Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ipak cu ici , sad idem na sredjivanje sebe bice puno gostiju oko 400 iz zemlje i inostranstva , i ziva svirka bice bas ono pravo

Volim sto uvek dones prave odluke!!!
h020.gif

e , evo cak uspela i kucu srediti , sad jos malo po sebi , pa oblacenje i pravac hotel balkan:zcepanje:
kako si ti?a koji lek ti ides da uzmes , ja znam taj od plave skorpije ali zar on nije postao registrovan?

Jeste u slaboj koncentraciji(Vidotox-homeopatski preparat)-ja idem po jacu varijantu da ovo cudo otrujem!
Kad stignem tamo-dajem oglas:"menjam raka za skorpijuuuu"
:D

Dobro jutro.Ni l od lalanja,celu noc sanjao neke bubuljice,idem na dermoskopiju

Hehehe..pa de nadje bubuljice da sanjas.
Ma ne opterecuj se,bice ok.
Moja mladja sestra ima neku fleku od sunca na ramenu 10 godina,nije ni mrdnula od kad se pojavila,ipak se
odlucila da je pogledaju u petak i naravno po njima je neka vrsta kancera koju ce sad da prate na 3 meseca,da mere i sta
znam kako jos,a kazem ti 10 godina je istog oblika i velicine,sifra jopj je nesto D pa neki broj...
Ona niti se uspanicila niti bilo sta,mene je malo prodrmalo ali kad vidim nju i kad znam da nije do sada imala problema sa tim
necu ni da razmisljam o tome.

Ma sto si mi:besna:?
Evo ja na poslu,smisljam sta cu da jedem:roll:
Vikend protrcao kao da ga nije ni bilo,gosti,spremanje klope,pranje,peglanje,sredjivanje baste...
Standardno:whistling:
Ti,sem sto si na tri coska danas,sta se radi?
:zag:

Mi od jutros smestismo svekra u Knez selo,ima covek godine al se super drzao,od pre par meseci ga snadje limfom,glava mu se udvostrucila,katastrofa...sad tamo da probaju da mu daju terapiju.Mene danima gnjave bolovi(jaci nego uobicajeno)-pijem analgetike,sad i antibiotik,ali...malo mi se sve smucilo!Pocela sam pojacane meditacije da iz mozga nosim sve ovo sto bolje i dalje,da se docepam te Kube i te plave skorpije!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back