Lilihip, da znas da sam mislila ovih praznicnih dana na tebe, ali nekako nisam u nekom raspolozenju, i vise mi odgovara pisanje , i
polako sa dijetama i kilazom. Pa tek si se rastosiljala ovih otrovcina, i nemoj da zabrljas zbog dijete. Pocni vise da se kreces , brzim
hodom za pocetak, a sa hranom budi oprezna. I sama znas da imunitet vazniji od viska kilograma. Dodje sve na svoje mesto, ali za
jednu godinu. Ovo na brzaka nije bas preporucljivo, i budi strpljiva.
Pozdrav
polako sa dijetama i kilazom. Pa tek si se rastosiljala ovih otrovcina, i nemoj da zabrljas zbog dijete. Pocni vise da se kreces , brzim
hodom za pocetak, a sa hranom budi oprezna. I sama znas da imunitet vazniji od viska kilograma. Dodje sve na svoje mesto, ali za
jednu godinu. Ovo na brzaka nije bas preporucljivo, i budi strpljiva.
Pozdrav
bicemo mi svi bolje u ovoj godini , p[a i ako ne budemo necemo se nervirati , to je sudbina sve na kraju , uvek moze i gore biti pa zato uzivajmo , ova zima bas neka jesenja , ali i sunce izadje po malo pa eto veselja

!Neka,i treba da se sve ružno presječe sa lijepim stvarima!!!!Tako sam i ja 2010. god,završila sa terapijama i posle mjesec dana udam se, a bili smo vjereni godinu dana, a zabavljali se duuuugooo!

!Neka je i tebi sa srećom i sve najbolje!!!!Kissss

....i evo me opet u kanci cekam pola 4 pa odo kuci da smisljam kako cemo do kraja meseca