Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma ne pravim se ni hrabra ni jaka.jednostavno ne mogu da shvatim da ja nesto ne mogu da uradim.svi mi kazu da sam veoma vesela.i jesam puna optimizma al tako ponekad me uhvate lude bube pa prosto bih istukla samu sebe stonisam zadovoljna sa sobom.inace lekari kazu da je kod mene presudno to sto sam puna optimizma i sto kad mi je najteze ja samo sto ne pevam.oni su prezadovoljni mojim oporavkom al nisam ja.mozda trazim previse.definitivno moram se posvadjati sama sa sobom i rascistiti neke stvari.sto kaze nas narod srce hoce al d..e klokoce.izgleda da je to moj najveci problem.

najteze je rascistiti sam sa sobom
ali nije nemoguce samo polako

vidis kako sam ubola kad ce preci na 200 -tu , eto budala uvek nadje posla , pa tako i ja , ali dobro , kad sine sunce onda uvek krcne nesto u mozgu da se sredjuje i cisti , kako si ti

ma ista sam i sama,ne mogu smirom,nekako se najbolje osjećam kad sam od koristi i kada raduckam,mada ja u principu radim samo ono što mi čini zadovoljstvo i ebiga one svakodnevne zezancije koje se moraju uraditi!Sutra kosimo travu,a danas sam vodila psa na izložbu ali nije prijavljivan nego da vidimo kako se ponaša,pa je bio haos sa njim :zcepanje:
kiiiiiissssss

ma ista sam i sama,ne mogu smirom,nekako se najbolje osjećam kad sam od koristi i kada raduckam,mada ja u principu radim samo ono što mi čini zadovoljstvo i ebiga one svakodnevne zezancije koje se moraju uraditi!Sutra kosimo travu,a danas sam vodila psa na izložbu ali nije prijavljivan nego da vidimo kako se ponaša,pa je bio haos sa njim :zcepanje:
kiiiiiissssss
hehe mogu misliti

525617_377372868968652_137710746268200_970975_1080110745_n.jpg

a znaci nisi krecila , :mrgreen:a sta bi da udomis goscu

pa rekoh da cu za ove praznike poceti... i taman cu zavrsiti kada budete mogle doci, a ako i ne zavrsim,
nije vazno.... a jeste strokavo i nije mi jasno ja jedva da kuvam, centralno grejanje radi, prozori stalno
kipovani, a zidovi pri plafonu pocrneli, a na plafonu kako idu one gredice , koje su naravno malterisane,
taco vidis gde su ..... :think::dontunderstand:

Uglavnom , namontirala sam valjak na ona motku , sutra kupujem boju, a na praznik rada pocinjem...

Poslednja izmena:
pa rekoh da cu za ove praznike poceti... i taman cu zavrsiti kada budete mogle doci, a ako i ne zavrsim,
nije vazno.... a jeste strokavo i nije mi jasno ja jedva da kuvam, centralno grejanje radi, prozori stalno
kipovani, a zidovi pri plafonu pocrneli, a na plafonu kako idu one gredice , koje su naravno malterisane,
taco vidis gde su ..... :think::dontunderstand:
mora da ti dimi pec , jer meni nije ali neki imaju pec koja vise dimi i isto im tako , za jednu sezonu sve zarcnilo , mora da negde pusta dim

skoro sve sam zavrsila , ostalo mi grane sto su orezali vocke da izlomim za potpalu i slozim ali to mogu po malo , u cetvrtak idem u bolnicu valjda me i prime haha , pa rekli moze i taj dan ne znam nista , nemam ni hirurga , onako na blic pa koga mi daju
a u kuci uvek posla , ako si krecio ovo trebas ono , dvoriste rupa bez dna , bez muske ruke nista a ne mogu ni sve placati , ocistila sam pec tako da je za ovu sezonu zavrsila zvanicno

Ti si bas bila vredna ....
Pa gde radi ova nasa Sofija, a ima i Marina , mogle bi malo da pripomognu.... kako ides ko grlom u jagode .
Ja opet nemam pojma gde ces biti operisana? Jeli to pri klinickom centru?

Mama joj je bila do subote, a ovu nedelju necu . Jeli ti nesto treba?

a da ti ja posaljem moje musko.samo moras mi ga vratiti.ja sam to obucila za sve poslove.trenutno je uposljen maksimalno kod mene.pere prozore i usisava.ide slava.al cim prodje 6 maj dobijas ga u pozajmicu.samo trazi moralnu podrsku.hocu reci da sedis kod njega i da pricate dok on radi.koliko vidim to ti nece tesko pasti

Ti si bas bila vredna ....
Pa gde radi ova nasa Sofija, a ima i Marina , mogle bi malo da pripomognu.... kako ides ko grlom u jagode .
Ja opet nemam pojma gde ces biti operisana? Jeli to pri klinickom centru?
da , gak u visegradskoj , ma svejedno ko ce , to je eksplorativna operacija , pise postupiti po nalazu , sto god da to znaci , liki , nemoj me kod sofije ona je patolog:hahaha:

a da ti ja posaljem moje musko.samo moras mi ga vratiti.ja sam to obucila za sve poslove.trenutno je uposljen maksimalno kod mene.pere prozore i usisava.ide slava.al cim prodje 6 maj dobijas ga u pozajmicu.samo trazi moralnu podrsku.hocu reci da sedis kod njega i da pricate dok on radi.koliko vidim to ti nece tesko pasti
e vala pravo kazes , nema da brines vraticu ga neostecenog:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back