Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam da estrogen pozitivne zene cekaju 5 godina jer za to vreme piju antiestrogene i opasnost je kad nabujaju hormoni.Kod ovog naseg skota estrogen ne igra ulogu,ali treba da se iscistis od otrova,zracenja,ojacas pa je svakako pozeljno da sacekas 5 godina.Koliko sada imas?
Ja zavrsih zracenje,jeee!Jos ne mogu da se raskravim,u povratku crklo grejanje.Isla sam i na kontrolu,vidi i dr.da ima reakcija,zraci ce jos neko vreme raditi svojhe pa cemo za mesec dana videti krajnje efekte.
Sto se posla tice,ja nisam ni prestajala(osim na kratke periode odmora ili bolovanja).Motivisale su me moja potreba da budem tamo i potreba za celom platom.Ali sve to ne bi bilo izvodljivo da mi kolege nisu omogucile da radim lakse poslove i gledale kroz prste kad izadjem ranije.sa time sam zaista imala(i imam)srece!

Sad u maju će mi 2 god.od operacije,a u septembru će biti 2 god.od poslednje terapije..a ja imam 29 god.
Jeste li vi imali u svojoj praksi neki sl.slučaj? I znači u stvari neki problem ne bi pravili hormoni nego otrovi koje sam primila.............ma samo da bide sve ok u ovih 5 god.pa valjda će biti i trudnoća nekad!!!

Sad u maju će mi 2 god.od operacije,a u septembru će biti 2 god.od poslednje terapije..a ja imam 29 god.
Jeste li vi imali u svojoj praksi neki sl.slučaj? I znači u stvari neki problem ne bi pravili hormoni nego otrovi koje sam primila.............ma samo da bide sve ok u ovih 5 god.pa valjda će biti i trudnoća nekad!!!

Vidis,bre,da danas i babe mogu da radjaju,naravno da ce biti!Joj,ujedala bih kad cujem da tako mlade napada.Nedavno je mlada zena rodila zdravu bebu,7 god.posle lecenja limfoma.Budi ti vedra,pozitivna,zavrsavaj te skole,uzivaj u svom lepom braku-bebe ce doci,sigurna sam!(kod mene nema jednine kad su bebe u pitanju,he... )

Joj Lilihip, jesi opasna. Znas, ljudi se izgleda pogube kada cuju za rak. Lupetaju do besvesti , keze se.... sve kao nesto da ti olaksaju .
Kod nas niko nece da prica , trebalo bi na TV, da je to bolest sa kojom se zivi , skoro kao i druge bolesti . Ovo traje...., a srcko te zvekne ili
se slogiras...... sto je isto jezivo, i niko ne reaguje na to - kao na rak. Ovo, kao da se boje da je prelazno. Jeste lececnje malo ili malo vise neprijatno, ali
nije ni dijaliza prijatna i ogranicenog je roka. Imas hronicnu bolest i, ima da ti svane cim krenes na posao - kao Bikilix i Vesna.

Vesna, al mi je tvoje zracenje nesto protrcalo......... izgubih pojam o vremenu.

Gaga, dodju i deca na red - nebrigaj. Danas starije radjaju ...
Ja taman namestila maminu kucu sa stvarima /ova sto me napusti imala svoje stvari / dodjose danas neki potencijalni..... i oni
imaju svoje stvari, a pre njih neki htelii namesteno. E necu vise da teglim, cekacu nekoga ko nema nista svoga. Pa to svet lud ili ja nisam vicna izdavanju.
Ove sam otkacila, pa sam se skoro pokajala...... sto je covek proklet nekad... skuplje je namesteno, a meni zinulo d..e , sva se nesto smuvala, a mogla sam mozda,
vec danas resiti problem. Nagovorise me drugi - da trazim vise, kao da cu se obogatiti. Luda glava, al sta je tu je . Sutra budem valjda pametnija.
Pozdrav svima - ovde -10 .

GAGA nemoj manje od troje kad dodje vreme.

Poslednja izmena:
uhhh,jedva ustadoh..
Gaga,moja mama cita sve postove ,i zna za tvoju situaciju,i kaze da nasa bivsa komsinica,koja je bila isti slucaj kao i ti...cekala tih 5 godina...i u 36 godina -rodi ona bliznakinje..plavusice male...:D,sad ima 39 godina,i bila je pre mozda 2 nedelje kod nas...i opet ceka bebu(opet devojcica). Ne brini se ,doci ce sve na svoje :D
U Bg -16 stepeni,haos...
Pozzdrav svima ;)

uhhh,jedva ustadoh..
Gaga,moja mama cita sve postove ,i zna za tvoju situaciju,i kaze da nasa bivsa komsinica,koja je bila isti slucaj kao i ti...cekala tih 5 godina...i u 36 godina -rodi ona bliznakinje..plavusice male...:D,sad ima 39 godina,i bila je pre mozda 2 nedelje kod nas...i opet ceka bebu(opet devojcica). Ne brini se ,doci ce sve na svoje :D
U Bg -16 stepeni,haos...
Pozzdrav svima ;)

Uf Petre al me rasplaka ..............ali od sreće naravno,suza,suzu goni :cry::aha:,hvala ti na ovako lijepim rijačima i pozdravi mamu puno!!!Uljepša mi dan :sanke:!

Vesna i LikiLee,i vama VELIKO HVALA na lijepim riječima.................opet suze :rida:!!!Ma samo da sve bude super kao i do sada i biće beća malih,a kad smo kod broja,mm je uvijek bio za troje,tako da ste Vesna istomišljenici........još kad bi bio slučaj kao kod Petrove komšinice nama posle svega u životu ni ne treba veće bogatsvo!
Sve vas puuuno ljubim :zaljubljena: :cao: :heart2:

Mislim da je već bilo reči o ovome na forumu,ali nisam pronašla zadovoljavajuće odgovore,pa zbog toga otvaram temu.Interesuje me da li je neko čuo za lečenje raka petrolejom.Čula sam i pročitala o raznim ljudima koji su se na ovaj način izlečili,pili su po jednu jelovnu kašiku medicinskog petroleja na dan,i tako 40 dana,pa se onda napravi neka pauza...Da li je neko imao neka iskustva sa ovim?

Mom ocu je odstranjen tumor pankreasa,urađen je PH nalaz:tumor-carcinoma G2.Sada ga šalju sa kompletnim nalazima i pločicama na Onkološki konzilijum.Svi ostali rezultati su dobri(laboratorija,EHO abdomena,rendgen pluća itd.),subjektivno se dobro oseća.Šta mislite o tome,tj. šta se dalje radi na Institutu?

Mislim da je već bilo reči o ovome na forumu,ali nisam pronašla zadovoljavajuće odgovore,pa zbog toga otvaram temu.Interesuje me da li je neko čuo za lečenje raka petrolejom.Čula sam i pročitala o raznim ljudima koji su se na ovaj način izlečili,pili su po jednu jelovnu kašiku medicinskog petroleja na dan,i tako 40 dana,pa se onda napravi neka pauza...Da li je neko imao neka iskustva sa ovim?

Letos je bilo prepiske na temu petrolej. Izlistaj malo ovaj Forum. Pila ga je Vesna i jos neko , pa ako nije proble kombinacija petrolej i pankreas .... ipak moras malo bolje da se raspitas.

Hvala oboma.Raspitaću se,pa ću videti.Samo mala napomena: pošto su ovde neki moderatori doktori(kako sam shvatila),moje drugo pitanje je upućeno njima,ako mogu da mi odgovore.Hvala unapred.
na onkologiji ima dva izbora , zracenje i hemioterapija , ili oba najbolja haha , ja kao operisana prvo sam dobila zracenje pa da se vidi , posle dobih i ht , i eto idu dani sad ce opet konzilijum , zracenje ne mogu cvise jer sam previse ozracena znaci ht , nije sija nego vrat , tako ti je to ,

na onkologiji ima dva izbora , zracenje i hemioterapija , ili oba najbolja haha , ja kao operisana prvo sam dobila zracenje pa da se vidi , posle dobih i ht , i eto idu dani sad ce opet konzilijum , zracenje ne mogu cvise jer sam previse ozracena znaci ht , nije sija nego vrat , tako ti je to ,

Pa,na ovom PH nalazu je bilo nešto između,doktori nisu sigurni da li je bilo kakva terapija potrebna ili ne.Uputili su nas na Onkološki,pa da tamo doktori procene,e pa ja sad ne znam kako to ide.

Pa,na ovom PH nalazu je bilo nešto između,doktori nisu sigurni da li je bilo kakva terapija potrebna ili ne.Uputili su nas na Onkološki,pa da tamo doktori procene,e pa ja sad ne znam kako to ide.

odgovore-o-narednom-lecenju-ce-vam-dati-Onkolozi,a-lecenje-zavisi-individualno-ovisno-o-stanju-pacijenta-i-PH-nalazu-koji-treba-da-nosite-sa-sobom.pozdrav.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back