Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene i dalje zeza temperatura,pojacala sam lekove,znam da bi mi antibiotici u venu brze resili problem,al nemam vise vena...danas malo bili kod kumova,al vidim ja,ne gine mi produzenje kucnog pritvora,hm....

Hahahaha,prirodno ,ali sa onim usnama ko kravlja ***** i sa katancem malo ga pretera ....hahahahahahha ;)
I Liki,jel zovete na pecenje ???? ;)

Ajte na pecenje. Ispekla cetvrtinu, pa ako zagudi , a najavljuju -20 i mnogo snega, da ne dangubim. I nekad sam znala dobro popiti, al sad..... ne godi
nista osim cesmovace i Revite. Mozda probam sa crnim vinom umesto onih tabletica, a i to opasno. Moja komskika, malo po malo / u mojim godinama ostala sama/
postala alkoholicarka pa sad , nece biti zgodno......... z;) Idem gledati Rasovu, a ti Sofija zazmuri.z:poz:

Mene i dalje zeza temperatura,pojacala sam lekove,znam da bi mi antibiotici u venu brze resili problem,al nemam vise vena...danas malo bili kod kumova,al vidim ja,ne gine mi produzenje kucnog pritvora,hm....

Mislis vene na rukama? Jednoj su u Mitrovici sprzili vene pa su koristili one na nogama. I procitacu veceras kod Hrvata sta su koristili kad im tako stradaju vene. Nesto jesam procitala, ali
sam zaboravila. Nima je pomoglo.Uf ...znam kako je to gadno, a opet, neki vesti tehnicari su uspevali kod nas. Ili ,idi ti pa citaj, ako tise da. Ja odoh po cigarete u prodavnicu, moram doneti
ogrev i onda trazim

Vesna probaj na WWW.chemocare.com , ako vec nisi. Nisam vicna to ovde da prenesem, to je sve o posledicama.

Neverovatno, za mene .z:)

Pa to samo ukucam i ....... jel sam ja to kao uspela?

Poslednja izmena:
Ajte na pecenje. Ispekla cetvrtinu, pa ako zagudi , a najavljuju -20 i mnogo snega, da ne dangubim. I nekad sam znala dobro popiti, al sad..... ne godi
nista osim cesmovace i Revite. Mozda probam sa crnim vinom umesto onih tabletica, a i to opasno. Moja komskika, malo po malo / u mojim godinama ostala sama/
postala alkoholicarka pa sad , nece biti zgodno......... z;) Idem gledati Rasovu, a ti Sofija zazmuri.z:poz:

Skoro sam radila rezultate,super mi je krvna slika.Tvoja Revita je tu dosta pripomogla!

Vesna, koliko sam pocitala iskustva ovih koji prodjose silne terapije - za vene nesto ni nema pomoci.
Pominju Hepan mast i neku Puhovu mast - to je valjda neka zverka, ali nije mi jasno koja, opet neki dr. ,
to dementuje - Koliko vidim onima kojima ugradise onaj centralni - ostaje nekoliko godina, za svaki slucaj,
ti su se spasili. Ipak poslacu privatnu poruku Vandi - ona je neki "znanstvenik" pri tom je prosla ovu
golgotu i misli da te masti ipak nesto koriste.

Kada sam prosle godine shvatila da igranka nije zavrsena pocela sam da se raspitujem za centralni kateter.Smrzla sam se-treba kupiti njega i platiti ugradnju na VMA-iznosilo je preko 1500E za taj "dugostojeci",tada sam shvatila zasto to kod nas niko ne koristi.Rekoh-neka,hvala,imam ja vena na nogama,glavi,usima...Oko ove boljke sve je tako skupo da treba da das sve sto imas,potrosis deci buducnost,dovedes sve na prosjacki stap da bi MOZDA bilo dobro.Ma,ako hoce-hoce i na nas,sirotinjski nacin! A ima da HOCEEEEEE!

Evo me Petre,jedva dodjoh do firme,smrzla sam se,a posla....sta da se radiz:((
Drzi se Vesna,ti si jaka licnost i pametna zena,snaci ces se vec nekako,verujem iz sve snage u tebe i u tvoj uspeh u ovoj haos situaciji:zpozdrav:

lilihip 64-kad bese skener?Da drzimo palceve,saljemo pozitivne misli,bajemo...sve sto treba!
evo i mene , cistila sneg , ima jos ispred kuce to cu posle , vesna naravno da ce se umoriti rak od tebe , uvek vodis za malo ispred njega , mozda i njega zatrpa sneg , ja 21 imam skener abdomena i male karlice , ultrazvuk vrata za onu zlezdu na vratu sto prate , pa uz imacu rezultat odmah ali skener moram cekati par dana , nesto sve mislim da ce biti isti ko pre i tu me vec muka hvata jer nema sta drugo da mi prepisu sem ht , ali videcemo , sad je skoro 3 meseca od zadnje ht , i to je bas dugacak period bez kontrole , tako da ako to oce da raste do sad bi , a ako nece sto me muciti sa terapijama koje ne deluju ,

Mislis vene na rukama? Jednoj su u Mitrovici sprzili vene pa su koristili one na nogama. I procitacu veceras kod Hrvata sta su koristili kad im tako stradaju vene. Nesto jesam procitala, ali
sam zaboravila. Nima je pomoglo.Uf ...znam kako je to gadno, a opet, neki vesti tehnicari su uspevali kod nas. Ili ,idi ti pa citaj, ako tise da. Ja odoh po cigarete u prodavnicu, moram doneti
ogrev i onda trazim

Vesna probaj na WWW.chemocare.com , ako vec nisi. Nisam vicna to ovde da prenesem, to je sve o posledicama.

Neverovatno, za mene .z:)

Pa to samo ukucam i ....... jel sam ja to kao uspela?
a taj katetar bas preskup , i ja se pitala bas sto ga niko nema

primetila sam da stariji ljudi piju puno ali mislim da je to zbohg cirkulacije , znaci liki samo u zdrastvene svrhe , 3 case vina na dan , moze i krigle , sta nadjes , ako oces napisem ti na recept , ne moras ni participaciju platiti hehez:lol:

Joj sto volim kad ste mi tako vredne i aktivne,ma nama niko nista ne moze kako ja vidim:zblesav:
Ja moram da radim da bi nasi dragi penzioneri bili podmireni na vremez:)
Pozz svima i samo napred ovakvim duhom kako sam i navikla da vas citam od kad sam se prisljamcila :zstidljivko:vama na forumu
:zpozdrav:

evo i mene , cistila sneg , ima jos ispred kuce to cu posle , vesna naravno da ce se umoriti rak od tebe , uvek vodis za malo ispred njega , mozda i njega zatrpa sneg , ja 21 imam skener abdomena i male karlice , ultrazvuk vrata za onu zlezdu na vratu sto prate , pa uz imacu rezultat odmah ali skener moram cekati par dana , nesto sve mislim da ce biti isti ko pre i tu me vec muka hvata jer nema sta drugo da mi prepisu sem ht , ali videcemo , sad je skoro 3 meseca od zadnje ht , i to je bas dugacak period bez kontrole , tako da ako to oce da raste do sad bi , a ako nece sto me muciti sa terapijama koje ne deluju ,

Zato sam i ja prikocila!Da je po "njihovom"ja bih bar jos 2 hemio do sada isprobala!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back