Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao narode:zblesav:gde ste,sta ste?Evo i ja kenula u setnju sa drugom i drugaricom iz kraja,bas ni je prijalo:zpozdrav2:
Reputacije sam i ja nedavno provalila i delila svuda gde zalazim ,trebalo mi je 2 meseca da to skontam:zroll:
Kako ste mi svi?:zjelka2:srecan Bozic svima koji slave:zjelka2:

Ja sam odlicno,bacam se na setnju,prija...odmah se osecam vitkije:znamiguje:
Ne,bolje ovaj za to ,,vitkije,,:babamrazica:
Uzivaj Sofija,ja sam za Sv.Nikolu isla na 6 slava u 2 dana,ne pitaj kako,mozes da zamislis sta sam sve pjela,popila... jos uvek mi nije dobroz:cry:

Ma da nije Sofija to napisala, trebalo bi nama prilicno meseci da skontamo.
Sofija ti sigurno dugo nisi jela baklave ..... pola tepsije, ma mlada si i ja sam
nekada, ali ne baklave - nego palacinke sa orasima u satou. Pravila jos nesto
pride da , ovo sto ja volim, ostane ,ako je moguce, samo meni... to mi je bilo
zao ponuditi.

Joj Bikilix bas mi dobro dodjes , kad ovako kljoknem, a jesam .... lepo se nasmejem i skoro
da mi lakse. Pobroja sve ovce ... vec 3 ujutro i idem spavati. Valjda.
Pa tek sada razumem ovu decu sto se ne skidaju sa kompjutera. Moracu malo ograniciti ...
prodje vreme za cas.
Pozz

:Ma ista JA:zskace:
E a ja te baklave pravim skoro svaki vikend,moji omlate pun pleh za dan:zblesav:
Juce sam GAGI15 predlozila da bi mogli na prolece da napravimo neko forumasko okupljanje:yeee:
Ona je za,verujem da se svima dopada ideja:zpozdrav:

Ja u martu imam kontrolu na 6 meseci,ono sve rentgen pluca,uz abdomena,uz uterusa,tumr markere...ako sve bude ok,a verujem da hoce,pozivam vas kod mene:znamiguje:Gaga nas poziva kod nje u RS u etno selo u Bjeljini mozemo i kod nje:zblesav:
Napravimo nesto u fazonu exkurzijez:shock:

Ej biki i ja u martu imam generalku(kako je od milja zovem,a premrem svaki put kad sve te nalaze iskupljam) pa kad to sve prođe i što ti kažeš bude dobro uz Božiju pomoć,onda ćemo nešto organizovati :zskace:!Samo se nadam da se neće snijeg zadržati tako dugo,s obzirom da ga nešto i nema sada.

Ja cu biti polovna,al dobro ocuvana...
d100.gif
I rado cu doci
k030.gif

Inace,MOJ aparat nije popravljen....

Ma da nije Sofija to napisala, trebalo bi nama prilicno meseci da skontamo.
Sofija ti sigurno dugo nisi jela baklave ..... pola tepsije, ma mlada si i ja sam
nekada, ali ne baklave - nego palacinke sa orasima u satou. Pravila jos nesto
pride da , ovo sto ja volim, ostane ,ako je moguce, samo meni... to mi je bilo
zao ponuditi.

Па да, баш дуууго их нисам јела. И онда кад сам их дохватила. ...:D
Ја чудно једем слатко. Не падме ми на памет по месец дана, а онда поједем пола тепсије. :lol:

Joj Bikilix bas mi dobro dodjes , kad ovako kljoknem, a jesam .... lepo se nasmejem i skoro
da mi lakse. Pobroja sve ovce ... vec 3 ujutro i idem spavati. Valjda.
Pa tek sada razumem ovu decu sto se ne skidaju sa kompjutera. Moracu malo ograniciti ...
prodje vreme za cas.
Pozz
Drago mi je sto te dizem kad kljoknesz:dm3:
I vi meni skoro svi ovde puno znacite jer za razliku od rodbine,kolega,komsija,ukucana...jedino se ovde kapiramo i nemam taj osecaj da nekoga smaram o svojoj bolesti i svemu sto uz nju ide:veseljaci:

Polovna i dobro ocuvana ... pa ajde nemoj se smejati. Pa to samo Vesna moze smisliti .I jeste sve predivna stvorenja i zadovoljstvo je biti sa vama.
Inace, celo poslepodne provedoh u otvaranju vrata od kupatila.Blago sam zalupila, nesto se zaglavilo i .... nema sanse da otvorim.Poodvrtala sam sve
sa onim srafcigerom, zalud.... ukucam na net i neki vatrogasac napisao da je sa platnom karticom otvorio- tamo neka specijalna vrata. Probala sa nekim
kartonima- bez uspeha i nadjoh platnu karticu - nije vazeca, za tren se otvorilo.Moram sa nekim ovo iskustvo podeliti, ako niste znali,a zao mi je bilo dati
pare majstorima.
Pozdrav svima

Bravo majstore:konfete:zato tebe nema ceo danz:shock:
Mozes da udaris reklamu ovde pa kad se neko zaglavi....z:hm:
Usluge naravno naplati pa bog da te vidi!!
Evo ja dodjoh iz vecernje setnje,sad mi je nadimak Dzoni Walker,dosla s posla u pola 8,u 8 istrcala iz kuce jer su me kolege setaci cekali,u 9 se vratila,istusirala,oprala sudove i evo gledam omiljenu seriju,,Sopranove,,
Pozz z:poz:

Bikilix, zamisli sta bi bilo da sam ostala u kupatilu. Niko ziv da udje.
Tek sam se sada dala u brigu. Moram nekoga zaduziti da se cujemo
makar svako vece - pa to svasta moze da te strefi. Ko bi pomislio
da se zakljucah... brrr
Pozz

Bikilix, pa oni se samo kokaju...nemam zivce za to .

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back