BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Gago,izgleda da nas iste brige muce...Ma nemam pojma,kontam bolje spriječiti nego ne daj mi Bože da se vrati..............bojim se zato što sam triple neg.više me te priče nerviraju nego što vjerujem u njih-vezano za hormone,mada i dalje sam mišljenja da se svodi na isto pili hormone ili ne biće kako bude!Pila je moja prijateljica pa se opet nakon 3,5god.vratilo i onda joj je urađena op.kao meni!Doktori su mi rekli kao i da se mislilo šta vraćati dosada bi se vratilo................ma nisam pametna!
A šta mislite koliko mi može NMR dojke biti pouzdan u smislu,ako sam ga radila prošle god.u maju i bilo sve dobro Bogu hvala,kada bi ga morala opet raditi a da ne očekujem neku promjenu,ako me razumijete?to sam pitala i drd na pp pa mi još nema odg.!
I ja razmisljam stalno tako,evo prodje godina,hvala bogu nije se vratio
otkud znam kakva je situacija sada posle par meseci od poslednjih pregleda,ne bi trebalo tako da razmisljamo
ali izgleda da je to nesto jace...koga zmija ujede i gustera se plasi

Sto se tice magneta,meni je dr.rekla da je preporucljivo da radim jedanput godisnje magnet,
po njoj bi trebalo da sam kako je rekla,,bezbrizna,,po onome sto je sad videla,a za godinu dana
da uradim opet...Pa ti vidi ove godine u maju ako mozes uradi,ja mislim da cu ja raditi i sledece godine,ne secam se kad ja ono bese u NS?
Pozz

,nocas... Ali ipak nije to velika tragedija,doziveo je covek 91 godinu,sta bih ja dao za te godine,ihhh ... Tata ode na sahranu kod njega,ja kod razrednog,haos..