- Poruka
- 6.981
Hahahaha,prirodno ,ali sa onim usnama ko kravlja ***** i sa katancem malo ga pretera ....hahahahahahha
I Liki,jel zovete na pecenje ????
I Liki,jel zovete na pecenje ????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha,prirodno ,ali sa onim usnama ko kravlja ***** i sa katancem malo ga pretera ....hahahahahahha![]()
I Liki,jel zovete na pecenje ????![]()
Idem gledati Rasovu, a ti Sofija zazmuri.

Ajte na pecenje. Ispekla cetvrtinu, pa ako zagudi , a najavljuju -20 i mnogo snega, da ne dangubim. I nekad sam znala dobro popiti, al sad..... ne godi
nista osim cesmovace i Revite. Mozda probam sa crnim vinom umesto onih tabletica, a i to opasno. Moja komskika, malo po malo / u mojim godinama ostala sama/
postala alkoholicarka pa sad , nece biti zgodno.........Idem gledati Rasovu, a ti Sofija zazmuri.
![]()

Pogledajte prilog 223309
klikni uvecaj jer nemam pojma kako da je posaljem uvecanu,i ovo je uspeh!!!!!!!!!
A medeni su klinci!evo i mene , cistila sneg , ima jos ispred kuce to cu posle , vesna naravno da ce se umoriti rak od tebe , uvek vodis za malo ispred njega , mozda i njega zatrpa sneg , ja 21 imam skener abdomena i male karlice , ultrazvuk vrata za onu zlezdu na vratu sto prate , pa uz imacu rezultat odmah ali skener moram cekati par dana , nesto sve mislim da ce biti isti ko pre i tu me vec muka hvata jer nema sta drugo da mi prepisu sem ht , ali videcemo , sad je skoro 3 meseca od zadnje ht , i to je bas dugacak period bez kontrole , tako da ako to oce da raste do sad bi , a ako nece sto me muciti sa terapijama koje ne deluju ,
da imam i ja njih , bas su praviSamo na face ne pise misevi nego p..ke!A medeni su klinci!
biki , e i kad kazu da drzavni sluzbenici ne rade , ti si ziv primer kako se posao svali na neke , a neki se izvuku ,Evo me Petre,jedva dodjoh do firme,smrzla sam se,a posla....sta da se radi
Drzi se Vesna,ti si jaka licnost i pametna zena,snaci ces se vec nekako,verujem iz sve snage u tebe i u tvoj uspeh u ovoj haos situaciji![]()
malo po malo bices bolje samo da nije gore , a taman raspust ce ti proci u tome , bas stetaAhahahaha,znam za ovu,genijalni su....osvanulo pre neki dan na fbook-u!!! Kako si ti,Biki ??? Meni nos zapusen,jedva da disem.. -.- POzz![]()
![]()
a taj katetar bas preskup , i ja se pitala bas sto ga niko nemaMislis vene na rukama? Jednoj su u Mitrovici sprzili vene pa su koristili one na nogama. I procitacu veceras kod Hrvata sta su koristili kad im tako stradaju vene. Nesto jesam procitala, ali
sam zaboravila. Nima je pomoglo.Uf ...znam kako je to gadno, a opet, neki vesti tehnicari su uspevali kod nas. Ili ,idi ti pa citaj, ako tise da. Ja odoh po cigarete u prodavnicu, moram doneti
ogrev i onda trazim
Vesna probaj na WWW.chemocare.com , ako vec nisi. Nisam vicna to ovde da prenesem, to je sve o posledicama.
Neverovatno, za mene .
Pa to samo ukucam i ....... jel sam ja to kao uspela?
primetila sam da stariji ljudi piju puno ali mislim da je to zbohg cirkulacije , znaci liki samo u zdrastvene svrhe , 3 case vina na dan , moze i krigle , sta nadjes , ako oces napisem ti na recept , ne moras ni participaciju platiti heheAjte na pecenje. Ispekla cetvrtinu, pa ako zagudi , a najavljuju -20 i mnogo snega, da ne dangubim. I nekad sam znala dobro popiti, al sad..... ne godi
nista osim cesmovace i Revite. Mozda probam sa crnim vinom umesto onih tabletica, a i to opasno. Moja komskika, malo po malo / u mojim godinama ostala sama/
postala alkoholicarka pa sad , nece biti zgodno.........Idem gledati Rasovu, a ti Sofija zazmuri.
![]()

sutra i novi sneg , ali je lepo nekakouh dok se okretoh prodje dan
evo vec pao mrak
sutra u nove radne pobede

vama na forumu 
evo i mene , cistila sneg , ima jos ispred kuce to cu posle , vesna naravno da ce se umoriti rak od tebe , uvek vodis za malo ispred njega , mozda i njega zatrpa sneg , ja 21 imam skener abdomena i male karlice , ultrazvuk vrata za onu zlezdu na vratu sto prate , pa uz imacu rezultat odmah ali skener moram cekati par dana , nesto sve mislim da ce biti isti ko pre i tu me vec muka hvata jer nema sta drugo da mi prepisu sem ht , ali videcemo , sad je skoro 3 meseca od zadnje ht , i to je bas dugacak period bez kontrole , tako da ako to oce da raste do sad bi , a ako nece sto me muciti sa terapijama koje ne deluju ,
Da pomognemo državi da ne propadne