Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Isto je i na b.kosi,uzani hodnicic sa 5 stolica,nas bude milion,a na kraju hodnika sala gde sam primala hemo,pa kad mi dodje onaj smrad od koga sam dusu ispovracala koji samo tamo moze da se oseti,e onda pocinje padanje u nesvest....Joj samo kad pomislim vec mi nije dobro,al prodje i to...

bicemo ovakve
zima.jpg

Isto je i na b.kosi,uzani hodnicic sa 5 stolica,nas bude milion,a na kraju hodnika sala gde sam primala hemo,pa kad mi dodje onaj smrad od koga sam dusu ispovracala koji samo tamo moze da se oseti,e onda pocinje padanje u nesvest....Joj samo kad pomislim vec mi nije dobro,al prodje i to...
ja nisam mogla da podnesim miris alkohola koji je tamo , kad ti stavi onu gazicu kad izvade iglu , uzas , sad mi mnogi dezedoransi podsecaju na to

Mima i ja sam pacijent prof.Džodića,divan prije svega čovijek pa onda i vrhunski stručnjak,a ne sumnjam i da su biki tvoji doktori vrh!Pretpostavljam da si operisala dojku,koristiš li neku hormonsku terapiju,izvini što pitam!?

I kod mene... -.- Sto je jos gore ..ispred prozora moje sobe nalaze se neki limeni delovi...posto sam ja sprrat ispred potkrovlja,,,pa kad padaju one krpune kapi....izgleda kao u mozak da me roka... -.- z:Dz:Dz:D
tako su meni celo leto padale jabuke sa drveta pa po krovu taf taf , da poludis , ima da je isecemo cim dodje prolece,
petre ti iz obrenovca sad ides preko surcina ili jos starim putem?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back