Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mima koju ce tvoj mali da upise,na zelenom vencu ili na novom beogradu?
prva na spisku nam je sportska gimnazije pa tek onda trg-ugo, venac nam je blizi moze i peske u skolu ali nisam sigurna da ce moci tu da se ubaci, u toj skoli je jaka konkurencija a on je bio vrlodobar videcemo, sve zavisi od prijemnog

Lilihip,kad bi znala kakav mi je doca,ne bi se ni ti bunila za bocu:zper:
koji je to zgodni doca na BK
ja kad sam bila tamo bilo ih je dosta zgodnjikavih

Joj koliko mene cepa glava vec treci dan,ubi se od brufena,nista ne pomaze...
probaj sa panadolom extra meni je to lek izbora kad me zaboli glava ( migrena )

Vala ovo prolece udara u glavu! I bas dobro da je tako! Dojadi vise onaj sneg!
A sto bi ti smetalo?! Pa svaka paznja godi, a snajkina najvise :)
Javi kako si prosla kod doce..
Vala udara! Vidim sve ste aktivne od sabajle,obicno vas nema do popodne,a tema nam je prva liga!
Naravno da godi paznja,pogotovo snajkina,joj kako je to sve lepo i krasno u ovoj fazi a posle,lele stojanke!!!!
Javljam,normalno,mozda se malo duze zadrzim:zper:dok me bocne,pa dok sacekam reakcije pa dok popusim cigaru....zezam se,ajd,ljubim vas:cmok:

prva na spisku nam je sportska gimnazije pa tek onda trg-ugo, venac nam je blizi moze i peske u skolu ali nisam sigurna da ce moci tu da se ubaci, u toj skoli je jaka konkurencija a on je bio vrlodobar videcemo, sve zavisi od prijemnog

koji je to zgodni doca na BK
ja kad sam bila tamo bilo ih je dosta zgodnjikavih

probaj sa panadolom extra meni je to lek izbora kad me zaboli glava ( migrena )

I moj je bio vrlo dobar,upao u gradjevinsku,pa mi direktor osnovne skole izasao u susret,ubacio ga on u neko novo oformljeno odelenje za takve slucajeve,bilo je mnogo dece za koju nije bilo mesta pa su ih tako ubacili,ja sam 1.septembra operisana,izasla 9.a disha me zvao 10.i rekao da se mali javi 14. ispisao se iz gradjevinske i presao u to novo odelenje.
Doktor Andric je u pitanju,nije neka lepota,zezam se,mada kad pogledas zgodan je....
Panadol mi ne pomaze,pijem po 2 i nista,sad me ne boli,to pocne predvece..

I moj je bio vrlo dobar,upao u gradjevinsku,pa mi direktor osnovne skole izasao u susret,ubacio ga on u neko novo oformljeno odelenje za takve slucajeve,bilo je mnogo dece za koju nije bilo mesta pa su ih tako ubacili,ja sam 1.septembra operisana,izasla 9.a disha me zvao 10.i rekao da se mali javi 14. ispisao se iz gradjevinske i presao u to novo odelenje.
Doktor Andric je u pitanju,nije neka lepota,zezam se,mada kad pogledas zgodan je....
meni za glavobolju bila extra rakija domaca sa celo, granom ruzmarina u flasi , istrljas i od,mah prodje

a biki samo nemoj da zalutas u onoj sumici pored bolnice:mrgreen:

Dodjoh! Nece da mi menja nolvadex,kaze tek sa 12mm,pa kiretaza pa ako nalaz pokaze da nolvadexto izaziva tek tada menjaju lek,navodno taj drugi lek izaziva vece probleme od ovih,povecane terigliceride,holesterol,osteoporozu...
Ako mi se desi da prokrvarim,a moze i to da se desi,idem kod njih pa kiretaza,magnetnu rezonancu zbog ove ovakve dojke da radim jedanput godisnje jer mi ultrazvuk i mamografija ne daju jasnu sliku,ovu ruku da stedim maximalno jer i otice i boli cim malo vise radim s njom.
Krvna slika konstantno losa,pored toga sto se davim u zelenisu i vitaminima,meni samo Zlatibor pomaze bez zezanja,tamo mi se kolko tolko dovede u red(al sam mutava,nista ne znam,hehehe)
Kontrola za 6 meseci sa svim nalazima i to je to....razocarao me,nista od sumice Lilihip,samo je mene primio i pobegao na neki sastanak,konzilijum,a ostali mucenici u cekaonici koji su tamo bili pre mene ostadose da cekaju i da se nerviraju,joj kad sam videla salu i one sestre sve poznate sa hemoterapije odma mi nije bilo dobro,majke mi.
A sad da prionem na posao,ceka me pun sto papira:dash:
Pozz:bye:

ma sto se skole tice sacekacu da vidim kako ce da prodje na prijemnom i gde ce da upadne
ako ne odgovara trazicemo vezu za prebacivanje pa ovo je Srbija sve se moze sa vezom

nije los izbor doktora u svakom ogledu

a sto se Zlatibora tice i meni za zlezdu samo on pomaze
i to da idem bez prikolica
samo ja i drugarica
aaaaaaa
kad se samo setim kako nam je bilo lepo

ma sto se skole tice sacekacu da vidim kako ce da prodje na prijemnom i gde ce da upadne
ako ne odgovara trazicemo vezu za prebacivanje pa ovo je Srbija sve se moze sa vezom

nije los izbor doktora u svakom ogledu

a sto se Zlatibora tice i meni za zlezdu samo on pomaze
i to da idem bez prikolica
samo ja i drugarica
aaaaaaa
kad se samo setim kako nam je bilo lepo
Naravno,kakve prikolice,to nije odmor.

Dodjoh! Nece da mi menja nolvadex,kaze tek sa 12mm,pa kiretaza pa ako nalaz pokaze da nolvadexto izaziva tek tada menjaju lek,navodno taj drugi lek izaziva vece probleme od ovih,povecane terigliceride,holesterol,osteoporozu...
Ako mi se desi da prokrvarim,a moze i to da se desi,idem kod njih pa kiretaza,magnetnu rezonancu zbog ove ovakve dojke da radim jedanput godisnje jer mi ultrazvuk i mamografija ne daju jasnu sliku,ovu ruku da stedim maximalno jer i otice i boli cim malo vise radim s njom.
Krvna slika konstantno losa,pored toga sto se davim u zelenisu i vitaminima,meni samo Zlatibor pomaze bez zezanja,tamo mi se kolko tolko dovede u red(al sam mutava,nista ne znam,hehehe)
Kontrola za 6 meseci sa svim nalazima i to je to....razocarao me,nista od sumice Lilihip,samo je mene primio i pobegao na neki sastanak,konzilijum,a ostali mucenici u cekaonici koji su tamo bili pre mene ostadose da cekaju i da se nerviraju,joj kad sam videla salu i one sestre sve poznate sa hemoterapije odma mi nije bilo dobro,majke mi.
A sad da prionem na posao,ceka me pun sto papira:dash:
Pozz:bye:
Probaj za krvnu sliku mesavinu mlevenih oraha,sok od limuna i med-ista kolicina svega ,drzis u frizideru i svaki dan pojedes supenu kasiku toga .
Ruku cuvaj,mazi je uljem od ricinusa ( u apoteci se kupuje ).Nestanu bolovi i tvrdoca ali vezbe su neophodne
Pozdrav ,nedaj se :)

Probaj za krvnu sliku mesavinu mlevenih oraha,sok od limuna i med-ista kolicina svega ,drzis u frizideru i svaki dan pojedes supenu kasiku toga .
Ruku cuvaj,mazi je uljem od ricinusa ( u apoteci se kupuje ).Nestanu bolovi i tvrdoca ali vezbe su neophodne
Pozdrav ,nedaj se :)
To sa medom vec koristim,ruku retko kad se setim da mazem,sli obicnim kremama,kupicu ricinus,a ni vezbe ne radim ko zna od kad:rumenko:moracu da se uozbiljim:rtfm:
Hvala:zag:

au , ne bi trebala da ti bude losa krvna slika pa i meni sad posytala dobra a u novembru bila hemio , a sto se tice sumice , ne znamo mi.....:zcepanje:

Pusticu vas da zivite u ne znanju:zper:
Ma ne znam sta cu sa k.slikom,takva je godinu i kusur dana,a nikada pre nisam imala losu,ubilo me zracenje vise od hemoterapije:(
Magnet na B.kosi se uvek ceka vekovima,sto niste pokusali negde drugo?

liki , jesi li ozdravila , moras jesti , sad sve sveze lepo , opali po vitaminima pa u sumicu ko biki , :)

Sada se i ja zbunih kao Sofija od nas Liki ,Lili .... nemam temperaturu, ni sada, a ni pre nisam kasljala, a ovaj dr., napisao da imam opstruktivni bronhitis. Jel to ide bez kaslja?
Jeste sedimentacija bila 70 i pluca crna, hemoglobin 107 , crvena 3,5 , bela 12.0 , pijem revitino gvozdje, pa trudim se da jedem, ponekad zapalim uz kafu, ali bez da uvlacim ,
ovih dana idem izvediti krv da vidim jeli se sedimentacija smanjila . Danas sam uz pasulj / njega volim/ pravila salatu od maslacka, spanaca i zelene salate. A pusila sam najmanje
3 kutije Sarajevske Drine dnevno - pa znam da sam luda, ali tako jeste i sada - ili ne mogu ili sam se prepala .... nesto jeste , a bolje da sam se prepala pa mi kao ne godi .
Vidis da Bikilix tuce po zelenisu, a krvna slika nikakva - nema u njemu nista to je sve iz plastenika. Bolji je maslacak /kao radic/ nego ove salate ...

Pa da Bikilix, mozes piti Revitino gvozdje, ja vec pocinjem sa trecom kutijom . To ti je lep sokic ....

Sejem po basti , ovo je najlakse, ali kada dodje kopanje e onda omasim i osim jagoda , blitve i luka, nema nista .
Pozdrv svima

Ja ovakve redove nisam pisala :confused:

Sada se i ja zbunih kao Sofija od nas Liki ,Lili .... nemam temperaturu, ni sada, a ni pre nisam kasljala, a ovaj dr., napisao da imam opstruktivni bronhitis. Jel to ide bez kaslja?
Jeste sedimentacija bila 70 i pluca crna, hemoglobin 107 , crvena 3,5 , bela 12.0 , pijem revitino gvozdje, pa trudim se da jedem, ponekad zapalim uz kafu, ali bez da uvlacim ,
ovih dana idem izvediti krv da vidim jeli se sedimentacija smanjila . Danas sam uz pasulj / njega volim/ pravila salatu od maslacka, spanaca i zelene salate. A pusila sam najmanje
3 kutije Sarajevske Drine dnevno - pa znam da sam luda, ali tako jeste i sada - ili ne mogu ili sam se prepala .... nesto jeste , a bolje da sam se prepala pa mi kao ne godi .
Vidis da Bikilix tuce po zelenisu, a krvna slika nikakva - nema u njemu nista to je sve iz plastenika. Bolji je maslacak /kao radic/ nego ove salate ...

Pa da Bikilix, mozes piti Revitino gvozdje, ja vec pocinjem sa trecom kutijom . To ti je lep sokic ....

Sejem po basti , ovo je najlakse, ali kada dodje kopanje e onda omasim i osim jagoda , blitve i luka, nema nista .
Pozdrv svima

Ja ovakve redove nisam pisala :confused:
mnogo ti bila visoka sedimentacija , a i krvna slika losa , ti nama svima revitu davala a sebi nista , dobro je da manje pusis , znam da je tesko sve bilo ovih zadnjih vremena ali mora se ici dalje , a radic poseji , i rukolu ona puna gvozdja ako nem,a tu poslacu ti ja pismom , pa podelicemo moju kesicu semena , samo da spargle nadjem negde , i ja cu blitvu paradajz krastavac i salate , radic i rukolu , i celer list , dosta mi je to , nema puno zemlje
meni sedimentacija stalno 40 , pa se navikla na to , jedi voca i u setnju :) ne damo te mi ,

Cao devojke moje,sumica,a?Nije uopste losa ideja:zper:
Sejala i ja i imam jos da sejem ali samo tako po malo od svega,ja domacica...:zcepanje:Mama mi je pricala da s godinama sve vise volis tako da se bakces po basti,eto stigle i mene moje godine i basta:whistling:
Nisam pila tu revitu,potrudicu se i to da ubacim u sve ovo,lele pa kad to sve da jedem i pijem:eek:
Ma Zlatibor je keva,jos bez prikolica sto kaze Mima,raj:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back