lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
a moze li i ko likili malo dok ogletuje 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ne , nego se setila da rece da ces ici ponovoTi si bas bila vredna ....
Pa gde radi ova nasa Sofija, a ima i Marina , mogle bi malo da pripomognu.... kako ides ko grlom u jagode .
Ja opet nemam pojma gde ces biti operisana? Jeli to pri klinickom centru?
Mama joj je bila do subote, a ovu nedelju necu . Jeli ti nesto treba?
da , gak u visegradskoj , ma svejedno ko ce , to je eksplorativna operacija , pise postupiti po nalazu , sto god da to znaci , liki , nemoj me kod sofije ona je patolog![]()
ajde i le[po lalaj , bice sve dobro , vazno je da imas vere u sebe a ostalo vremenom dodjepozdrav.odoh da lalam.
ja sam se lecila od steriliteta 6 godina , i nisam imala nikad veze , nekad tako najbolje prodjes
e liki i meni trebalo 5 god da ustanove , onda tri operacije i tad napokon trudnoca koju sam 9 meseci prelezala u bolnici i do zadnjeg dana neizvesno , ali eto sa drugim iz prve , imala srecu bas na gak u visegradskoj na super dr koja je skontala sta treba i kako , sad njen asistent dr tulic je najbolji za vto , sve znam kako je iscekivati ...Pa da, kada si u Bgd., a meni zagine S.Mitrovica, pa kada oni nista nisu mogli, a nisu, idi dalje... kilavljenje nekoliko godina, vanmatericna,
e pa onda trazis vezu da vidis sta se desava. Ovi u Ljubljani za 15 dana sve ispitali, bar sam znala na cemu sam. Ono iscekivanje ubijalo.
Tamo su mi radili dva puta epruvetu , mislim da Beograd tada jos nije radio , treci put sam odustala....
Laku noc
zato sto se probudim iako sam legla posle 12 , ma sve je ok , ali ja jako lose spavam inacelilihip zasto si ti bila budna u 5h
jel sve u redu?
ti si isla kad je to sve bilo u povoju , steta bas , sad ne bi bila sama ali opet imas nas , pa kad dodjemo krecicemo zajednoMeni se nije dalo, a bas sam sve probala.
Jel danas podnosljivije ?
nisi jedina koja loše spava, došlo mi je noćas da popijem nešto za spavanje ali izbegavam zbog jetre jer mi je jako masna i imam hemangiom, inače na svakih dva sata se budim i ujutu u pet ko vešticazato sto se probudim iako sam legla posle 12 , ma sve je ok , ali ja jako lose spavam inace![]()
da znas , ali ja bi spavala ali ko se naucio u stanu da spava onda kuca nije za njega , te nesto trci napolju grebe , pa pevci u pet , pa suska ovo ono , krcka namestaj ja se plasim sveganisi jedina koja loše spava, došlo mi je noćas da popijem nešto za spavanje ali izbegavam zbog jetre jer mi je jako masna i imam hemangiom, inače na svakih dva sata se budim i ujutu u pet ko vešticaoči na vrh glave
da znas , ali ja bi spavala ali ko se naucio u stanu da spava onda kuca nije za njega , te nesto trci napolju grebe , pa pevci u pet , pa suska ovo ono , krcka namestaj ja se plasim svega![]()
ne mogu , puno smo platili jer se nismo razumeli a i ulozili preko 15000eura u kucu moju i mog brata sad kako sve lose ide ne bi dobili ni pola od cene koju smo kupiliJel mozes da je prodas pa da opet udjes u neki stan, a da ti ostane i neki stek? Ja se ne bojim, ali to cu uraditi , naravno ,ako bude isplativo.
Moram najpre da je dovedem u red...... pa cu onda da je pustim u promet ....
ne mogu , puno smo platili jer se nismo razumeli a i ulozili preko 15000eura u kucu moju i mog brata sad kako sve lose ide ne bi dobili ni pola od cene koju smo kupili
Meni se nije dalo, a bas sam sve probala.
Jel danas podnosljivije ?
a ona krema pomaze li stajeste,povecala sam dozu,ali sam ceo dan"ko drogirana"![]()
a vesna koliko ti tamo ostajes , oces u taj institut ici da ti oni daju pa nosis ovamo u friizideru ili kako