Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i ja dodjoh do vas!!!!!! Ne radi mi kuci net....poludeh!!Kod mene sneg jedno metar,slava mi je u cetvrtak,ko sta radi mi samo cistimo put koji je sporedan pa ga ne ciste,haos! Svi ste mi dobro vidim,to je najvaznije,proci ce i ova zima pa kad pukne prolece,jooooooooj merakaaaaaaa.......
Pozdravcic od mene svima vama :zblesav:
Cherry_Blossoms.jpg
[/IMG]

Poslednja izmena:
Evo i ja dodjoh do vas!!!!!! Ne radi mi kuci net....poludeh!!Kod mene sneg jedno metar,slava mi je u cetvrtak,ko sta radi mi samo cistimo put koji je sporedan pa ga ne ciste,haos! Svi ste mi dobro vidim,to je najvaznije,proci ce i ova zima pa kad pukne prolece,jooooooooj merakaaaaaaa.......
Pozdravcic od mene svima vama :zblesav:
Cherry_Blossoms.jpg
[/IMG]
joj prolece , kako je lepo

Pa ne spamujemo,malo da se otopimo od ovog ludackog snega...
Ja vas pozdravljam do ponedeljka,krecem kuci ranije,a kuci nemam net i ko zna kad cu ga opet imati a ne radim do ponedeljka....
Kisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss...................

Bikilix, srecna ti slava i srecom da nemas kuci neta - imas ozbiljnog posla - valja se pripremiti za slavlje.....z:poz:
Priznajem, mankaces ovde, ali , eto mislicemo na tebe, pa to ti mora biti dovoljo dok se opet ne nakacis...:znamiguje:

Ja vas pozdravljam do ponedeljka,krecem kuci ranije,a kuci nemam net i ko zna kad cu ga opet imati a ne radim do ponedeljka....
Kisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss...................

Pozzzzdrav!!!!!! kiss :* :* :*
I DA ,SRECNA SLAVA ;)

srecna ti slava i uzivaj u zivotu , tj jedio stya ti se oce z:)

A sta radi Vesna danas? Kod nas opet lep dan, suncan al -11 i gurala sam sneg u bastu,
ako pocne da juzi ........ nece biti zgodno. Dobih upalu misica, a ostalo za sutra i prekosutra.
Nemam vise , ako pocne padati, gde da bacam.

hahahahaa,za malo drugar iz zgrade da izgine .pocelo da se topi ,i valjda popustaju one ledenice,i vracamo se on i ja iz prodavnice,i pade ledenica,gde ? njemu u kesu sa hlebom...zgranuo sam se ..za malo da izginemo,sta li ce biti kad bude 10-tak stepeni za par dana ?? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back