Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lilihip, da znas da sam mislila ovih praznicnih dana na tebe, ali nekako nisam u nekom raspolozenju, i vise mi odgovara pisanje , i
polako sa dijetama i kilazom. Pa tek si se rastosiljala ovih otrovcina, i nemoj da zabrljas zbog dijete. Pocni vise da se kreces , brzim
hodom za pocetak, a sa hranom budi oprezna. I sama znas da imunitet vazniji od viska kilograma. Dodje sve na svoje mesto, ali za
jednu godinu. Ovo na brzaka nije bas preporucljivo, i budi strpljiva.
Pozdrav

e pa srecna svima nova godina , i ja napokon uplatih net , likili pec ne moze a da pumpa nije na akumulator povezana , to je pod obavezno , onda i kad nisi tu nije frka , a ostalima zelim da ova godina bude bolja nego prosla , ja dobro , na dijeti da skinem ovih 10 kg sto sam dobila , pa savete davajte , inace cekam skener u februaru pa videcemo

z020.gif
Ooooo.devojko dobro nam dosla nazad!Super sto si dobro,za kilazu ti ne brinem uopste!

Uh,Vesna .nemoj se nervirati za Knez Selo.Znas i sama kakve su nase bolnice.
Meni nista strasnije nije nego onaj hodnik onkologije gde su konzilijumi u Nisu.
A to sa citostaticima.te ovaj je slab,ovaj je navlakusa.Uhhhhhhh
Toliko me zivcira taj stav naseg zdravstva,za te stvari da poludim.
Koji djavo celog zivota placamo zdravstveno osiguranje?nekad se pitam
Draga,Bice ti bolje.Znam i osecam to

I hoce,vala!!!Hvala ti!

ma , znam polako cu , ionako brzo nece , hehe , ali bar ne jedem hleb ni slatkise , ni gazirano , ma i setnja ali nije lako .vazno je da ostanem karakterz:mrgreen:bicemo mi svi bolje u ovoj godini , p[a i ako ne budemo necemo se nervirati , to je sudbina sve na kraju , uvek moze i gore biti pa zato uzivajmo , ova zima bas neka jesenja , ali i sunce izadje po malo pa eto veselja

Lilihip, da znas da sam mislila ovih praznicnih dana na tebe, ali nekako nisam u nekom raspolozenju, i vise mi odgovara pisanje , i
polako sa dijetama i kilazom. Pa tek si se rastosiljala ovih otrovcina, i nemoj da zabrljas zbog dijete. Pocni vise da se kreces , brzim
hodom za pocetak, a sa hranom budi oprezna. I sama znas da imunitet vazniji od viska kilograma. Dodje sve na svoje mesto, ali za
jednu godinu. Ovo na brzaka nije bas preporucljivo, i budi strpljiva.
Pozdrav
liki , moras kupiti akumulator i pretvarac za njega i povezati pec , ne sali se sa tim , opasno je tako

E,jutros me zove cerka i kaze"Mi se verili,dobila sam prsten!"Iznenadjenje!Lepo!Ja se salim"e,to ne vazi,a roditelji i bla,bla..."Ali mi drago,neka,bre,krene sve na dobro,napredno,lepo!
Pa-ziveli!!!
p020.gif

Čestitam i neka je sa srećom :konfete: :zjelka2: :veseljaci:!Neka,i treba da se sve ružno presječe sa lijepim stvarima!!!!Tako sam i ja 2010. god,završila sa terapijama i posle mjesec dana udam se, a bili smo vjereni godinu dana, a zabavljali se duuuugooo!

ma , znam polako cu , ionako brzo nece , hehe , ali bar ne jedem hleb ni slatkise , ni gazirano , ma i setnja ali nije lako .vazno je da ostanem karakterz:mrgreen:bicemo mi svi bolje u ovoj godini , p[a i ako ne budemo necemo se nervirati , to je sudbina sve na kraju , uvek moze i gore biti pa zato uzivajmo , ova zima bas neka jesenja , ali i sunce izadje po malo pa eto veselja
Podrzavam te maksimalno i slazem se sa tobom,hvala za rep:heart2:

Hvala bikice,skoro nam je bila prva godišnjica braka, a nadam se da će ih biti još puuuuuuunooooooo!Tu sam ja biki,piskaram pomalo,mada ovi praznici me nešto usporavaju...............nema ni snijega pa mi baš fali,je ovo vrijeme je bez veze! Veliki ljubac za tebe!

E,jutros me zove cerka i kaze"Mi se verili,dobila sam prsten!"Iznenadjenje!Lepo!Ja se salim"e,to ne vazi,a roditelji i bla,bla..."Ali mi drago,neka,bre,krene sve na dobro,napredno,lepo!
Pa-ziveli!!!
p020.gif

E sto ovo volim da cujem. Pa jos se verili .... i znas , deca su danas prakticna . Obave to sa svojim drustvom. I ja sam zaobisla sve te formalnosti.
Taman smo dobili stan, opremali i zadnja briga mi bila okupljanja. Jedino nisam mogla izbeci rucak posle vencanja i to najuza porodica .Bravo za decu
Cestitka i ziveli

Hvala bikice,skoro nam je bila prva godišnjica braka, a nadam se da će ih biti još puuuuuuunooooooo!Tu sam ja biki,piskaram pomalo,mada ovi praznici me nešto usporavaju...............nema ni snijega pa mi baš fali,je ovo vrijeme je bez veze! Veliki ljubac za tebe!
Bice,bice,hvala Bogu,da ste mi zivi i zdravi pa za koju godinicu i neko bebce,uzivajtez;)
Ja sam malo poranila pa sam u septembru slavila 20 godina brakaz:shock:
Kissic i tebi,uzivaj:zpozdrav:

Sto je ovde veselo :orkestar:

Bas ste pozitivci a i imate pregrst lepih vesti z:lol:

Sretni vam svi praznici koji su prosli a i koji ce doci z;) a sve lose da zatrpamo u onoj prosloj nek tamo ostane

Specijalnim slavljenicima naravno i specijalne cestitke :vatromet::vatromet::vatromet:

Ja sam sad pobegla s posla,isla do banke platila neke racune pa do lilija kupila kojekakve hemije i mackalice sto za kucu sto za decu (hemija nije za decu)sad nemam ni dinara do plate u februaruz:cry:....i evo me opet u kanci cekam pola 4 pa odo kuci da smisljam kako cemo do kraja mesecaz:hm:
Pozz..

Hvala na cestitkama,vec se uziveh u ulogu taste!z:lol:
I ja se umorih danas-posao,pa na put(zracenje)pa neke sitne nabavke(mene,srecom tek ceka pola plate koja ce trajati dva ipo dana),pa kod roditelja...E,najzad odmaranjac.bas smo vredne,cure moje drage!Stvarno,na prolece se moramo negde okupiti!Vazi?

Vesna, po pitanju okupljanje, zadovoljstvo prepustam Bikilix - mora pogledati raspored , ko zna sta je sve smislila za ovu godinu... i sad ce reci da sam blesava.... z;)
Imas priliku biti i tasta i svekrva...i lakse tasta. Vidoh to po mojoj mami. Snaji svaku meri, a zetu , pa jos ako je neki koji zna da se podvuce pod kozu .... divota. I mozes
ti da kazes da neces, al to je tako . Znas onu - volem zeta radi svog deteta.... mom muzu je to bilo umesto dobar dan.
Danas te se setih - sutra imam ostavinsku pa trazila neke papire i nabasala na one bolnicke ..... pogubila se od kolicine , a trajalo samo oko 3 meseca. Bez tablete
nije moglo da prodje.
I znas sta sam cula - da je dobro, za vreme zracenje, piti probiotike ujutro i uvece.

Bikilix , minusi ,cekovi i ostale kartice pa prezivis. Ja se nisam usudila traziti jos - cekove i dozvoljeni minus. Posle dovoljne kolicine novaca, sa ovim sto dobih, i nisam
nesto vesta. A tako sam vesto gimnasticirala sa njima.

Hvala na cestitkama,vec se uziveh u ulogu taste!z:lol:
I ja se umorih danas-posao,pa na put(zracenje)pa neke sitne nabavke(mene,srecom tek ceka pola plate koja ce trajati dva ipo dana),pa kod roditelja...E,najzad odmaranjac.bas smo vredne,cure moje drage!Stvarno,na prolece se moramo negde okupiti!Vazi?
I moje cestitke,kad se nesto lepo desi to odmah "digne "coveka i lakse se podnese sve ostalo.
Dok si na zracenju jedi svaki dan crnu rotkvu,dobra je za ciscenje krvi,topi kamence u zuci i najvaznije cisti telo od radijacije i zracenja ( po Mini Dobic "Moj zivot je kao feniks " ).Izrendaj je ,posoli i zakiseli a ako ti se bas ne svidja ukus izmesaj je sa kiselom pavlakom ili malo jogurta onda je mmmm z:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back