duusa, ako je provereno i ako nece Vesna, sutra kupujem crnu rotkvu i jedem. Nisam imala pojma kako da je koristim, a zucka me nesto , barem mislim, bolucka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad ima za sve ostalo naci ce se i za nasu exkurziju

duusa, ako je provereno i ako nece Vesna, sutra kupujem crnu rotkvu i jedem. Nisam imala pojma kako da je koristim, a zucka me nesto , barem mislim, bolucka.
.Posle na svakih 6 meseci kad sam isla na kontrolu uvek isto s tim sto su kamencici bili do 7 mm a posle 6-8 mm velicine i to, ponavljam, mnostvo njih.a onda se setim rotkve ( i Marija Treben "Zdravlje iz bozje apoteke " je preporucuje za topljenje zucnih kamencica ) Prosle zime sam pocela svakodnevno da jedem rotkvu i to ne samo crnu ( tako sam i izmislila sa pavlakom da je lakse pojedem ) nego i one dugacke bele rotkve -dajkon se zovu,u prolece rotkvice i neke roze velike sam kupovala evo i bas pre neki dan ,one su lepog,slatkog ukusa;.znaci skoro svakog dana od prosle zime sam ih jela onako recimo 3-4 malih dnevno a ta kolicina od drugih dnevno ( uh ,al da znate da nije bila neka ogromna kolicina dnevno ali ponavljam skoro svaki dan ). I sad u oktobru opet kontrole ,i moja zucna kesa tankih zidova ,bistrog sadrzaja .Ni traga od kamencica 

Hvala,ma otkazala sam kod drugarice,nesto mi se ne ide nigde.Necu da se kilavim,sad sam utreniranaEj Bikilix, srecna i tebi Pravoslavna Nova Godina.
I srecom pa sutra subota
I nisi prijavila ovu aktivnost . Pomislih da ces propustiti i nemoj sutra da se kilavis

JA malopre doputovao iz Majdanpeka,bilo mi je bas lepo.odmorio sam se...sad od ponedeljka sam na bloku,na VMA! 

mene vise raduje ovaj snegic sto po malo pada , proslava mi dosta pogotovo sto ne smem nista da jedem
da se ugojis jedan kg treba ti dan a da ga skines uzas ni nedelju dana bez hleba i slatkog , ne znam vise sta da uradim , bem ti klimaks
u svakom slucaju srtecna vam ova nova godina, nek bude bolja ne mora nista drugoMa kome pricas,evo nedelju dana ne jedem hleb i slatkise,svako vece setam par kilometara,nosim one biciklisticke za znojenje.....ni da mrdne na dole,malo se osecam lakse ali vaga ni da mrdnehehe sta vi sve slavite ,mene vise raduje ovaj snegic sto po malo pada , proslava mi dosta pogotovo sto ne smem nista da jedem
da se ugojis jedan kg treba ti dan a da ga skines uzas ni nedelju dana bez hleba i slatkog , ne znam vise sta da uradim , bem ti klimaks
u svakom slucaju srtecna vam ova nova godina, nek bude bolja ne mora nista drugo

kako bi rekla Bikilix - gde ste svi?
Vesna, nadam se da si koliko-toliko dobro i pored zracenja?
Bikilix i Lilihip,samo polako - niste kilograme brzo ni natukli.
Tek posle dva tri meseca malo se oseti, a u medjuvremenu, ipak
bude lakse.
Pozdrav svima
Jaoo,kako smo se zezali juce sa bakom koja ima 95 godina,operisala je neko masno tkivo na vratu (inace sam na maksilofacijalnoj hirurgiji)..jedva cekam 7h... Hvala Liki na podrsci,tesko bre,treba otopiti ono sto se mesecima tovarilo,pored toga i ovaj klimaks,ma sidji Bozekako bi rekla Bikilix - gde ste svi?
Vesna, nadam se da si koliko-toliko dobro i pored zracenja?
Bikilix i Lilihip,samo polako - niste kilograme brzo ni natukli.
Tek posle dva tri meseca malo se oseti, a u medjuvremenu, ipak
bude lakse.
Pozdrav svima

pozzic svim uspavanim lepoticama
Cao Petre,drago mi je da te vidim ovde,znam koja je katastrofa doci do VMA,ne znam iz kog kraja dolazis ali ja znam kako mi je bilo 30 danaJa sad ustadoh,i spremam se za praksu,opet na VMA,sat vremena prevozom..Jaoo,kako smo se zezali juce sa bakom koja ima 95 godina,operisala je neko masno tkivo na vratu (inace sam na maksilofacijalnoj hirurgiji)..jedva cekam 7h...
Kako ste ostali??? Vesna uz tebe smo!
![]()

Pozz tebi,veeeeeelikiiii.....
Ja sad ustadoh,i spremam se za praksu,opet na VMA,sat vremena prevozom..Jaoo,kako smo se zezali juce sa bakom koja ima 95 godina,operisala je neko masno tkivo na vratu (inace sam na maksilofacijalnoj hirurgiji)..jedva cekam 7h...
Kako ste ostali??? Vesna uz tebe smo!
![]()

Ma ima ih milion! podforum religija tema,,apel protiv bozicnog klanja zivotinja,,
pogledaj i 2,3 stranice pre ove poslednje