Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lilihip, to je bas gadno. Mojoj prijateljici ponestalo pa porucila nesto na odlozeno - cekovima briket i
kaze super greje. Ja za sada imam, al mi vise muka spremati, vuci, loziti i u maminoj kuci da se ne zaledi.
Racun kad stigne bice veselo, a kazu ma ti plati samo deo, a ostalo kasnije... i dans nisam uradila
planirano, jos se nesto nije poceo topiti - sutra moram. Ovde kod nas nisam primetila ledenice.....
pa nije ilo nikako toplo da su se mogle stvoriti,al obraticu paznju......

Joj ja danas prešla pješke 14 km,vjerovali ili ne ,7 u jednom pravcu i opet u povratku toliko,išla sa mamom kod njene stare tetke na selo......................bole me prepone od hodanja po sniježnim uzanim stazama! E da su mi bile :bob: spustili bi se za čas! Ma dobro dođe šetnja ali kad je snijeg............

Ја сам данас изашла први пут напоље од петка. :(
Разболела сам се, стрефио ме бронхитис и као ајд' данас да макар мало изађем на ваздух.
Кренуо са мном сестрин клиња од 3,5 године...јао мајко моја, то није била шетња, већ трка!:lol:
Ал' вратисмо се суви кући, што је реткост. z:p
Моарала сам после да одморим с обзиром да још увек кашљем поприлично и да ме је то јурцање са њим изморило много више него обично.

hahahahaa,za malo drugar iz zgrade da izgine .pocelo da se topi ,i valjda popustaju one ledenice,i vracamo se on i ja iz prodavnice,i pade ledenica,gde ? njemu u kesu sa hlebom...zgranuo sam se ..za malo da izginemo,sta li ce biti kad bude 10-tak stepeni za par dana ?? :)

Биће потоп.z:shock:
Имам испред куће, по дворишту, са страна на улици... буквално метар снега.

Lilihip, to je bas gadno. Mojoj prijateljici ponestalo pa porucila nesto na odlozeno - cekovima briket i
kaze super greje. Ja za sada imam, al mi vise muka spremati, vuci, loziti i u maminoj kuci da se ne zaledi.
Racun kad stigne bice veselo, a kazu ma ti plati samo deo, a ostalo kasnije... i dans nisam uradila
planirano, jos se nesto nije poceo topiti - sutra moram. Ovde kod nas nisam primetila ledenice.....
pa nije ilo nikako toplo da su se mogle stvoriti,al obraticu paznju......
nestasica svega i uglja i briketa , valjda nadjem brikete , imala neke grane od smokve sto to lepo mirise kad se lozi

Joj ja danas prešla pješke 14 km,vjerovali ili ne ,7 u jednom pravcu i opet u povratku toliko,išla sa mamom kod njene stare tetke na selo......................bole me prepone od hodanja po sniježnim uzanim stazama! E da su mi bile :bob: spustili bi se za čas! Ma dobro dođe šetnja ali kad je snijeg............
More,svaka cast mami,ti si mlada!

ledeno doba.jpg

Nisam mogla da odolim :zper:

Sofija zelim ti brzo ozdravljenje! Nazalost, delimo istu boljku... I ja zakacila bronhitis, a sve je izgledalo kao bezazlena kijavica... Danas sam malo izasla da prosetam i jedva sam uspela da se vratim kuci koliko sam se zadihala i oznojila..Ma neverovatno koliko sam kilava.. a sad gledam u kuhinji brasno i mak na stolu, pa mi se jede strudlaaaaa!!! I razmisljam da li da se hvatam za mesenje ili da mirujem....
Pozdrav svima!!!

Sofija zelim ti brzo ozdravljenje! Nazalost, delimo istu boljku... I ja zakacila bronhitis, a sve je izgledalo kao bezazlena kijavica... Danas sam malo izasla da prosetam i jedva sam uspela da se vratim kuci koliko sam se zadihala i oznojila..Ma neverovatno koliko sam kilava.. a sad gledam u kuhinji brasno i mak na stolu, pa mi se jede strudlaaaaa!!! I razmisljam da li da se hvatam za mesenje ili da mirujem....
Pozdrav svima!!!
i mi cemo strudlu

Cao drugari!
Nov sam u svetu forumasa,na zalos sam poceo bas sa ovom stranicom-onkologija
Od pre mesec dana mi je ustanovljen veliki tumor na levom reznju jetre,kao i par manjih na desnom.
Operacija po misljenju hirurga ne dolazi u obzir zbog velicine tumora.
Da skratim,svugde sam nailazio na neka "resenja" kada je u pitanju maligni tumor,moj je benigni.
Konkretno mislim na Brajsovu terapiju sokom i ceaevima,koja me je dosta zaintrigirala.
Izvinjavam se ako je neko vec pisao o tome,ali nisam mogao bas sve da izcitam.
Zanima me da li maligni i benigni isto funkcionisu-hrane,
sem sto znam da maligni moze da se prosiri dalje i na druge organe.

Hvala vam unapred :)

Cao drugari!
Od pre mesec dana mi je ustanovljen veliki tumor na levom reznju jetre,kao i par manjih na desnom.
Da skratim,svugde sam nailazio na neka "resenja" kada je u pitanju maligni tumor,moj je benigni.
Konkretno mislim na Brajsovu terapiju sokom i ceaevima,koja me je dosta zaintrigirala.

pozdrav tebi , ne znam bas o benignim tumorima ali u svakom slucaju znam da su oni neprijatnost zbog rasta .sto se tice brojsa, licno mislim da je to malo izvikano ali kad vec nemas maligni gde hemo i radio terapija umiste organizam , mozes probati pa sam videti da li ti prija ,

Pozdrav svima!!!

Ја сам у петак осетила да ми није добро, кашаљ ме шчепао, па сам мислила да ћу на ногама да га прегурам, уз мало фервекса и флуимуцила...међутим, уз сву ту терапију, у недељу сам била тотално запаљених дисајних путева, буквално сам једва дисала и успут шиштала и пиштала. :D И онда узмем антибиотик плус тај флуимуцил...и ево, од данас сам ок. Нисам ни радила у понедељк и уторак , толико ме је ухватило. ;)

Cao drugari!

Не функционишу исто малигни и бенигни, Богу хвала. ;)
Тај Бројсов сок се препоручује сваком као неки вид чишћења организма, али буди опрезан, није ти то за ову хладноћу. Кад је јако хладно организму треба храна јер мора од нечег да се добија топлота тј. да се одржава температура тела на овој зими. ;)
Зато, ако хоћеш да пробаш, мој ти је савет да сачекаш више температуре.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back