ли да га шаљу на дијализу (јер је кератин, нешто повезано са бубрезима, повећано) саопштили су да је све метастазирало!
Сад за празнике смо били код њих, да и мами мало улепшамо дане, да се и она изигра са унукицама, али и ја да га видим. Ја сам била шокирана кад сам га видела. Он жут (и билирубин је повећан, и то дупло од горње границе!). Два дана је био "добро", лепо је причао, свестан себе и окружења. Али, јуче... Он није знао за себе. Навалио да устане, па чак и почео да устаје, открио се, потпуно заборављајући да је го. Кад смо полазиле он је рекао "ви сад идете, ја остајем потпуно сам, они ће ме закључати у собу".
Доктор који је шеф шок-собе нам је рекао да се спремимо на најгоре. Значи - лекари су га већ отписали. Мама се сад не усуђује ни да позове болницу, а мени је најтеже што је она остала сама (и она је, како ми се чини, изгубила наду)!
Шта рећи?!?
Жалосно је што сад, кад би требало да уживају у пензијици, у унукицама, снашло их је то што их је снашло, а ја сам апсолутно немоћна!
Jeste zalosno,nema teze situacije za clanove porodice od ovakve.
Trudi se da sto vise vremena provedes sa njim,koliko god on sad bio izmenjena licnost,koja ne lici vise na onog coveka kakav je bio.
Najtuznije od svega je to sto ce vecno ostati u secanju bas ovako kako je trenutno.
Ja sam imala takvu pricu u kuci i znam koliko ti je tesko.
Opet kazem,gledaj da sto vise vremena provedes sa njim.
Sve je to zivot.....
Drzi se zbog svoje dece,meni su moja uvek bila motiv za dalje.

Jeste zalosno,nema teze situacije za clanove porodice od ovakve.
Trudi se da sto vise vremena provedes sa njim,koliko god on sad bio izmenjena licnost,koja ne lici vise na onog coveka kakav je bio.
Najtuznije od svega je to sto ce vecno ostati u secanju bas ovako kako je trenutno.
Ja sam imala takvu pricu u kuci i znam koliko ti je tesko.
Opet kazem,gledaj da sto vise vremena provedes sa njim.
Sve je to zivot.....
Drzi se zbog svoje dece,meni su moja uvek bila motiv za dalje.
Хвала ти, мила моја... Једини је проблем што не живимо у истом граду, и ових пар дана што смо отишли муж је морао да узме слободан дан, тако да, нажалост, нећу моћи често ићи :(

Vesničice,uz vas smo i nadamo se da će vam Kuba donijeti potpuno ozdravljenje,a u to sam i sigurna kad sam pročitala gdje sve idete i šta sve spremate da tog gada uništite zauvijek!!!!Mi smo uz vas i navijamo za vašu pobijedu!!!!!

Драги моји,
Шта рећи?!?

Život je do kraja ne predvidiv i uvijek može da nas iznenadi iznova i iznova..............i taman kad mislimo da je sve uokvireno ,nešto nas iznenadi,tako je meni bilo i potpuno te razumijem kad kažeš da treba da uživaju u lijepim stvarima!!!!A opet kad se takve stvari dešavaju,samo da se čovijek ne napati,jer teško je svima.........
Budi jaka zbog dječice,mame,ona je sama,treba joj psihička potpora ako fizički ne možeš biti uz nju!!!:zag:

Suzo baš mi je žao što se stanje pogoršalo.. Takva situacija je i mog tatu očekivala, ali je infarkt malo ubrzao odlazak.Nažalost, teški trenuci su pred tobom i tvojom porodicom, ali daj sve od sebe da budeš što više pored njega, da sutra zbog toga ne bi žalila. Šta je tu je, nažalost ne možeš ništa da promeniš. Nisu baš neke reči utehe znam... Žao mi je stvarno

Cao drustvance moje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dodjoh vam i ja iy belog sveta)))))))))))))
Puno ste mi nedostajali,cak sam jednu noc i sanjala kako se dopisujemo,hehehehe....
Citala sam malo da vidim sta je s vama,Lili jesi li mi se spremila za sutra?
Drzim ti palceve da sve bude dobro,a bice!!
Slike cu vam postaviti sutra s posla,nemam ovde onaj kablic za fotoaparat..
Odusevljena sam Pragom,grad je prelep,fascinirana sam,ali ljudi su ni prici nama,nikakvi!
Sva sreca pa je pun turista,njih jedva nesto malo ima
Pozzz

Oooooo dobro došla samo da znas da je bilo pusto bez tebe i da si puuuuno nedostajala, slike su ti predivne

Vesna želim vam svu sreću ovog sveta i srrećan put, ynam da će put biti uspešan pa kad se vratite da se svi nadjemo da popijemo nesto žestoko (nećemo sa kafom da proslavljamo).Puno sreće

Драги моји,
Шта рећи?!?

Suzo,krivo mi je sto ovo citam! Kroz slicnu stvar sam i sam prosao,znam da nije lako.Ali zivot ide dalje,moras ostati jaka... zivot je surov! pozdrav tebi :zag:

Хвала вам свима...
Знам ја да треба да будем јака, и јесам, зато сам и дошла овде да се изјадам, да ми буде мало лакше...:heart: дивни сте сви :)

Хвала вам свима...
Знам ја да треба да будем јака, и јесам, зато сам и дошла овде да се изјадам, да ми буде мало лакше...:heart: дивни сте сви :)

Ovde se radosti i tuge dele,izjadaj se slobodno i zahvati iz ovog naseg izvora snage koliko i kad god ti treba!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back