lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
danas bas lupam , to je od proileca , sofija ako preteram ukini me

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

cuj a tek kubanci kakvi su zgodni , ma ko se ne bi izlecio pored njih , nije vesna luda da samo poruci mora i da vidi![]()

nista nije iskljuceno , a ona je lekar pa sve to samo radi poslaSve je dobro dok ne pozeli i da opipa![]()
![]()

Nista nije uradila ako ne opipaSve je dobro dok ne pozeli i da opipa![]()
![]()

Vesna,Vesna
i ti bi malo...likita ode u istambul , ce da pipa samo tako , vesna na kubu a ja i ti nista,,,Nista nije uradila ako ne opipa
Kako izgledaju,a kako samo djuskaju....Vesna,Vesna
![]()

i ti bi malo...likita ode u istambul , ce da pipa samo tako , vesna na kubu a ja i ti nista,,,![]()

A ni Likita nije naivna,kad raspali po trbusnom plesu....oooooooooopppaaaaaaaaaaaaa.....iiiiiiiiiiidddddddddeeeeeeeeeeeeemoooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i ti bi malo...likita ode u istambul , ce da pipa samo tako , vesna na kubu a ja i ti nista,,,![]()

znamo mi da si ti drug , nego ponesi i pelcer da mi ovde zasadimo u bastuNe brigaj nista, pipam ja i za vas dve![]()

Nisam ni sumnjala,drugariceNe brigaj nista, pipam ja i za vas dve![]()

Ko o cemu baba o ustipcima....daleko cemo nas dve da doguramo ako nastavimo samo pelcere da jurimo i sadimo,mada neki Turski pelcer mozda da nam razbije maler,a?znamo mi da si ti drug , nego ponesi i pelcer da mi ovde zasadimo u bastu![]()

A ni Likita nije naivna,kad raspali po trbusnom plesu....oooooooooopppaaaaaaaaaaaaa.....iiiiiiiiiiidddddddddeeeeeeeeeeeeemoooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eeee...nekome je zivot majka a nekome maceha
Ma nas dve cemo kad oslabimo,hehehhee...da nadoknadimo propusteno![]()

Ko o cemu baba o ustipcima....daleko cemo nas dve da doguramo ako nastavimo samo pelcere da jurimo i sadimo,mada neki Turski pelcer mozda da nam razbije maler,a?
Nije lose,nije lose![]()

ma celi zivot ja to slusam a gledaj turske serije sveCuj, kad oslabite! Ma ne trudi se badava, Turci vole kad imaaaaaaaa![]()
neke tankeOnda necemo da se mucimo dijetama,hebes trbusni ples bez salca,pa kad zaljuljaaaaaa....merak!!Cuj, kad oslabite! Ma ne trudi se badava, Turci vole kad imaaaaaaaa![]()
Ne brini,mazicemo ih i paziti i tepati im Djole...Stižu pelceri od ponedeljka!! Samo da dobro zalivate da ne uvenu![]()
Ne ocajavaj,to su samo serije.ma celi zivot ja to slusam a gledaj turske serije sveneke tanke
ma celi zivot ja to slusam a gledaj turske serije sveneke tanke
Ma neeeeee. Pa oni to samo da bi išli u korak sa svetom....a tvoj ce biti djole , moj moze biti mile , ono ko kiticNe brini,mazicemo ih i paziti i tepati im Djole...

a tvoj ce biti djole , moj moze biti mile , ono ko kitic![]()

E mog Djoleta ne treba da drzi vlaznim,eto joj tvog Kitica pa nek ga vlazi do mile volje,moj neka donese pa cu ga ja vratiti u zivot..i likita te pelcere drzi vlaznim da ne uvenu
i likita te pelcere drzi vlaznim da ne uvenu
pa naaaaaaravno! Ništa ne brini! Biće sveži ko rosa!jujujujujuju....cccccccccc.....sram te biloooooo...i likita te pelcere drzi vlaznim da ne uvenu