Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da , gak u visegradskoj , ma svejedno ko ce , to je eksplorativna operacija , pise postupiti po nalazu , sto god da to znaci , liki , nemoj me kod sofije ona je patolog:hahaha:

Joj ,jesi luda ..... ma necu te kod nje, ali onako lepa mora da ima nekih kolega u Visegradskoj. Mislim da sam tamo isla kod prof. Dinulovica , taj sad vec ima podosta godina, a mogla bi se i ja
raspitati . Meni bez veze da ides tako, a da nikoga nemas ... dok sam se lecila od steriliteta pre sto godina, meni dr. Budimcic kaze da trazim veze , da nisam jedna od stotinu .... i ja se toga nesto stalno drzim, a veze nadjoh u Ljubljani, a Bgd., bilo dr., iz moga mesta, ali bilo tesko doci do njih i tada . Ovo sada nezgodno za mene, smena generacija ....

ja sam se lecila od steriliteta 6 godina , i nisam imala nikad veze , nekad tako najbolje prodjes

Pa da, kada si u Bgd., a meni zagine S.Mitrovica, pa kada oni nista nisu mogli, a nisu, idi dalje... kilavljenje nekoliko godina, vanmatericna,
e pa onda trazis vezu da vidis sta se desava. Ovi u Ljubljani za 15 dana sve ispitali, bar sam znala na cemu sam. Ono iscekivanje ubijalo.
Tamo su mi radili dva puta epruvetu , mislim da Beograd tada jos nije radio , treci put sam odustala....

Laku noc

Pa da, kada si u Bgd., a meni zagine S.Mitrovica, pa kada oni nista nisu mogli, a nisu, idi dalje... kilavljenje nekoliko godina, vanmatericna,
e pa onda trazis vezu da vidis sta se desava. Ovi u Ljubljani za 15 dana sve ispitali, bar sam znala na cemu sam. Ono iscekivanje ubijalo.
Tamo su mi radili dva puta epruvetu , mislim da Beograd tada jos nije radio , treci put sam odustala....

Laku noc
e liki i meni trebalo 5 god da ustanove , onda tri operacije i tad napokon trudnoca koju sam 9 meseci prelezala u bolnici i do zadnjeg dana neizvesno , ali eto sa drugim iz prve , imala srecu bas na gak u visegradskoj na super dr koja je skontala sta treba i kako , sad njen asistent dr tulic je najbolji za vto , sve znam kako je iscekivati ...

sada 18 godina posle rodjenja cerke vracam se na gak , smucila mi se bila bolnoica pa sa sinom sam samo privatno na uz otisla , ja sam prvo liki imala jake upale pa mi dr bojovic onaj sto izmislio vep aparat dao terapiju privatno , cudo nekih lekova u fazi ispitivanja i to mi pomoglo samo nas kostalo cudo svaki pregled kod njega a onda problem sa jajnicima pa operacija laserom 92 god u onoj bedi gde si donosio konce i narkozu , tri dana sam povracala od lose narkoze ali tri meseca kasnije ostala trudna , ali posle sve komplikacije koje mogu biti snasle me ali opet rodih devojcicu 3950gr i 57dugacku zdravu i pravu , eto sad 18 godina ima i jos uvek mi zvace jetru hehe:hahaha:

nisi jedina koja loše spava, došlo mi je noćas da popijem nešto za spavanje ali izbegavam zbog jetre jer mi je jako masna i imam hemangiom, inače na svakih dva sata se budim i ujutu u pet ko veštica :eek: oči na vrh glave
da znas , ali ja bi spavala ali ko se naucio u stanu da spava onda kuca nije za njega , te nesto trci napolju grebe , pa pevci u pet , pa suska ovo ono , krcka namestaj ja se plasim svega:rumenko:

da znas , ali ja bi spavala ali ko se naucio u stanu da spava onda kuca nije za njega , te nesto trci napolju grebe , pa pevci u pet , pa suska ovo ono , krcka namestaj ja se plasim svega:rumenko:

Jel mozes da je prodas pa da opet udjes u neki stan, a da ti ostane i neki stek? Ja se ne bojim, ali to cu uraditi , naravno ,ako bude isplativo.
Moram najpre da je dovedem u red...... pa cu onda da je pustim u promet ....

Jel mozes da je prodas pa da opet udjes u neki stan, a da ti ostane i neki stek? Ja se ne bojim, ali to cu uraditi , naravno ,ako bude isplativo.
Moram najpre da je dovedem u red...... pa cu onda da je pustim u promet ....
ne mogu , puno smo platili jer se nismo razumeli a i ulozili preko 15000eura u kucu moju i mog brata sad kako sve lose ide ne bi dobili ni pola od cene koju smo kupili

577370_429559050389751_275336015812056_1686808_1570637907_n.jpg

a vesna koliko ti tamo ostajes , oces u taj institut ici da ti oni daju pa nosis ovamo u friizideru ili kako

Kubanci nju nece da puste nazad , ima da ih sarmira ..... e tamo valja ziveti , dobra klima,oni veseli , dobra muzika ........

Boze, pa zasto ove ludake i ovde postavljaju......tek sada sam primetila

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back