Lilihip, jel ti tako volis slatko ? Ja vise ne........ zadovoljim se sa onim suvim vockama i zrnevljem i ponekad
cokoladom.......
cokoladom.......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koje ludake , ma nekad sam vise volela slatko sad gledam da ne jedem ,Kubanci nju nece da puste nazad , ima da ih sarmira ..... e tamo valja ziveti , dobra klima,oni veseli , dobra muzika ........
Boze, pa zasto ove ludake i ovde postavljaju......tek sada sam primetila
koje ludake , ma nekad sam vise volela slatko sad gledam da ne jedem ,
hehe ne znam za docu samo da on ne razdvoji mene , a naspavacu se do 3 maja dosta , a nije da brinem ali nije mi bas prijatno , znam da cu se vratiti i da ce biti bolje , hvala ti , mozda i tamo ima pelceraEvo i ja malo da gvirnem ovde... Sve pročitala, nisam mnogo propustila.. Bikica nam uživka sad gledajući pelcere.. Ako baš lepo, neko i to mora da radi. Još malo će i Vesna da otputuje i da se konačno otkači od tog gada!!! Lili, tebi još za neki dan operacija? Kako si ti, ne brineš nadam se bezpotrebno? Mi svi ovde navijamo za tebe i znam da ćeš se vratiti sa dobrim rezultatima! Jednostavno, tako mora da bude!! Ajde Lili kasno je, idi naspavaj se... Da budeš lepa i rumena na operacionom stolu, pa možda i odvojiš nekog docu![]()
pa jela bi ja to rado ali bolje da ne jedemPa vidis da se i ovde ubacuju reklame za Izbore , samo se smenjuju.... a mislila sam da zudis za slatkisima kada
postavljas onako gustiozne slicice ....
Molim vas za pomoc...
Mojoj mami je prije 8 mj. dijagnostifikovan lose diferenciran adenokarcinom pluca, nakon cega je izveden operativni zahvat odstranjenja dijela jednog plucnog krila, a uslijedile su i 4 hemioterapije. Iste je jako lose podnijela, imala je gotovo sve nezeljene efekte, od mucnine, povracanja, gubitka apetita do opadanja kose. Jako je omrsavila, tako da sada ima tek 45 kg. Jedno vrijeme je sve bilo ok, ali problem se opet javlja, pocinje da osjeca jak bol u donjem stomaku i ledjima, nakon cega su dosli do zakljucka da se radi o tumoru na jednom bubregu i jajnicima. Ono sto je cudno, gotovo nevjerovatno, jeste to sto se svi slazu oko toga da KARCINOM PLUCA NE METASTAZIRA NA JAJNIKE, da je to nesto fakticki nemoguce. Predlazu jos 2 operacije, prvo bubrega pa jajnika, ali se svi bojimo kako ce ih ona podnijeti s obzirom na to da je jako slaba, iscrpljena i mrsava... Ipak, ona se bori i uredno pije sve ljekove, cajeve, medove i sl.
Trenutno joj svaki dan dajemo sok od nonija, caj od koprive, ulje od kospica kajsije (vit. B 17), med sa raznim ljekovitim travama, sace, a nekada i caj od nevena, koprive i hajducke trave uz svedski biter. Pored toga, pije i razne tablete za poboljsanje krvne slike i vitamine. Molim vas, savjeti, misljenja, sta dalje? Da li ce izdrzati 2 operacije, o hemioterapijama da ne pricam...? Mnogo vam hvala u ime cijele porodice!!! Svima vam zelimo sve najbolje i mnogo zdravlja!
hehe ne znam za docu samo da on ne razdvoji mene , a naspavacu se do 3 maja dosta , a nije da brinem ali nije mi bas prijatno , znam da cu se vratiti i da ce biti bolje , hvala ti , mozda i tamo ima pelcera
ma bice sve dobro , samo mrzim braunile i infuziju tri dana pa kad se zapusi vena joj , to mi najgore od svega ali sta cu , sve to prodjeLili svakako da nije prijatno ici na operaciju,nikome to nije svejedno.Dobro se secam kako smo trazili i molili da mamu sto pre operiraju,jer to je bio jedini izlaz od teske situacije,a plus na pocetku i da krijemo od nje o kakvo zlo se radi.Proslo je sve,nadam se.Ajde pa i ti da lako i brzo prebrodis sve.Verujem u tvoju pobedu.
Molim vas za pomoc...
Mojoj mami je prije 8 mj. dijagnostifikovan lose diferenciran adenokarcinom pluca, nakon cega je izveden operativni zahvat odstranjenja dijela jednog plucnog krila, a uslijedile su i 4 hemioterapije. Iste je jako lose podnijela, imala je gotovo sve nezeljene efekte, od mucnine, povracanja, gubitka apetita do opadanja kose. Jako je omrsavila, tako da sada ima tek 45 kg. Jedno vrijeme je sve bilo ok, ali problem se opet javlja, pocinje da osjeca jak bol u donjem stomaku i ledjima, nakon cega su dosli do zakljucka da se radi o tumoru na jednom bubregu i jajnicima. Ono sto je cudno, gotovo nevjerovatno, jeste to sto se svi slazu oko toga da KARCINOM PLUCA NE METASTAZIRA NA JAJNIKE, da je to nesto fakticki nemoguce. Predlazu jos 2 operacije, prvo bubrega pa jajnika, ali se svi bojimo kako ce ih ona podnijeti s obzirom na to da je jako slaba, iscrpljena i mrsava... Ipak, ona se bori i uredno pije sve ljekove, cajeve, medove i sl.
Trenutno joj svaki dan dajemo sok od nonija, caj od koprive, ulje od kospica kajsije (vit. B 17), med sa raznim ljekovitim travama, sace, a nekada i caj od nevena, koprive i hajducke trave uz svedski biter. Pored toga, pije i razne tablete za poboljsanje krvne slike i vitamine. Molim vas, savjeti, misljenja, sta dalje? Da li ce izdrzati 2 operacije, o hemioterapijama da ne pricam...? Mnogo vam hvala u ime cijele porodice!!! Svima vam zelimo sve najbolje i mnogo zdravlja!
ma bice sve dobro , samo mrzim braunile i infuziju tri dana pa kad se zapusi vena joj , to mi najgore od svega ali sta cu , sve to prodje
a vesna koliko ti tamo ostajes , oces u taj institut ici da ti oni daju pa nosis ovamo u friizideru ili kako
ne znam kad ce , posto nemam hirurga koji ce me operisati , idem na mblic pa ko mi radi radi , ne znam nikog .zar ne moze niko ici sa tobom?Ja od sutra primam na 12h infuzije jacih antibiotika,da se "opremim"za put.Od vena na ruci nema vajde,verovatno cu primati u nogu,hm...
Ti lilihip ides u bolnicu 3.maja,a kad ce tacno operacija,da li znas?
a da jednog mladog snaznog da sve to nosi...pa nije bilo para za to...Al' rekosmo-iznajmicu tamo poslovnu pratnju![]()
pa i to ce proci , bices bolje , pa za novu godinu udari po flajkamalep mi dan bio danas-sa dragim ljudima u selu,rostilj,price,zezanje...samo alkohol nisam smela da liznem.
o eto tebe , super onda bilo , pe;lcera nista vidim , mogla si i od druge sorte a ne cehe , evo sp[remam se pa polakko put pod nogeCao drustvance moje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dodjoh vam i ja iy belog sveta)))))))))))))
Puno ste mi nedostajali,cak sam jednu noc i sanjala kako se dopisujemo,hehehehe....
Citala sam malo da vidim sta je s vama,Lili jesi li mi se spremila za sutra?
Drzim ti palceve da sve bude dobro,a bice!!
Slike cu vam postaviti sutra s posla,nemam ovde onaj kablic za fotoaparat..
Odusevljena sam Pragom,grad je prelep,fascinirana sam,ali ljudi su ni prici nama,nikakvi!
Sva sreca pa je pun turista,njih jedva nesto malo ima
Pozzz
Cao drustvance moje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dodjoh vam i ja iy belog sveta)))))))))))))
Puno ste mi nedostajali,cak sam jednu noc i sanjala kako se dopisujemo,hehehehe....
Citala sam malo da vidim sta je s vama,Lili jesi li mi se spremila za sutra?
Drzim ti palceve da sve bude dobro,a bice!!
Slike cu vam postaviti sutra s posla,nemam ovde onaj kablic za fotoaparat..
Odusevljena sam Pragom,grad je prelep,fascinirana sam,ali ljudi su ni prici nama,nikakvi!
Sva sreca pa je pun turista,njih jedva nesto malo ima
Pozzz
Cao Petre,hvala,bolje vas nasla)))))Bikiiiii,napokon si stigla! DObrodosla nazad!!!!Drgao mi je da si se lepo provela,ocekujem slike sutra !
Molim Boga da nam se odrzi ta ekskurzija pa i ja idem u Prag..
![]()
Cao Petre,hvala,bolje vas nasla)))))
Volela bih da idete na tu ekskurziju,za vas mlade je tamo raj!
Samo izbegavaj votku sa kanabisom,apsent sa marihuanom....
Pivo mozes slobodno da pijes,ja tamo sok i vodu nisam ni probala,lepo je svako pivo koje sam pila i nije jako i gorko..
Karlov most je bozanstven,Vltava nije nesto,nas Dunav je sto puta lepsi...
sutra pisem vise,sad zurim,pozz